Liiga kierros pyörähti jälleen maanantaina
Tiistai, 21 Kesäkuu 2016 07:45

 

 

mahl happy jalkapallo rautaliiga

 

MAHL jalkapalloliigaa pelattiin taas kauniissa Hänskin maanantai-illassa. FC OWta lukuunottamatta illan trendinä tuntui olevan miehistöjen paikalle saanti vaikeus, moni joukkue kärsi poissaoloista, mikä taas ei voinut olla näkymättä kenttätapahtumissa. Pelit kuitenkin meni mukavasti ristiin liigan sarjataulukko on varsinkin kolmen kärjen kohdalla erittäin tasainen.

 

 

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

MUISTA MAHL JALKAPALLON PMT HEINÄKUUSSA, LUE LISÄÄ

 

Jos intoa Liiga vauhdin kokeiluun löytyy ole yhteydessä.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

Raportti | Liiga

 

4 22 20.06.2016 18:00 h MAHL Young Guns - FC Puujalat 7 - 1
4 23 20.06.2016 18:00 h Taloasema - FC OW 1 - 2
4 24 20.06.2016 18:45 h FC Puujalat - Taloasema 2 - 6
4 25 20.06.2016 18:45 h MAHL - Wilmert 1 - 5
4 26 20.06.2016 19:30 h FC OW - MAHL 2 - 1
4 27 20.06.2016 19:30 h FC Timo - MAHL Young Guns 4 - 3
4 28 20.06.2016 20:15 h Wilmert - FC Timo 5 - 1

 

 

Taloasema

 

Liigan kärjen meno oli eilen melkoisen kaksijakoista. FC OWta vastaan Taloasema siirtyi 1-0 johtoon Mehdi Mohammadin maalilla. Peli ei kuitenkaan todella lähtenyt lentoon eikä lisäosumia pystytty tekemään. Puolustuspäässä tuntui selvästi Iiro "minä olen laki" Memosen poissaolo. Lopulta FC OWn leveä materiaali oli liikaa ja toisella puoliajalla OW tuli tasoihin ja ohitse. Toinen ottelu alkoi heti perään ja vastaan asettui FC Puujalat, jolla myös suoraan peli alla. Puujalat aloittivat kovaa ja siirtyi reilun kymmenen minuutin 1-0 johtoon.  Sitten Taloasema sai hanat vihdoin auki ja Mehdi Mohammad ja Ilhan Dag paukautti pari maalia mieheen. Taloasema meni siis menojaan voitti matsin 6-2.

 

Wilmert

 

Wilmertin tähtisikermä oli murskaavassa vireessä. Ensimmäisesä pelissä vastaan asettui MAHLin vanhempi kokoelmajoukkue. Vaikka alkuun Wilmert iskikin johtomaalin, niin seuraavaa saatiin odottaa hollin aikaa, mutta viimeisen kympin aikana vihdoin repesi ja taululle paukuteltiin perusvakuuttava 5-1 voitto. Illan viimeinen kohtaaminen oli sitten FC Timoa vastaan ja odotettavissa oli tiukempi ottelu, mutta eikös mitä. Wilmert vei tämänkin ottelun täysin suvereenisti maaleja tasaiseen tahtiin paukutellen nimiinsä 5-1 luvuin. Wilmert pystyy tekemään maaleja laajalla rintamalla, eikä täysin ylivoimaista maaliruiskua porukasta löydy. Illan tehokkain oli Esa Puranen, joka viimeisteli kolme Wilmertin kymmenestä maalista.

 

FC OW

 

OW oli saanut paikalle runsaasti pelaajia, selvästi päivän suurimmalla rosterilla liikenteessä. Vaikka alkuun Taloasemaa vastaan takaisku koettiinkin, niin koko ajan luotiin paikkoja Taloaseman päähän jossa Eetu Sviilille tehtiin hikinen iltapuhde. Ja lopussahan sitten se kiitos seisoi, Miika Kokkonen tasoittaa pelin 21 minuutilla ja Erno Mäkeläinen iskee voittolukemat 2-1 taululle 34 peliminuutilla. Toisessa ottelussa vastaan asettui MAHL, ja odotettavissa oli leppoisa ylikävely. MAHL kuitenkin oli erittäin motivoituneena pelissä mukana ja ottelusta tulikin erittäin tasainen ja tiukka. Antti Pulkkinen siirtí OWn 1-0 johtoon ensimmäisen puoliajan lopulla. MAHL kuitenkin taisteli kovasti vastaan ja tasoittikin ottelun, mutta lopulta Mika Hurskainen täräytti 2-1 loppulukemat OWlle.

 

MAHL Young Guns

 

"Junnut" on saanut pelinsä toimimaan erittäin hyvin ja onkin erittäin vaarallinen vastustaja joukkueelle kuin joukkueelle. Tällä viikolla Samir Ataeikin oli päättänyt edustaa vaihteekisi Young Gunsia. Asetelmat siis hyvät, mutta ensin vastaan asettui kovaa juokseva FC Puujalat. Mutta mitä vielä, Young Guns vei ottelun suorastaan näytöstyyliin nuoruuden innolla 7-1 luvuin. Toisena vastustajana oli hallitseva mestari FC Timo. Timo näyttikin alkuun kaapin paikan iski kolme maalia eteen, vimmattu takaa-ajo ei aivan riittänyt haluttuun lopputulokseen vaan ottelu Timolle 4-3. Illan tehokkain maalintekijä löytyi Young gunsista, Charles Mallet-Segtre neljä maalia maanantai-illassa.

 

FC Timo

 

Hallitseva mestari on seilannut alkukauden täysin yössä. Eikä hyvältä näyttänyt lähtökohdat tähän päiväänkään, jälleen reilun kentällisen verran merkittäviä poissaoloja. Onko tosiaan timojen masu täynnä jo yhdestä pytystä? Vastustajaksi ekaan otteluun kovassa kiidossa oleva MAHL Young guns. Timo iskikin ensimmäiseen varttiin 3-0 taululle, sen jälkeen tuudittauduttiin hyvän olon tunteeseen ja "junnut" alkoivat kirimään. Lopulta kuitenkin pisteet Timolle 4-3 luvuin. Nestori Paldaniukselle ottelussa kierroksen ainoa hattutemppu!! Taisi taistelu "junnuja" vastaan viedä kapealla rosterilla liikkeellä olleelta Timolta kaikki mehut, koska niin haluttoman ja väsyneen oloinen joukkue oli viimeisessä ottelussa Wilmertiä vastaan. Tylyt 5-1 lukemat Wilmertille.

 

MAHL

 

Kokeneemmalla keräily porukalla oli vaikeuksia saada miehiä paikalle, niin MäJä kuin beach volleykin rokotti muutaman miehen rosterista. Tästä huolimatta joukkue lähti määrätietóisesti hakemaan kauden avauspisteitä, tätä varten mukaan sateentekijäksi värvättiin Jani "pelintekijä" Kaminen. Wilmert kuitenkin osoittautui liian kovaksi palaksi, joka nyt suorastaan käveli yli 5-1 luvuin. Toiseen otteluun FC OWta vastaan lähdettiin kuitenkin todella nälkäisenä, tiukkaakin tiukempi taisto kuitenkin taipui OWn eduksi. Tänään oli kuitenkin avaus pisteet jo erittäin lähellä, ehkäpä tulos olisi ollut toinen jos rosterissa olisi ollut pari pelaajaa lisää. MAHLin paras pelaaja oli ehdottomasti John Mabil, joka hääri tehokkaasti niin hyökkäys kuin puolustus päässäkin.