MAHL KIEKKOKAUSI STARTTASI SUPERLAUANTAISSA
Sunnuntai, 18 Syyskuu 2016 14:33

 

 

MAHL jääkiekkokausi starttasi jääkiekon superlauantaissa. Jäähallilla kiekkopäivä starttasi aamulla jo klo 8.30 kun MAHL rautasarjan divariottelut alkoivat harkkahallissa. Päivän mittaan kilpahallissa pelasi Juniori-Jukureiden tulevaisuuden tähtiä ja harkkahallissa pelattiin myös MAHL:n nuorten 13-17 -vuotiaiden Young guns -kiekkoa. Iltapäivän päätteeksi harkkahallissa pelattiin MAHL liigakamppailut, jotka tarjosivat hyvää kiekkoviihdettä. Ilta huipentui Jukureiden SM-liiga näytökseen kilpahallissa. 

 

Yhteisöllisyys hallilla oli päivän aikana nähtävissä aamusta iltaan. MAHL pelureiden lapsia kävi omien pelien lomassa Juniori-Jukureiden treeneissä. Illan kiekkokamppailussa nähtiin puolestaan katsomossa paljon tuttuja naamoja MAHL pelikentiltä. Todella upea kiekkopäivä, jonka kruunasi Jukureiden historian ensimmäinen liigavoitto.

Upeaa yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä. Tätä lisää!!

 



Ottelut

I DIVARI

  1 1 17.09.2016 08:30 h   -   5 - 5 Raportti
 
  1 2 17.09.2016 09:30 h   -   1 - 6 Raportti
 
  1 3 17.09.2016 10:30 h   -   1 - 3 Raportti

 

II DIVARI

  1 17.09.2016 11:30 h -   -   0 - 15 Raportti
 
  2 17.09.2016 12:30 h -   -   8 - 1 Raportti

 


LIIGA

1 17.09.2016 14:30 h   -   7 - 6 Raportti
2 17.09.2016 15:30 h   -   1 - 7 Raportti

 




Raportti

 

Mipro vs Sahara 5-5 

Kauden ensimmäinen sulaminen nähtiin, kun Sahara menetti 5-2 johtonsa viimeisellä viidellä minuutilla. Mipro liukas liike ja alkukauden kuntopohja riitti lopussa kirimään Saharan yli. Mipro on aina alkukauden joukkue, sillä kesätreenit tämä ryhmä suorittaa aina huolella. Viihdyttävä ottelu ja näin heti ensimmäinen peli näytti, että divarista on tulossa erittäin tasainen sarja.

 

 

HC Karla vs Star Expert 1-6

HC Karla painoi ensimmäisen erän vimmalla kohti Star Experin maalille siirtynyt Harri Tammiruusua. Mies otti heti paikkansa uuden joukkueen maalinsuulla ja näytti kokeneena kettuna kyntensä MAHL divarissa. Mies toisensa jälkeen HC Karlan miehet pettyivät miehen nenän edessä. Toisessa erässä HC Karlan jänne petti ja Star Expert meni menojaan. Star Expert keskittyi pelaamiseen ja HC Karlan fokus hieman karkasi. Star Expertille voitto, mutta tästä parista löytyi heti hyvä taistelupari tulevalle kiekkokaudelle.

 

 

MAMK Hearts vs TOP 10 1-3

TOP 10 lähti kauteen rosterilla joka paperilla pärjää myös liigankin joukkueille. Joukkue rekrytoi kovia tehomiehiä viime kauden liigan runkosarjan kakkosesta Wilmertistä ja pelureita joukkueeseen tuli myös miesten III divisioonasta. Kova on nippu joukkueelle tulevaan kauteen, jonka ainut tavoite on saavuttaa mestaruus MAHL:n Í divarista. Lauantain ottelussa, TOP 10 kuitenkin joutui yllättävän tiukille ensimmäisessä ottelussaan MAMK:ia vastaan. MAMK pelasi yllättävän hyvin jo alkukaudesta, ottaen huomioon että ryhmä on tavannut toisensa vasta koulujen alettua kaksi viikkoa sitten. MAMK pelasi seitsemällä pelaajalla, mutta se ei tekemisessä näkynyt. Hyvin jaksoi opiskelijapoppoo pelata ennakkosuosikkia vastaan.

 

Cafe Keidas vs PoNu 0-15

PoNu aloitti kauden uusiutuneella joukkueella näyttää PoNu löytäneen rytmin taas omaan pelaamiseen. Muutama komea paluumuuttaja, jotka olivat heti ensimmäisellä kierroksella liekeissä. Aleksi "JR" Kakriainen oli liekeissä pelissä joka latasi 4+2 heti ensimmäiseen peliin. Mukava oli nähdä myös Olli Bergmannin paluu keltaiseen PoNu paitaan. Mies tuli ulkomaankokemukselta entistä kovempana ja tehokkaana. Olli jakeli namulättyjä omista 0+4 tehoin. Cafe Keitaan on turha vaipua epätoivoon, mutta omaa päätä pitää joukkueen jatkossa puolustaa tiiviimmin. Oma maalinedusta tulee pitää paremmin siistinä, sillä PoNu pääsi liian paljon maalinedestä iskemään maaleja.


Mikkelin golf HT vs Team 70's 8-1

Molemmat joukkueet kärsivät kauden avauksessaan maalivahti pulasta, joten lainavahteihin oli turvautuminen. Muuten lähtökohdat olivat päivän otteluun molemmilla kuinkin kunnossa. Ottelun alkaessa Golf kuitenkin otti heti isännän otteet ja alkoi hallita peliä. Ottelun ratkaisijoina toimivat heti alusta asti tulikuumat tähdet, Petri Häkkinen 2+3, kypärätempun tehtaillut Timo Härkönen 3+1 sekä Mikko Kiiski 2+1. Tiimin joukkueesta ei tällä kertaa heille löytynyt pysäytäjää. Muutenkin Golfin peli vaikutti vallan kypsältä ja mallikkaalta. Team 70's:n luistin vielä on hieman kesäterässä, mutta eiköhän sekin terävöidy kun saadaan kausi kunnolla vauhtiin. Team 70's joukkueen kauden avaus maalin tehtaili Juuso Vuokio.

 

Jukurit OT vs HydO 7-6

Hydo tuli mukaan kovalla nipulla MAHL sarjaan, mutta Pappaosasto näytti vielä kiekon liikuttelun mallia. Pelistä tuli maalijuhlaa, jossa Jukurit on AINA vahvoilla. Peli aaltoili komeasti päästä päähän ja maaleja tehtiin tasatahtiin. Jukurit oli jo hieman karussa, mutta HydO nousi lopussa vielä lähelle. Etenkin Tero Kettunen alkoi loppua kohti lämmetä ja se näkyi tehotilastoissa. Tasainen ja komea kiekkokamppailu, jossa nähtiin komeaa harrastekiekkoa. Tätä lisää kauden aikana!!

Ottelun erikoisuutena oli, että pelissä ei nähty yhtään jäähyä.

 

SuomU vs AC Päämaja 1-7

AC Päämaja pelasi vahvan ensimmäisen pelin. Yhteinen sävel, kovasti uusiutuneessa joukkueessa löytyi heti. Jarmo Tolvanen löysi heti maalijyvänsä ensimmäisessä pelissä. Myös AC Päämajan tulokaspelaaja Antti-Jussi Leinonen oli elementissään ja iski MAHL uransa avausosuman. SuomU joukkue on koottu ensimmäistä kertaa nyt MAHL:n sarjakaudelle. SuomU pelasi hyvää kiekkoa ja on varmasti terävänä jatkopeleissä. 

 

 

Muista myös muuta MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.