FC TIMO NOUTI PYTTYNSÄ!!
Torstai, 20 Elokuu 2015 08:34

 

 

 

MAHL jalkapallon liiga päättyi FC Timo:n juhliin Hänksissä. Pitkä kausi mutta todella vakuuttavan esityksen jälkeen mestariksi nousi FC Timo. Divarissa saadaan vielä kunnon vääntö viimeiselle kierrokselle. Siellä on edessä ratkaiseva ottelu Lost Cause vs Kattilansilta, jossa tullaan mitä todennäköisimmin ratkaisemaan MAHL divarin mestaruus.

 

 

MUISTA MAHL JALKAPALLON PMT SYYSKUSSA, LUE LISÄÄ

 

MAHL TALVIKAUSI 2015-2016 | ILMOITTAUDU NYT

 

Tule mukaan MAHL talvikaudelle.

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen

tuomas(at)mahl.fi

0458726800

Raportti | Liiga

 

FC Timo otti ensimmäisen kiinnityksensä MAHL kannuun. Kahdeksas vuosi MAHL jalkapalloa ja nyt saatiin pyttyyn uusi nimi. FC Timo on Saharan, AC Päämajan sekä LKP:n jälkeen neljäs joukkue joka voittaa MAHL jalkapallon mestaruuden. FC Timo aloitti pelaamisen vuonna 2012 ja neljännellä kaudella sille tärppäsi mestaruus. Neljässä vuodessa joukkue on omaa elämäänsä elänyt, mutta hyvin on runko kuitenkin pysynyt kasassa viime vuosien aikana. Omaa vaihtuvuutta on ollut, mutta perusrunko on ollut sama. Joukkueen kapteenina ja MR Timona on edelleenkin Ali Elharam. Alin johdolla joukkue on nyt saavuttanut nyt pystin, jota voi käydä ihailemassa Jälkipelin palkintokaapissa.

 

FC Timo mestaruuteen vaikka viimeisellä kierroksella peli menikin höntsäilyksi. Kaksi tappiota Taloasemalle ja LKP:lle, mutta se ei enään mestaruutta heiltä vienyt.

 

Hieno kausi takana ja loistavat pelit saatiin aikaiseksi. Kiitos mukana olleille ja jatketaan MAHL talvikaudella ja jalkapallon PMT:ssä.

 

 Mestarijoukkue FC Timo

 

Raportti | Divari

 

Divarissa pelattiin todella mielenkiintoiset pelit, josta saatiin kaksi joukkuetta taistelemaan MAHL mestaruudesta. Mestaruus ratkaistaan pelissä Lost Cause - Kattilansilta. Nämä kaksi joukkuetta kohtaavat jossa mitä todennäköisimmin ratkaistaan MAHL divarin mestari.

 

Jalkapallon divarissa saadaan mestaruuden osalta siis huima päätös, johon Lost cause pääsee vuotta kokeneempana mukaan. Viime vuonna se hävisi saman ottelun FC Puujaloille. Saa nähdä kuinka nyt joukkueelle käy.

Divarin kuumimmassa kunnossa on kuitenkin Lähemäki Bar, joka marssii 7 ottelun voittoputkessa. Lähemäki taistelee viimeisellä kierroksella vielä mitallisijoista. Divarin päätti tältä kaudelta FC Kripel joka päätti kautensa voittoon. Viimeisessä pelissä FC Kripel otti 2-0 voiton pelistä, jossa maalinteossa onnistui mm. Jari Sarja. Huhut lähtivätkin kiertämään että oliko ostettu maali, Marko Ripatilta.


Divari saa huipennuksensa KE 26.8.2015 Hänkissä, jossa pelataana MAHL jalkapallosarjatoiminnan viimeinen pelikierros.

 

PMT TURNAUKSET

 

Muista myös Frisbeegolfin PMT turnaus 29.8.2015