FUTIS VIIKKO JATKUI HÖNTSÄN MERKEISSÄ
Keskiviikko, 25 Toukokuu 2016 07:20

 

mahl jalkapallo divari

 

 

Maanantaina avattiin Liiga ja eilen tiistaina areenalle saapuivat taas todelliset pelurit, kun Höntsäsarjan toinen kierros tahkottiin läpi Hänskin tiistai illassa. Liekkö lämmin sää houkutellut pelaajia muihin rientoihin, sillä muutamat joukkueet joutuivat tulemaan hyvin kapealla rosterilla toimeen eilisen otteluissa. Se ei kuitenkaan intoa ja urheilumieltä laskenut, vaan pelit saatin vietyä läpi hyvässä MAHL hengessä. Kaikki saavat kentällä mahdollisuuden loistaa ja tilanteisiin mennään ja sieltä poistutaan hymyssä suin. Hiki Virtaa, ja nauru raikaa.

 

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

 

MUISTA MAHL JALKAPALLON PMT HEINÄKUUSSA, LUE LISÄÄ

 

Jos olet ilman joukkue paikkaa ja mieli  tekisi pelaamaan MAHL sarjoja ole yhteydessä

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

Raportti | Höntsä

 

2 24.05.2016 18:00 h   Lakeside Hoppers - FC Starat   5 - 2
2 24.05.2016 18:00 h   FC Gather - MAHL 35   6 - 0
2 24.05.2016 18:45 h   FC Starat -   3 - 1
2 24.05.2016 18:45 h   -   2 - 1
2 24.05.2016 19:30 h   - FC Gather   5 - 1
2 24.05.2016 19:30 h   MAHL 35 - Lakeside Hoppers   3 - 7
2 24.05.2016 20:15 h   -   8 - 2

 

 

 

Kun ensimmäisen kierroksen synnytystuskista on nyt päästy yli, alkoi joukkueiden pelaamiseen tulla jo hieman enemmän tolkkua. Kentällä alkoi näkyä oikeita asioita kautta rantain, ja se taas johti paljon johdonmukaisempiin suorituksiin kentällä. Ottelut olivat tasaisempia kuin viime viikolla, ja uudet joukkueetkin alkavat pienin askelin saada peliään kehittymään. Sarjan kaksi suurinta voittajasuosikkiakin kohtasivat toisensa nyt ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun Syke ja XON tarjosivat tiukan ja jännittävän ottelun. Molemmat puolustivat omaa päätään tarkasti ja maalipaikkoja ei olisi ollut aivan tuhlattavaksi asti. Tämän koki karvaammin XON, joka kolisteli ottelussa maalinkehikoita useampaankin otteeseen.Tasainen vääntö päättyi lopulta Sykkeen niukkaan 2-1 voittoon. Parin kierroksen jälkeen voidaan todeta että nämä joukkueet ovat vahvoilla loppukesästä, kun pyttyä aletaan jakamaan. 

 

Illan muista kohtaamisista nostetaan esiin ensiksi Lakeside Hoppersien ja Starojen kohtaaminen. Hoppers oli liikkeellä ilman vaihtomiehiä, mutta siitä huolimatta Hoppers esitti kypsää ja järkevää pelaamista. Ensin hankittiin tukeva 3-0 johto ja sen jälkeen olikin varaa vähän löysätä kierroksia. Starat haistoi mahdollisuutensa ja kiri maalin päähän, mutta Hoppers löi lopussa vielä isomman vaihteen silmään ja ratkaisi voiton kahdella loppuhetken maalilla. Hoppersien pelaaminen kehittyi paljon ensimmäiseen kierrokseen verrattuna, ja nuoret miehet jaksoivat hyvin pitää tempoa yllä myös toisessa ottelussaan.

 

Toinen nosto otetaan ottelusta Starat-Cafe Keidas. Keidas tuli illan ensimmäiseen otteluunsa hyvällä asenteella ja mukavan kokoisella rosterilla. Pallo liikkui ja esitys oli lupauksia antava. Ottelu oli tasainen, mutta toisenjakson alkupuoli koitui Keitaan kohtaloksi ja Starat teki kolme maalia nopeaan tahtiin. Keidas yritti vielä löytää kirivaihdetta silmään, mutta se ei valitettavasti tuottanut kuin yhden osuman. Kaikesta huolimatta Keidas esiintyi pirteästi, ja se luo joukkoihin varasti lisää uskoa tuleville kierroksille.

 

Kierroksen TOP 3

1. Syke

Mestaruus juna alkaa puksuttamaan. Sykkeen leirissä on iloinen tunnelma ja se huokuu kaikesta joukkueen tekemisestä. Viime kausi Liigassa ei montaa ilon hetkeä tarjonnut, mutta nyt rentous ja hauskuus on palannut joukkueen riveihin. Kysymys kuuluukin voiko Sykettä kukaan voittaa?

 

2. Juuso Tuhkanen

Juuso jatkoi siitä mihin ensimmäisellä kierroksella jäi. Miehelle taas huimat kuusi maalia kahteen peliin ja näin ollen Juuso  johtaakin maalipörssiä ylivoimaisesti 12 osumallaan. Miehen tahti on murhaavaa hattutemppu perpeli keskiarvolla operoiva mies on ollut aivan liekeissä.

Onko uusi Toni Hokkanen löytynyt?

 

3. Tommi Häyrinen

Jos joukkueesi tarvitsee voittavan lainavahdin tommi on miehesi. Jälleen vakuuttava peli ja voitto prosentti edelleen tasan 100%.