KIEKOSSA RUNKOSARJAN MESTARIT SELVILLÄ
Perjantai, 12 Helmikuu 2016 15:16

 

AC Päämaja varmisti liigan runkosarjan mestaruutensa voitolla Jukurit Old Timesta. Joukkue lähtee näin pikkipaikalta kerrasta poikki playoffeihin, joissa se kohtaa todennäköiseti Saharan. Hienoja pelejä on luvassa loppukaudesta, joissa voi vielä käydä mitä tahansa. Playoffeista tulee hurjat kamppailut voitosta ja saa nähdä kuka nostelee pyttyä.

Se on varma että divarin mestaruuspyttyä nostelee MAMK Hearts tulevalla viikolla. 

 

LAMMIKKOLÄTKÄTURNAUS TORILLA | ILMOITTAUDU MUKAAN!

 

 

 

KESÄKAUSI 2016 ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT

 

 

Kiekkoviikon TOP 5

 

AC Päämaja

Joukkue oli jossain vaiheessa hieman hukassa pelinsä kanssa, mutta kauden tärkeimmillä hetkillä sen peli on alkanut rullaamaan. Joukkue on pelannut hyvää peliä viimeisimmissä kahdessa ottelussa ja tuloksena on ollut voitot kahdesta kärkijoukkueesta. Jukuri pelissä joukkue voitti ottelun tiukalla puolustuksella ja viime hetken maalilla. AC Päämaja on pelannut kautensa ilman tappioita, mutta kuten nähty on, se ei aina välttämättä ole hyvä juttu playoffeihin mentäessä. Viikon Jukuri voitolla AC Päämaja varmisti runkosarjan mestaruutensa.

 

Cafe Keidas

Joukkue pelasi kauden parhaan pelinsä Team 70's joukkuetta vastaan. Tästä todisteena myös ottelun tulos, joka oli erittäin positiivinen Cafe Keitaan kannalta. Jussi Kuokkanen pelasi maalissa kauden parhaan ottelunsa ja prosentitkin oivat 80 - luvun alkusia.

 

Syöttökone Marko Paukku

Todella kova suoritus HC Karla peliin, 0+5 tehot. Syötöillään Marko antaa Jere Helmolalle mahdollisuuden voittaa pistepörssin tänä vuonna. Tämä kaksikko on niin kovassa kunnossa että heidän avulla Saharalla on mahdollisuus vielä loppukaudesta.

 

PHR

 

Joukkue otti komea voiton ihmeellisessä pelissä PoNu:a vastaan. PHR voitti ilman tähtipelaajiaan ja ratkaisun viittaa kantoivat Mikko Kohonen 1+1 sekä Toni Hokkanen 1+1.

 

Fair Play - Kunnioita peliä

 

Viikolla nähtiin myös todellisia Fair Play suorituksia. Pelaajat tunnistivat kaatuneensa omiin jalkoihin ja muutama rikekin tunnustettiin. Lisänä odotuksiin nähden muutama "kuuma" peli osoittautui siistiksi harrastekiekko otteluksi. Todellinen Fair Play viikko jääkiekossa.

 

 

 

 

 

KIEKKO MYÖS PERHEEN MUILLE JÄSENILLE 

 

Young Guns kiekkotoimintan 13-16 -vuotiaille!

 

 

 

Korttelikiekkoa 4-12 -vuotiaille.