HÄNSKIN HELTEESSÄ HUIMIA SUORITUKSIA
Tiistai, 26 Heinäkuu 2016 08:30

liiga divari

Liigassa pelailtiin eilen jälleen erittäin paljon ristiin ja erot sarjataulukossa kaventuivat jälleen hieman. Sarjasijoitukset vaihtelivat jälleen paikkojen 2-5 välillä. Illan Kunniamaininta menee MAHL YG:lle, joka nappasi vakuuttavan tuplavoiton ja kipusi näin kakkospaikalle. Taloasema ja Wilmert ja Puujalat kärsivät tappion ja OW otti YG:n tapaan tuplavoiton. Timojen ja MAHL:n rämpiminen jatkuu edelleen. Huomioitavaa oli myös kapeat rosterit Liekkö kuuma sää ajanut pelimiehet Rannoille ja muihin aktiviteetteihin. Sarjaa on jäljellä kolme kierrosta ja jaossa on 18 pistettä ja kaikki on edelleen auki kärkiviisikon osalta. Tässä vaiheessa näyttää siltä otta Maalipörssin voitto käydään Taloaseman keskinäisenä taistona Mehdin Miladin ja Aten välillä.

Jännitettävää on siis vielä monella rintamalla, ja mitä tahansa voi vielä tapahtua. 

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

MUISTA MAHL JALKAPALLON PMT HEINÄKUUSSA, LUE LISÄÄ

 

Jos intoa Liiga vauhdin kokeiluun löytyy ole yhteydessä.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

Raportti

6 36 25.07.2016 18:00 h Wilmert -   FC Puujalat 9 - 0
6 37 25.07.2016 18:00 h MAHL   -   MAHL Young Guns 0 - 4
6 38 25.07.2016 18:45 h MAHL Young Guns   - Taloasema 5 - 3
6 39 25.07.2016 18:45 h FC Timo - FC OW 1 - 2
6 40 25.07.2016 19:30 h FC OW - Wilmert 3 - 2
6 41 25.07.2016 19:30 h MAHL   -   FC Puujalat 0 - 5
6 42 25.07.2016 20:15 h FC Timo - Taloasema 3 - 13

 

Taloasema 27 PTS

Taloaseman kierros oli hyvin kaksijakoinen, joukkue ei pelannut omalla tasollaan kummassakaan pelissä, ja se kostautuikin avauspelissä YG:tä vastaan. Surkee ja halutonta tekemistä kentän jokaisella osa-alueella. Tämä kävi taas hyvästä herätyksestä lopukauden peleihin. mestaruudesta on alettu jo varovasti kuiskia, mutta tuo esitys palautti taas jalat maanpinnalle. Toiseen peliin tuli vastaan Fc Timo Timot eivät ilman vaihtomiehiä jaksaneet haastaa Taloasemaa, joka pääsi verrattaen helpolla ottaen 13-3 voiton.

Kierroksesta jäi hyvin kaksijakoiset tunteet esitykset eivät olleet kovin kummoisia ja ero kaventui 5 pisteeseen. Tuplavoitolla ero olisi ollut jo 9 pinnaa. Kuitenkin takaa-ajajat Käyvät taistelua aikaa vastaan.

 

MAHL Young Guns 22 PTS

Nuoret pyssyt esittivät illan hienoimman esityksen kaatamalla ensin vajaalla pelaten MAHL:n 4-0. Esitys ei sinäällään hienouksia tarjonnut, koska kuumissa olesuhteissa pelattu ottelu kulutti paljon energiaa, ja sitä piti vielä säästää toiseen peliin Taloasemaa vastaan. Ukot puhaltelivat ja olivat uuvuksissa, mutta täyden kentällisen saanut YG pistikin Taloasemalle jauhot suuhun viimeistellen maalin joka paikastaan. Maalilla Samikorhonen oli loistava, ja hyökkäyksen tehomiehenä hääri enemmän mainetta salibandy kentillä niittävä Joonas Luhanko. Upea ilta YG:lle ja ansaittu nousu kakkospaikalle. Kärkeen eroa vain 5 pistettä. Joukkue on nyt jo yllättänyt kaikki, saas nähdä mihin joukkueen rahkeet vielä riittävät.

 

Wilmert 21PTS

Wilmert lähti kierrokselle mielessään nousu Taloaseman kantaan pyttytaistossa. Ensimmäinen peli antoikin viitteet siihen että näin voisikin tapahtua. Wilmert oli murskaava Puujalkoja vastaan ja tuloksena oli 9-0 vittoon. Maalilla nollan pelannut Antti Pöyry pääsi verrattaen helpolla Wilmertin puolustaen erittäin hyvin. Toisessa pelissä tarjoitui mahdollisuus kaventaa eroa Taloasemaan, mutta Wilmert ei pystynyt tätä tilaisuuttaan käyttämään, vaan tappio tuli OW:ta vastaan 2-3 lukemin. Wilmertiltä puuttui viimeinen terävyys maalipaikoissa ja se maksoi pisteet tällä kertaa. Ero kärkeen säilyi 6:ssa pisteessä, mutta kakkospaikka meni MAHL YG:lle. Wilmert edelleen mukana Pytty taistossa

 

FC OW 21 PTS

OW Oli sisuuntunut edellisen kierroksen tuplatappiosta, ja nyt se vaihtuikin tuplavoittoon. Ensin kaatui Timot tiukan taiston jälkeen 2-1, ja sama tahti jatkui toisessa pelissä Wilmerttiä vastaan. OW jatkoi samoilla aseilla kuin Timoja vastaan. Tiivis puolustus ja nopeat vastaiskut toivat voitot molemmissa peleissä. OW:lta kunniaa koko joukkueelle, joka puolusti erittäin kurinalaisesti ja hyökkäsi fiksusti. OW saa myös joka kierrokselle ison rosterin, mikä auttaa varsinkin kuumissa olosuhteissa.

OW kipusi tasapinnoihin Wilmertin kanssa ja myös vielä mukaan mestaruustaistoon.

 

Puujalat 20 PTS

Puujalat tarjosi hyvin kaksijakoisen esityksen, ottaen ensin 9-0 kuokkaan Wilmertiltä ja sen jälkeen voitto MAHL:sta 5-0. Puujalat oli liikkeellä ilman vaihtomiehiä mutta se ei toisessa ottelussa painanut. Tilannetta helpotti tosin se että MAHL:n Nilson abas otti punaisen kortin ensimmäisen jakson lopulla. Eilinen pudotti Puujalat kolmospaikalta viidenneksi, mutta tästä huolimatta eroa kakkospaikallekkaan ei ole kuin 2 pinnaa. Pyttyyn matkaa 7 pistettä, joten sekään ei vielä ole pois laskuista.

 

FC Timo 11 PTS

Timojen ilta ei tuonut lisäystä pistepussiin. Joukkueen korpivaellus jatkui jälleen eilen. Ensimmäisessä ottelussa oli viitteitä vanhasta kunnon Timoita, mutta siltikkään voittoa ei saati pisteitä eivät Timot saaneet. Käteen jäi niiukka 2-1 tappio OW:lle. Toiseen peliin Taloasemaa vastaan ei sitten virtaa jäänytkään ja taululla oli lopussa rumat 13-3 lukemat. Ensimmäinen peli antoi kuitenkin taas lupauksia paremmasta ja uskotaan että Timot kiillottavat kilpeään viimeisillä kierroksilla.

 

MAHL 0 PTS

Edelleen pinnatili avaamatta. Siihen tarjoutui eilen loistava mahdollisuus kun ensimmäisessä pelissä vastaan tuli MAL YG, jolla ei ollut täyttä kentällistä miehiä, mutta kuuma keli imi miehistä tehot pois niin jaloista kuin hyöökkäyspäästäkin, ja tuloksena 4-0 tappio. Toinen peli Puujalkoja vastaan eteni hyvin samaa kaavaa. Alussa hyvin mukna, mutta kun vastustaja päsee parin maalin johtoon, alkavat päät painua ja sitten tulos hieman repsahtaa. Puujalkoja vastaan NIlsonin ottama suora punainen ei myöskään auttanut asiaan.