FC TIMO IS BACK
Tiistai, 09 Elokuu 2016 06:59

 

 

mahl jalkapallo liiga2

 

Liigassa hallitseva mestari FC Timo heräsi viimein horroksestaan ja palasi pelillisesti ainakin hyvin lähelle sitä tasoa jolla he osaavat pelata. Harmi vain että herääminen tapahtui liian myöhään. Illan peleissä tulokset menivät sen verran ristiin että Taloasema tarrasi tupla-voitolla jo todella tiukasti mestaruuspyttyyn. Jaossa on 12 pistettä, ja Taloaseman johto on 9 pistettä.

 

 

Taloaseman takana on erittäin tasaista. sijat 2-5 ovat kolmen pisteen sisällä, eikä Timojakaan voi vielä poislukea noilta sijoilta, mikäli eilisen kaltainen vire jatkuu. Liigan mestaruus voi siis jo ratketa ensi viikolla, mutta mitä tahansa voi vielä tapahtua.

 

 

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

 

MUISTA MAHL JALKAPALLON ISON KENTÄN KEIDAS CUP SYYSKUUSSALUE LISÄÄ

 

Jos intoa Liiga vauhdin kokeiluun löytyy ole yhteydessä.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

TALVIKAUSI 2016-2017 ILMOITTAUDU NYT!

 

 

Raportti

 

 

7 43 08.08.2016 18:00 h   FC Puujalat - MAHL Young Guns   3 - 3
7 44 08.08.2016 18:00 h   -   6 - 2
7 45 08.08.2016 18:45 h   -   2 - 3
7 46 08.08.2016 18:45 h   - MAHL   4 - 1
7 47 08.08.2016 19:30 h   - FC Puujalat   10 - 2
7 48 08.08.2016 19:30 h   MAHL Young Guns -   1 - 4
7 49 08.08.2016 20:15 h   MAHL -   0 - 5

 

Taloasema 33 PTS

Taloasema oli eilen palannut perusasioiden äärelle. Ilman vaihtomiehiä Taloaseman oli pakko lähteä otteluihin puolustaminen edeltä, ja se tuotti tupla-voiton. Ensin Kaatui OW tiukan taistelun jälkeen 3-2, ja toisessa ottelussa Puujalat jäi Taloaseman jyrän alle 10-2 lukemin. Eilen kaksi oli ylitse muiden Mehdi " Tasku Zlatan" Mohammadi ja Iiro Memonen. Mehdi paukutteli eilen 7 maalia. Puolustuksessa Memosen Iiro oli itse varmuus. Iiro repi raastoi ja taisteli todella hyvin. Eilisen hyvät otteet ja muiden suosioillinen avustus venyttivät Taloaseman johdon 9 pinnaan, kun jaossa on enää 12 pistettä alkaa näyttää jo hyvältä, mutta vielä pitää muutama peli hoitaa ennen kuin ADU pääsee käsiksi pyttyyn. Vielä ei saa tuudittautua hyvänolon tunteeseen.

 

Wilmert 24PTS

Wilmert ajoi takaa Taloasemaa, mutta kiri tökkäsi jo ensimmäisessä ottelussa, kun Timot riisui Wilmertin täysin aseista. Wilmertin pelaamisesta puuttui aivan se viimeinen silaus, mutta Timot olivat vain hieman parempia. Toiseen otteluun sisuuntunut Wilmert sai vastaansa MAHL:n. Esitys ei nyt kään silmiä hivellyt, mutta perustekeminen riitti kuitenkin kairaamaan  tarvittavat pisteet. Wilmert kipusi eilen takaisin kakkospaikalle, mutta ero kasvoi 9 pisteeseen. Nyt ei enää saa hävitä, ja on toivottava Taloasemalle täydellistä kyykkäämistä viimeisillä kierroksilla. Nyt taistellaan vielä tiukasti sijoituksista kolmen parhaan joukossa.

 

FC OW 24 PTS

OW esiintyi jälleen kerran tutulla tavalla. Koko joukkue puolustaa tiiviinä ryhmänä, ja OW:n selustasta on todella vaikeaa löytää tyhjiä tiloja. Ensimmäisessä ottelussa Taloasema löysi väylän kolmesti. OW Heräsi vasta viimeisellä kympillä otteluun , ja nousikin jo maalin päähän, mutta kellosta loppui aika. Niukka tappio hyvästä esityksestä huolimatta. Toiseen matsiin vastaan tuli MAHL, jolle OW ei jättänyt mahdollisuuksia. Pallo liikkui, miehet liikkuivat, ja vedot upposivat tolppien väliin. 

Hyvät esitykset nostivat OW:n kolmospaikalle, ja sillä on erittäin hyvät mahdollisuudet myös pitää tuo paikka. Vielä neljä matsia jäljellä.

 

MAHL Young Guns 23 PTS

Nuoret pyssyt oli liikkeellä jälleen hyvin pienellä ryhmällä. Tämä maksoi eilen pisteitä. Puujalkoja vastaan taisteltiin 3-3 tulos. Ottelun jälkeen molemmat joukkueet olivat sitä mieltä että voitto olisi ollut otettavissa, mutta tulos oli kuitenkin oikeutettu molempien osapuolten kannalta. Toiseen peliin vastaan tuli Hyvin pelannut FC Timo. YG:llä ei ollut hirveästi palaa tuossa ottelussa, ja maalilla hyvin pelannut Sami Korhonen oli täys työllistetty. 

Eilisen kyykkääminen siis pudotti YG:n neljänneksi, mutta eroa kakkospaikkaan on vain se 1 pinna, joten siinä tavoitetta kauden viimeisiin peleihin.

 

Puujalat 21 PTS

Puujalat esiintyi myös vanhaan tuttuun malliin. ensin tiukka ottelu YG:tä vastaan, jossa paremmalla onnella olisi voitto ollut otettavissa. Tasapeliin oli kuitenkin tyytyminen, ja sitten vastaan tulikin Taloasema, joka jyräsi Puujalkojen yli 10-2 lukemin. Puujaloilla on ollut ongelmana pallon maaliin laittaminen, ja se maksoi eilen pinnat varsinkin ensimmäisessä ottelussa. Yksittäisiä onnistujia on hankala löytää, mutta koko joukkueen esitys oli ensimmäisessä pelissä kelvollinen, mutta toisessa matsissa ei paukut enää oikein riittäneet.

Sijoitus pysyi viidentenä, ja eroa kakkospaikkaan 3 pinnaa. Tuohon on kaikki mahdollisuudet, kunhan loppukausi hoidetaan siististi.

 

FC Timo 17 PTS

Timot tuli ryminällä takaisin sarjaan mukaan. Eilen tuli kauden ensimmäinen 6 pisteen kierros, ja se nosti Timot vielä taistelemaan sijoituksista kärkipäässä. Eilen kaatui Wilmert komeasti 6-2 ja toisessa pelissä YG 4-1, vaikka jaloissa alkoikin jo painamaan. 

Timojen kapellimestareina hääri eilen kaksikko Vasara Matson, jotka paukuttelivat yhteensä 9 maalia kymmenestä. Timot siis heräsivät pelaamaan, mutta liian myöhään mestaruuden kannalta, mutta joukkue voi edelleen taistella itsensä kärkikolmikkoon, mikäli vire jatkuu jäljellä olevissa peleissä.

 

MAHL 0 PTS

Ei palkintoa vieläkään. Eilen oli miehiä hyvin paikalla, ja peli oli ajoittain vallan mallikasta katseltavaa, mutta siitä ei palkintoa ollut vieläkään luvassa. Pelit alkavat käydä vähinn, ja usko on varmiasti monella jo koetuksella. Jos asenne säilyy hyvänä viimeisissä peleissä voi avauspinnat vielä saavuttaa.

 

 

ILMOITTAUDU FREE-AGENTIKSI!

 

EIKÖ OLE JOUKKUETTA TALVIKAUDEN PELEIHIN?

 

PAINA LINKKIÄ JA PÄÄSET ILMOITTAUTUMAAN FREE-AGENTIKSI

 

free agent