JÄÄKIEKKOVIIKKO TARJOSI VIIHDETTÄ JA MENOA
Perjantai, 15 Tammikuu 2016 09:13

MAHL kiekkoviikko tarjosi viihdettä, kommelluksia ja yllätyksiä. Mukaan saatiin myös seuratuomarit, jonka ideana on tarjota uusille innokkaille tuomareille mahdollisuus kokeilla tuomaritoimintaa. Ensimmäiset uudet tuomarit, jotka pääsivät tuleen olivat Iiro Memonen sekä Aku Kaipainen. Tämän avulla tuomaritoimintaan saadaan lisää viheltäjiä ja jokaiseen peliin saadaan myös tulevaisuudessakin tuomarit.

Kiinnostaako jääkiekon tuomaritoiminta.

Ole yhteydessä:

Tuomas Anttonen, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it / 0458726800

Tai Ilkka Nurmi / This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Raportti

Jukurit OT vs Mipro 4-0

OT:n Kausi ei tähän asti ole sujunut aivan ennakkoodotusten mukaan, mutta kuten diselkone alkavat he hitaasti mutta varmasti käymään kovemmilla kierroksilla. Tosi pelien kolkutellessa kohta kulman takana, alkaa OT heräilemään horroksestaan. OT olisaanut veskariosastolle kovan vahvistuksen, kun mukaan remmiin liittyi Lähes kolme metrinen Kai Tillanen. Pelkkä Tillasen läsnäolo toi OT peliin lisää varmuutta. Ylöspäin kiekko liikkui nätisti ja voittoon tarvittavat maalit syntyivät ilman suurempaa tuskaa. Näytti siltä että Miprolta loppui usko jo kentälle tullessa ja se kulminoitui hyökkäyspäässä kun olisi pitänyt alkaa ohittamaan Tillasta. Tuunusta on jaettava OT:n ehjälle viisikko pelaamiselle ja Mipron maalissa pelanneelle Aku Kaipaiselle, joka piti lukemat siedettävinä.

Wilmert vs TOP 10 3-3

TOP 10 jatkoi isojen kiusaamista ja otti pisteen pois Wilmertiltä. Ratkaisu nähtiin 15 sekunttia enne loppua kun Aarne Räsänen iski kiekon Wilmertin maalin, Aku Kaipaisen suosiollisella avustuksella. Wilmert lähti hakemaan vielä tämän jälkeen voittoa ilman maalivahtia, jonka seurauksena Atte Räsänen pääsi läpiajoon, mutta kongi pelasti Wilmertin tappiolta. Atte pääsi jo siniselle, mutta ei tiennyt kellon olevan lopussa, joten summeri kerkesi soida. Näin pisteet jaettiin tasan

AC Päämaja vs Sahara 5-2

Kummallakin joukkueella oli vielä vähän kinkkujalat, eikä peli mitään suurempia hienouksia tarjonnut. AC Päämajan syöttöpeli ei toiminut normaaliin tapaan ja kiekot hieman pomppivat sinne ja tänne.  Kuitenkin tiukka peli, joka ratkesi AC Päämajan tehokkaampaan maalintekoon. Muutama meni aikalailla tuurillakin, mutta kaikki lasketaan. Vuoden ensimmäinen peli joukkueilta ja sen näköistä se olikin. Saharalla on pieni loukkaantumiskierre päällä, mutta muutaman viikon huilin jälkeen eiköhön miehet palaa mukaan ruotuun.

Mikkelin Golf Ht vs PoNu 2-6

Mikko Kiiskin maaliputki on ohi. Jänne ei kestänyt ja Aku Kaipainen pääsi katkaisemaan miehen uskomattoman maaliputken. PoNu pelasi muutenkin hyvän ottelun ja ilmoittautu mukaan taistelemaan MAHL divarimestaruudesta. Olli Karhu kantoi joukkuetta reppuselässään ja iski neljä maalia peliin. Muutenkin divarin kärki on tällä hetkellä todella tasainen ja saa nähdä kuka nostaa kannua kauden päätteeksi.

HC Karla vs AC Päämaja

HC Karlalta puuttui syömähammas kun Ilkka Kari sekä Janne Myyryläinen olivat poissa. Näiden miesten poissaolo söi sen verran hyökkäyspeliä, että peli meni puolustustaisteluksi. Ensimmäinen erä olikin tiukkaa ja maja oli ekalla erätauolla 0-4 johdossa. Muutama maali tuohon ekaan erään HC Karlalta niin peli olisi ollut aivan erillainen. Toisessa erässä hapot iskivät ja AC Päämajan mylly jauhoi maaleja. Tommi Auvinen oli isketty ykköskenttään ja tekikin tehot 3+3, jota säesti Jussi Lampinen 2+5 ja Olli Linsen 1+3 tehoilla. Ykköskenttä AC Päämajalla oli kovassa iskussa. Voiton myötä maja on tällä hetkellä nyt sarjan kärjessä, maalieron turvin.

PHR vs Cafe Keidas 7-0

Cafe Keidas taisteli hienosti ja oli hyvin pelissä mukana ensimmäisessä erässä. Miettinen ja Vainikka akseli kuitenkin laittoivat ison myllyn päälle ja ratkaisi ottelun PHR:lle. Ilman näitä kahta miestä ties mitä olisi käynyt. Pieni kaukalo tuo aina etua ennakkoon heikommalle joukkueelle ja hyvällä sumputuksella saa oman päädyn pidettyä kyllä hyvinkin puhtaana.

Star Expert vs MAMK Hearts 3-2

Ottelu oli hyvävauhtista siistiä Divari kiekkoa. Ottelu alkoi räväkästi kun kellossa olöi hieman yli 4 minuuttia Starin Aleksi Kakriainen venytti maaliverkkoa hurjalla laukauksellaan. Sisäpiiri lähde kertoi että Aleksi oli saanut käsiinsä löysemmin mailan, liekkö sillä ollut osuutta hirmu pyssyihin. Vielä ennen erätaukoa Star pyöritteli MAMK puolustuksen solmuun ja taululla komeilivat 2-0 lukemat. Pelin edetessä MAMK pääsi koko ajan paremmin ja paremmin peliin mukaan, mutta Starin maalilla lainalla ollut Janne Tulla otti marjat pois. Ilmassa alkoi jo olla ratkaisun makua kun Joona Rinne latasi taululle jo 3-0 lukemat. MAMK sai kautenkin palkintonsa 6 minuuttia ennen loppua. Kauha hässäkkä maalineteen ja lopulta Mikko Soosalu sai kiekon verkkoon. Loppu meni jännäksi kun Mikko toi illan toisella osumallaan Heartsin jo maalin päähän. Viiimeiset puolitoista minuuttia MAMK pelasi ilman maalivahtia ja saikin pyöritettyä peliä Starin päässä, mutta kook ottelun kurinalaisesti puolustanut Star sai pidettyä johtonsa, ja keräsi se näin ollen ansaitun voiton.