MYÖS IKÄRIT PÄÄSETETTIIN IRTI SALIBANDYVIIKOLLA
Tiistai, 19 Tammikuu 2016 08:37

 

 

MAHL salibandyviikolla pelattiin liigaa sekä +40 sarja sai starttinsa. Viikolla siis oli taas runsaasti koitoksia ja loistava +40 salibandy saatiin myös startattua. +40 sarja on hyvä sarja, jossa hieman jo kankeammalla jalalla olevat pelurit pääsevät toteuttamaan itseään, ilman että nuoret pojat juoksee rinnalle ja ohi.

Muista MAHL salibandyn Keidas CUP 2016!!! Ilmoittaudu mukaan HETI!!!

 

Keidas CUP 2016

 

Ilmoittaudu mukaan MAHL keidas Cuppiin. Pääset ilmoittautumaan mukaan täältä.

 

 

Raportti | LIIGA

 

 LIIGAKIERROKSEN TOP 5

 

* Lost Cause

Vilen ja Haapalainen loihtivat Lost Causille kaksi voittoa perjantain kierrokselta. Kerrankin Lost Cause sai tarpeeksi pelaajia mukaan kokoonpanoonsa ja se näkyi heti tuloksissa. Kaksi voittoa mm. Team KalU:sta, ja varaa oli vielä laittaa herrra Pöyhönen maalin.

 

* Jonne Sinivuori, RiSaba

Mr. Ristiina näytti nuoremmilleen mallia CaPu ottelussa. Sinivuori luikerteli nuorempien seassa kokemuksella ja näpäytti 4+0 tehot otteluun.

 

* Ilkka Kari, SC Kullan Kaivajat

Ilkka on tuonut ryhtiä SC Kullan Kaivajien pelaamiseen. Se pyörii ja hyörii kentällä antaen kaikkensa. Keskiviikkona myös Ilkalle tuli seinä vastaan kun kahdessa paikkaa eri mies kerennyt olemaan samaan aikaan. Tällä kertaa jäi kiekkomiehet nuolemaan näppejään, kun herra viiletti säbä kentällä.

 

* RiSaba

RiSaba alkaa löytämään omaa peliään ja kolme pistettä viikolta oli todella komea suoritus. Joukkuen GM on käynyt tarkkailemassa muiden joukkueiden otteita ja näin ennen peliä on jo selvää miten vastustaja pelaa. Ristiina kamppailee tosissaan paikasta neljän parhaan joukkoon.

 

* CaPu puolustus

2-12 pataan ensiksi kovimmalta kilpakumppanilta RiSabalta, mutta tämän jälkeen taas vakuuttava voitto Weikkosista. CaPu puolustus hienosti keräsi itsensä näöyryytyksen jälkeen ja näin ollen tärkeä voitto tuli toisesta ottelusta. Komea Come Back nuorelta jengiltä, jolla välillä hiukan voi peli lössähtääkin.

 

 

MUISTA MAHL KEIDAS CUP!!!

 

Raportti | +40

 

events.png 1 16.01.2016 12:00 h - Wilmert Old School - Team 70´s 8 - 5 Raportti
events.png 1 16.01.2016 12:40 h - RiSaba -   Maalihaukat 2 - 4 Raportti
events.png 1 16.01.2016 13:20 h - Maalihaukat   - Wilmert Old School 4 - 5 Raportti
events.png 1 16.01.2016 14:00 h - Team 70´s - RiSaba 0 - 3 Raportti
events.png 1 16.01.2016 14:40 h - RiSaba - Wilmert Old School 3 - 4 Raportti
events.png 1 16.01.2016 15:20 h - Team 70´s -   Maalihaukat 7 - 1 Raportti

 

 

Aivan loistava pelikierros, jossa tunnelma oli hyvä ja pelien taso hieno. Pelit olivat tasaisia, Wilmert on selvä liideri tässä sarjassa, mutta muutten kolme muuta jengiä pelaa tasaisia pelejä keskenään. Saa nähdä keneltä löytyy se viisastenkivi, jolla pystytään musertamaan Wilmertin ylivoima. RiSaba oli ensimmäisellä kierroksella siinä lähimpänä, muttta saa nähdä kuinka jatkossa homma kääntyy.

 

Wilmert Old School

Wilmertille puhdas päivä, kaikki pelit päättyivät joukkueen voittoon. Joukkue pelasi vain kuudella kenttäpelaajalla, mutta se ei haitannut. Mukana oli Manninen-Viitikko-Nissinen akseli joka dominoi kenttää. Viitikko kolmeen peliin 12 tehospistettä ja näin ollen sarjan pistepörssin piikkipaikka. Wilmertiltä uupui miehiä, joka antoi mahdollisuuden muille. Kokemus oli kuitenkin valttia ja joukkue ei edes väsyneenä antanut RiSaban yllättää. Pentti "Pena" Väänänen teki siirron AC Päämajasta Wilmerttiin ja selvästi löyti oman paikkansa joukkueesta. Maskimiehenä mies on vailla vertaa ja tuo uhkaa koko ajan maalineteen.

 

Team 70's

Team 70's on joukkue joka on koottu ylimääräisistä miehistä, sieltä sun täältä. AC Päämajan pohjilta tehty joukkue yllätti hyvinkin tasapainoisella ja vakuuttavalla pelillään. Joukkueen todellin yllätysnimi oli Ari Himanen joka paukutti viisi maalia ensimmäisellä kierroksella. Muutenkin tässä joukkueessa huokui hyvä henki ja rento pelaamisen fiilis.

 

RiSaba

RiSaba haki pari kovan luokan vahvistusta viime kauden Makuunista. Perttu Pullinen sekä Juha Parkkinen liittyivät ristiinalaisten jengiin. Joukkueen ehdotonta eliittiä oli tutkapari Parkkinen ja Kai Hämäläinen, joka löysi heti yhteisen sävelen kentällä ja jälki olikin tuhoisaa. Kumpikin miehistä roikkuu siellä aivan pörssien kärkipäissä.

 

Maalihaukat

Sarjan vanhin joukkue, mutta kentällä sitä ei näy. Maalihaukat on todellinen Mikkelin ylpeys ikämiesliikunnassa. Onhan kaapissa muutama mitallikin siitä kertomaan. Joukkue pelaa salibandyä todella vahvalla sapluunalla. Yksi voitto ja kaksi tappiota ekalla kierroksella ei haittaa joukkueen menoa. Kaikki on vielä auki, viimeisen pelin Team 70's joukkueelle se hävisi lähinnä kun "omat" lainapelaajat pääsivät puremaan. Maalihaukkojen moottori oli maalissa hienosti pelannut Pekka Intke. Pekka hyppi ja pomppi maalissaan, ollen vahvalla pelipäällä. Todella hienoa peliä pekalta.

 

 

 +40 sarjan pelit jatkuvat LA 6.2.2016 toisella pelikierroksella. Tämän jälkeen on sitten vielä ohjelmassa finaalikierros.