WILMERT MAHL TALVIJALKAPALLON YKKÖNEN
Tiistai, 22 Maaliskuu 2016 12:03

 

 

 

MAHL nousi talvijalkapallon ykköseksi viimeisen kierroksen hyvällä vireellä. Joukkue pelasi kaksi ottelua, joissa se mätti maaleja aivan urakalla. Ensimmäisenä Wilmertin vahvuuden sai kokea SPK, joka ei kuudella pelaajalla mahtanut mitään Wilmertille. Toisessa pelissä puoliksi haudassa ollut FC Hazard jäi todella pahasti jalkoihin ja koko joukkueen selkäranka napsahti 4-0 lukemissa. Peli meni jopa siihen, että muutama kaveri lopetti pelin kesken kaiken. Saa nähdä onko pelaajilla jatkossa pelipaikkaa joukkueessa. Hazardille ottelusta 10-0 tappio, mikä oli varmisti sen että joukkue lähtee kesäkaudella hakemaan uuttaa nostetta uralleen Divarin puolelta.

 

Nämä kaksi runsasmaalista voitto riitti viemään joukkueen ohi IT -internationalin, joka voitto molemmat pelinsä sunnuntaina, mutta jäi Wilmertin taakse maalieron turvin. IT:ltä uupui Ekman kärjestä viimeiseltä kierrokselta, joten maalintekovoimaa uupui aika lailla reippaasti.

 

Viimeisen kierroksen ongelmaksi tulee aina jokaisessa sarjassa jossa pelataan runkosarja, ilman playoffeja viimeisten pelien panos. Aina välillä kun kaverilla on tahto pelata ja kaverilla kun ei niin välillä pelien lopputulokset voivat olla rumia. Näin kävi FC Hazardille, joka otti uransa pahimman selkäsaunan kun pelissä ei heille ollut panosta. Vastaavasti Lasse Malhonen oli aivan pitelemätön koko kauden ajan. Mies on niin kliininen maalintekijä, joten aivan mitä tahansa ovi käydä kun mies saa maalintekopaikan.

 

Muissa sijoituksissa Wilmert Old School pelasi hienon loppukauden ja oli lopulta neljäs runkosarjassa. Todellista ylisuorittamista joukkueelta. SPK taipui, muttei taittunut. Joukkue kaatui saappaat jalassa viimeisissä peleissään. Ukot vain loppu kesken, joten sille ei mahda mitään. Kovissa peleissä 6 kenttäpelaajaa ei vain riitä.



Talvijalkapallossa oli taas kerran kovia pelaajia mukana, ja ensikauteen on varmasti paikkaa luoda myös kaksi sarjatasoa talvifudikseen.

 

Kiitoksia kaikille mukana olleille joukkueille, mukavista ja siisteistä peleistä.

 

Tilastot

 

Maalipörssissä voittoon nousi itse oikeutetusti Lasse Malhonen. Mies teki käsittämättömät 42 maalia 15 ottelussa. Ei ihmekään miksi mies on ollut joku päivä maalintekijä myös vähän isommissakin sarjoissa. Sami Ekmark, nykyinen MP:n peluri oli pörssikakkonen 27 osumalla. Ensimmäinen "harrastejalkapalloilija" oli Samir Ataei 16 osumalla ja Toni Hokkanen 10 osumalla.

Kortteja ei kauheasti sarjassa nähty, joten siistejä pelejä nähtiin läpi kausi.

 

ALL STARS KENTTÄ

 

   

Sami Ekmark 

IT

   

Lasse Malhonen

Wilmert

     

Matti Paksu

Wilmert

         

Joni Niemi

AC Päämaja

 

Markus Brusila

SPK

 

Tuomo Eskelinen

Wilmert OS

         
   

Sami Korhonen

IT

   

 

 

Jalkapallon kesäkausi 2016

 

MAHL jalkapallon kesäkausi 2016 käynnistyy toukokuussa. Ilmoittautuminen on hyvässä käynnissä. ilmoita nyt oma joukkueesi mukaan kesäpeleihin.

Sarjatasoja on kolme:

 - Liiga

 - Divari

 - Höntsä

 

Ilmoittaudu mukaan kesäpeleihin, täältä.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen

0458726800

tuomas(at)mahl.fi