UUSIA LAJEJA MAHL KESÄÄN | KATSO MAKSUTTOMAT KEIDAS CUPIT!
Torstai, 14 Huhtikuu 2016 09:56

 

 

MAHL aloittaa kesäkaudella myös erilaisia kokeiluja aikuisille ja nuorille. Kokeilut tehdään Unelmien liikuntavuoden innoittamana ja Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä - Hankkeen turvin.

 

Aikuisille ja nuorille luodaan erilaisia maksuttomia liikuntamahdollisuuksia MAHL toiminnassa. Lajeina MAHL lajikirjoon tulee mukaan kesällä Frisbee GolfTennis sekä Beachvolley. Toiminnan tarkoitus on osallistaa kaupunkilaiset itse sopimaan otteluiden peliajat ja toiminnan avulla jokaisella on mahdollisuus joko yksin, tai parin kanssa haastaa muita pelaajia otteluihin. Tällä tavalla on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin liikunnan avulla ja saada uusia pelikavereita.

 

Toiminta tapahtuu seuraavasti:

 - Ilmoittaudut mukaan yksilö- tai joukkuelajiin. (Lajit: Frisbeegolf, Tennis, Beachvolley)

 - Osallistuminen on maksutonta.

 - Pelaaminen tapahtuu maksuttomilla kaupungin kentillä.

 - MAHL luo ilmoittautuneiden mukaan lohkot / pelisysteemin.

 - Mukana olevien pelaajien yhteystiedot jaetaan pelaajapoolin kesken.

 - Pelaaja / Joukkue sopii itse vastustajiensa kanssa pelipäivän ja varaa pelipaikan, MAHL:n rajaamalla aikavälillä.

 - Pelaajat / Joukkueet itse tuomaroivat pelin ja ilmoittavat tuloksen MAHL toimistoon.

 - Tuloksia ylläpidetään MAHL verkkosivuilla ja pelisysteemin mukaan loppukesästä parhaat palkitaan.

 - Sarjoja pelataan lajikohtaisesti ja sarjamuoto määräytyy pelaajamäärän mukaan.

 - CUP on kaikille avoin, eikä osallistuminen vaadi MAHL rekisteröintimaksua.

 - Toiminta järjestetään kesä-elokuun 2016 aikana.

 - MAHL ei ole vakuuttanut pelaajia / Osallistujia. Jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan.

 

 

Toimintaa järjestetään mahdollisuuksien mukaan kolmessa eri sarjastasossa (Naiset, Young Guns sekä Avoin). Mikäli nuorten (13-17 vuotiaat) Young Guns -sarja tai naistensarja kerää tarpeeksi osallistujia, voi halutessaan osallistua avoimeen sarjaan.

Ilmoittautumisaikaa on toukokuun loppuun saakka. Lisätietoja lajien säännöistä tulee ennen toiminnan aloitusta. Yhteiset pelisäännöt sovitaan alkuinfossa, joka järjestetään toukokuun lopussa.

 

Lisätietoja:

Eetu Sviili

MAHL Hanketyöntektija

0408364909/ eetu(at)mahl.fi

 

Frisbeegolf

Frisbeegolf tekee paluun MAHL lajitarjontaan. Sarja tarjoaa mahdollisuuden tutustua lajiin ja kokeneimmille heittäjille mahdollisuuden leikkimieliseen kisailuun. Sarja tasoja on osallistujamäärästä riippuen 1-3. Yleinen, nuoret ja naiset

 

Frisbeegolf tullaan toteuttamaan henkilökohtaisena sarjana, jossa osallistuja ilmoittaa heittämänsä tulokset MAHL:lle ja niistä pidetään kirjaa. Ratana käytetään Siekkilän Frisbeegolf rataa 21-väylää. Osallistujan on kauden aikana ilmoitettava 6 suoritettua kierrosta. Kierroksia voi ilmoittaa niin monta kuin haluaa ja lopullisessa taulukossa huomioon otetaan 6 parasta kierrosta. Hyväksytylle kierrokselle edellytyksenä on että osallistujan mukana on vähintään yksi sarjaan osallistuva henkilö. Hän vahvistaa kierroksen kokonaistuloksen. Eli parit ilmoittavat omat tuloksensa ja kenen kanssa kierroksen heittivät

 

MAHL tulee keräämään osallistujista listan yhteystietoineen jotka jaetaan osallistujille, joissa pelikaveria voi kysyä. Jos peliseuraa ei listalta löydy ja intoa heittämään lähtöön löytyy ole yhteydessä MAHL edustajaan. Tulokset ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. 

 

Finaalikierros järjestetään kootusti 24.8.2016. Jos paikalle ei tuona päivänä pääse ei se ole ongelma, parhaat palkitaan

 

Aikaa tulosten tekoon on 1.6-24.6.2016

 

Ilmoittaudu mukaan sarjaan - Täältä.

 

Sarja on maksuton eikä vaadi rekisteröintimaksua.

 

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

puh: 0408364909

 

 

Tennis

 

Uutena lajina MAHL tuo kesälle Tenniksen. Tämä perinteikäs herrasmieslaji tullaan toteuttamaan maksuttomana pelaaja vetoisena sarjana.

 

Osallistuja määrästä riippuen, sarja pelataan joko lohkoissa tai kaikki kaikkia vastaan peritaateella. Kauden edetessä lohkojaot muuttavat lohkosijoitusten mukaan, mikäli sarja pelataan lohkosarjana. Kausi huipentuu yhteiseen Finaalipäivään, jolloin lopulliset sijoitukset ratkotaan.

 

Pelit pelataan paras 3 peleinä. Mikäli vuoroaika meinaa loppua kesken, viimeinen erä voidaan pelata molempien osapuolien sopimuksell lyhyempänä. "Kotiedun" omaava pelaaja ilmoittaa ottelun tuloksen MAHL edustajalle.

Pelaavat itse sopivat vastustajan kanssa peliajan sekä varaavat kentän. Molemmat tuo pelikentällä pelipallot 4 palloa per pelaaja. Pelipalloja voi käydä lainaamassa myös MAHL toimistolta. MAHL tekee sarjaan pelikaavion ja "kotiedun" omaava pelaaja saa valita pelialustan. MAHL kerää osallistujista yhteystietolistan, joka jaetaan osallistujille.

Lopulliset sarjasäännöt vahvistetaan kun ilmoittautuminen sarjaan on päättynyt.

 

Finaalipäivä järjestetään 27.8.2016 jolloin lopulliset sijoitukset ratkaistaan

 

Ilmoittaudu mukaan sarjaan - Täältä.

 

Sarja on maksuton eikä vaadi rekisteröintimaksua.

 

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

puh: 0408364909

 

 

Beachvolley

Kolmas uusi laji on paluun MAHL tarjontaan tekevä Beachvolley.

 

- Pelit pelataan 3vs3 tai 4vs4. Ideana on että joukkueet sopivat itse pelien ajankohdat ja he myös tuomaroivat ottelut itse.

 

- Joukkueiden kokonaispelaajamäärää ei ole rajoitettu. Vaihdot pelin aikana sallituja. Lainapelaajan käyttö toisesta joukkueesta sallittua, vastustajan suostumuksella.

 

- Ottelut pelataan paras 3 peleinä. Erät pelataan 15 pisteeseen siten että jokaisesta pallosta tulee piste. "Kotiedun" omaava joukkue ilmoittaa ottelun jälkeen tuloksen MAHL edustajalle. 

 

- Sarja pelataan osallistujamäärästä riippuen joko lohkoissa tai yhtenä sarjana. Lohkomallissa Alkulohkojen jälkeen joukkueet jaetaan uusiin lohkoihin sijoitusten perusteella.

 

- Sarjasysteemi ja säännöt tarkentuu kun ilmoittautuminen sarjaan on päättynyt.

 

- MAHL tulee varaamaan vakiovuoron Urpolan Beachvolley kentiltä, jolloin otteluita on helpompi sopia tiettyyn ajankohtaan ja kenttä on aina käytössä. Joukkueiden on ilmoitettava sovittu ottelupäivämäärä ja kellonaika etukäteen.

 

- Finaalipäivä järjestetään 17.8.2016 jolloin lopulliset sijoitukset ratkaistaan ja parhaat palkitaan.

 

- Joukkueilla tulee olla omat pelipallot, lainapalloja saa MAHL toimistolta.

 

Ilmoittaudu mukaan sarjaan - Täältä.

 

Sarja on maksuton eikä vaadi rekisteröintimaksua

 

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

puh: 0408364909

 

 

MAHL KESÄKAUSI 2016