MAHL SALIBANDYN LIIGASSA ALKAA KÄRKINELIKKO HAMOTTUA
Sunnuntai, 31 Tammikuu 2016 15:49

 

 

MAHL salibandyn liigaviikolla pelattiin täysi kierros ja alkaa pikkuhiljaa jo kärkinelikko hahmottua. CaPu kärsi tuplatappion ja jäi nyt kaus RiSabasta, Kaikki on kuitenkin vielä mahdollista, joten nuorten miesten pitää vaan loppuun saakka painaa.


 

Muista MAHL avoimet salibandyvuorot:

 

Ti 19-20 Sport Forum

Su 18-19 Rantakeidas

 

Iltapäivätoimintaa rantakeitaalla | Tervetuloa pelaamaan

 

MAHL järjestää uutta toimintaa rantakeitaalla iltapäivisin, Senioreille, aikuisille, lapsille, nuorille ja perheille.

Katso avoimet pelivuorot ja tule paikanpäälle. Lue lisää tästä.

 

 

Raportti | Liiga

 

Keskiviikon kierros: 

 

Weikkoset – Pöyryn Pantterit 0-7 (0-4/0-3)

RiSaba – Pöyryn Pantterit 2-1 (1-1/1-0)

Weikkoset – RiSaba 0-4 (0-2/0-2)

 

MAHL Salibandyliigaa keitaan keskiviikkoillassa.

”Vauhdikasta säbää” se oli Keskiviikkoillan teemana. Liigaillan ohjelmassa oli kolme ottelua joissa toisensa kohtasivat tappioputkessa ripuileva Weikkoset, hieman ailahtelevasti sarjassa esiintynyt Pöyryn Pantterit ja sarjakärkeä havitteleva RiSaba. Illan ottelut eivät tarjonneet varsinaisesti mitään yllätyksiä, Risaba voitti molemmat ottelunsa vaikka Pöyryn Pantterit tiukan vastuksen tarjosikin.

Weikkosilla ei sen sijaan tänään ollut mahdollisuuksia kummassakaan ottelussaan. Yllättävää tosin oli se, ettei useistakaan maalipaikoista huolimatta tulosta tullut. Kahdesta nollapelistä huolimatta pelihuumoria riitti, eikä mitään turhautumisia pelaajien otteissa ollut havaittavissa. Pöyryn Pantterit antoi siis RiSaballe tiukan vastuksen, loppuun saakka taistellut, ilman maalivahtiakin tasoitusta hakien joukkue teki rajusti töitä, mutta palkintoa ei tänään tullut. Weikkoset sen sijaan Pantterit hotki ongelmitta ja selvin numeroin.

 

Illan top 3 tehoissa: Jari Heikkinen 3+4 (PöPa) Mikko Toivanen 3+2 (RiSaba) Matti Björninen 2+2 (PöPa)

 

Illan pelit olivat siis ottelusta toiseen varsin vauhdikasta ja ennen kaikkea siistiä salibandyä. Tulevana viikonloppuna on varmasti odotettavissa niin perjantaina MAHL säbäliigassa, kuin myös lauantain Keidas Cupissa todella huikeaa ”harrasteurheilua” jota kannattaa tulla paikanpäälle seuraamaan.

 

Perjantain pelikierros:

 

SC Kullan Kaivajat oli pääesiintyjä perjantai-illassa. Joukkue pelasi kolme ottelua, joista se saalisti kaksi voittoa. Joukkue hävisi ensimmäisen pelinsä Lost Causille, joka pelasi todella komeaa peliä. Haapalainen Jussi on tällä hetkellä aivan ilmiömäisessä iskussa ja pelaa todellisella nuoruuden innolla.

SC Kullan Kaivajat haki katsomosta voimia toiseen peliin ja tulikin hyvällä sykkeellä sen jälkeen Team KalU:a vastaan. Voitto kärkikamppailusta ja vielä illan päätöspelissä se otti niskalenkin CaPu:sta.  Näillä voitoilla SC Kullan Kaivajat varmisti paikkansa yläkaavion playoff peleissä. Joukkue pelaa toistamiseen mitallipeleissä.

Todella komea loppukausi on tulossa, liigan playoff peleissä tällä hetkellä on ainakin kolme todella tasaväkistä joukkuetta. Lost Cause, SC Kullan Kaivajat sekä Team KalU ovat tällä hetkellä tasaväkisiä mestari suosikkeja.



ERIKOISMAININTA:

 

Cafe Keidas pelasi kauden parhaat pelinsä, vaikka tälläkin kertaa sillä oli vain 6 kenttäpelaajaa. CaPu:a vastaan joukkue sai voiton ja tekikin todella komeita maaleja. Nicolas Jokinen oli joukkueen todellinen ratkaisupelaaja. Hienoa peliä ja komeita suorituksia.