MAHL JALKAPALLODIVARI PÄÄTTYI KATTILANSILLAN JUHLIIN
Perjantai, 28 Elokuu 2015 07:59

 

 

Jalkapallon sarjakausi päättyi kun divarin viimeinen pelikierros pelattiin keskiviikon utuisessa illassa. Illan sävel oli selvä, Lost Cause ei saanut menettää pisteitä ja viimeisessä pelissä se kohtaisi kattilansillan, joka sen piti voittaa.

 

 

MUISTA MAHL JALKAPALLON PMT SYYSKUSSA, LUE LISÄÄ

 

MAHL TALVIKAUSI 2015-2016 | ILMOITTAUDU NYT

 

Tule mukaan MAHL talvikaudelle.

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen

tuomas(at)mahl.fi

0458726800

Raportti | Liiga

 

 Keskiviikko oli todellinen jalkapallon juhla. Alkupuolen pelit olivat lähinnä höntsää ja hyvä että joukkueet olivat porukat saaneet paikalle. Muutamissa peleissä pelattiin 5 vs 5, kun osa porukasta oli jo siirtynyt pitkän fudiskauden jälkeen muihin haasteisiin.

 

Alkuiltaan väriä toi kuitenkin FC Probba, kun se toi uudet opiskelijansa tutustumaan MAHL jalkapalloon. Katsjoa oli enemmän kuin missään hänskissä pelattavassa jalkapallo ottelussa koko kesän aikana. Hänskin katsomo oli ääriään myöten täynnä Yliopiston uusia opiskelijoita. Kuitenkin kannatuksessa on vielä edellisiin opiskelijoihin verrattuna vielä hieman petrattavaa. Mutta kyllä sen vielä kerkee opiskelivuonna oppimaan.

 

Lähemäki Bar oli loppukesän kuumimpia joukkueita ja se jatkoikin ensimmäisessä pelissään nollapeli putkeaan. Kuitenkin hyökkäys ei ollut tällä kertaa puolustuksen tasolla ja nolla tehtyä maalia ei tuonut pelistä kuin yhden pisteen. Tämä tarkoitti sitä että viimeisestä pelistä sen tuli saada ainakin piste, mikäli Llähemäki halusi sijoittua sarjassa kolmanneksi. Vastassa oli kuitenkin toinen syksyn kovakuntoisimmista joukkueista, Cafe Keidas. Cafe Keidas on pelannut hienon syksyn ja saanut pelinsä hyvin rullaamaan. Lähemäkeä vastaan se otti tiukan pelin jälkeen 1-0 voiton. Komean viimeisen maalin pääsi tekemään Kimmo Hokkanen. Maalin ja Cafe Keitaan voiton myötä, lähemäki Bar tipahti sarjassa neljänneksi, kun Pöyryn Pantterit meni ohi paremman maalieronsa avulla.

 

Cafe Keidas Järjesti kuitenkin ennen illan viimeistä peliään todellisen pommin voittamalla Lost Causin 3-0 lukemin. Tämän voiton myötä ratkesi mestaruus Kattilansillalle jo ennen viimeistä peliä.

 

Kattilansilta sai siis varmistettua mestaruutensa jo ennen viimeistä peliään Lost Causia vastaan. Pelissä kuitenkin pelattiin tosissaan ja hieno peli saatiin vielä aikaiseksi. Todella intensiivinen peli, jossa laitettiin vielä viimeiseen peliin kaikki paukut.

 

Pelin jälkeen alkoi sitten juhlat hänskissä. Kattilansilta otti kaiken irti mestaruudestaan. Ilo oli suurimmillaan hänskissä kun KAttilansilta pääsi juhlimaan pitkän kauden jälkeen kannattajiensa kanssa mestaruutta. Täytyy muistaa että suurin osa joukkueesta on saapunut suomeen vasta juuri ennen kesää. Mutta mikä olisikaan loistavampi tapa tutustua suomalaiseen kulttuuriin.

 

Hieno jalkapallon sarjakausi on takana. Vielä on tarjolla jalkapallon PMT, jonka jälkeen alkaakin odotus fudiksen talvisarjaan.

 

Komea kausi on takana ja on ollut mukava nähdä uusi joukkueita sarjoissa mukana. AC KB tuli mukaan peleihin iloisella mielellä ja hyvällä asenteella. Joukkue oli todellinen piristysruiske otteluihin. Mukava oli myös nähdä muidenkin joukkueiden onnistumisia ja kehittymisiä kauden aikana. Team KalU etenkin otti monta harppausta eteenpäin.

 

Kiitos kaudesta joukkueille, Jojoille, Mikkelin Kaupungille sekä kotiväelle.

 

Katso sarjan loppusijoitukset - täältä.

 

 

Mestarijoukkue Kattilansilta

 

 

PMT TURNAUKSET

 

Muista myös Frisbeegolfin PMT turnaus 29.8.2015