JUHANNUSTAUKO ON OHI
Tiistai, 23 Kesäkuu 2015 18:32

 

 

 

Juhannus on saatu lusittua ja edessä on vielä muutaman viikon rypistys ennen kuin Kesätauko alkaa. Rypistys alkoi eilen jalkapallon Divari-kierroksella. Osalla joukkueista Juhannus painoi vielä selvästi jaloissa ja oikeastaan koko kropassa. Kierros ei tarjonnut paljoakaan yllätyksiä, vaan suosikit pitivät hyvin pintansa.

PAITSI Eilen todistettiin kauden suurinta yllätystä, kun Team 70´s taisteli tasapelin sarjaa ylivoimaisesti johtan Lost Causen kanssa. Suorituksen arvoa lisäsi se että Lost Cause ei ollut menettänyt pisteitä kuin yhden tasapelin verran ennen eilistä. Nyt pistesarakkeesta löytyy kaksi tasapeliä ja 10 voittoa. 

Muutoin ottelut tarjosivat rentoa Divari meininkiä ja tarkkaa puolustamista, sillä seitsemässä ottelussa saatiin kirjattua nollapeli. 

 

Ilmoittautuminen jalkapallon Keidas Cuppiin on käynnissä. Infon ja ilmoitautumisohjeet löydät Täältä

 

Tulokset

 

 
  7 73 22.06.2015 18:00 h   -   4 - 0 Raportti
 
  7 74 22.06.2015 18:00 h   -   1 - 2 Raportti
 
  7 75 22.06.2015 18:40 h   -   0 - 5 Raportti
 
  7 76 22.06.2015 18:40 h   -   0 - 5 Raportti
 
  7 77 22.06.2015 19:20 h   -   2 - 2 Raportti
 
  7 78 22.06.2015 19:20 h   -   1 - 4 Raportti
 
  7 79 22.06.2015 20:00 h   -   4 - 1 Raportti
 
  7 80 22.06.2015 20:00 h   - Fc Kripel   2 - 0 Raportti
 
  7 81 22.06.2015 20:40 h   -   0 - 2 Raportti
 
  7 82 22.06.2015 20:40 h   -   0 - 1 Raportti
 
  7 83 22.06.2015 21:20 h   -   0 - 1 Raportti
 
  7 84 22.06.2015 21:20 h   Fc Kripel -   5 - 0 Raportti
 

Raportti

 

Lost Cause

 

Kuten jo yllä tuli mainittua joukkue ei pystynyt tällä kierroksella täyteen kuuteen pisteeseen, kun Tiimi onnistui ryöstämään tasapelin. Ensimmäisessä ottelusssa peli vielä kulki mallikkaasti kun Cafe Keidas jäi Lost Causen jalkoihin lukemin 5-0. Liekkö Juhannuksella ollut osansa asiassa kun heti perään pelattu peli Tiimiä vastaan päättyi pistejakoon. Sariolat olivat jälleen vahvasti osallisina lähes jokaisessa Lost Causen maalissa. Eli ei mitään uutta auringon alla.

 

Pöyryn Pantterit

 

Pantterit pelasi jälleen niin kuin se parhaiten osaa. Tiivis puolustus ja vastaiskut. Omiin meni kahdessa pelissä 1 pallo. Tästä huolimatta saldona voitto Päämajasta 2-0 ja tappio Rötwingsille 1-0. Tarkka pelaaminen tuottaa tulosta kierroksesta toiseen ja tämän takia puolustuspään pelaajat loistavat ottelusta toiseen. Tämä piti jälleen kutinsa eilen. Mika Paajanen pelasi Majaa vastaan jo kauden 7:n nollapelinsa. 

 

Team KalU

 

KalUn peli ei ollut kaunista katseltavaa, mutta siitäkin huolimatta saldona oli 6 psitettä maalierolla 3-0. KalU ei saanut peliään toimimaan koko illan aikana, joten se keskittyi puolustamiseen, ja iski silloin kun vastustaja hyökkäsi liian monella pelaajalla. Uhrautuva puolustaminen tuotti tulosta, siitäkin huolimatta että useampi pelaaja valitteli juhannus väsymystä. KalUn kohdalla voisi todeta: Ei se tyyli vaan se tulos

 

Rötwings

 

Joukkue hallitsee otteluita hyvällä syöttöpelillä ja aktiivisella liikkeellä. Rötwings ei KalUa vastaan kuitenkaan löytänyt lääkkeitä tiiviin puolustusmuurin murtamiseen. ja tuloksena oli tappio. Joukkue kuitenkin kokosi itsensä toiseen otteluun ja raapi 1-0 voiton Panttereista. Petri Piispan tekemä maali syntyi ehkä hiukan onnekkaastikkin, mutta kaikki lasketaan!

 

FC Probba

 

Probba esiintyi omalla tasollaan ja tuloksena tappio ja voitto. Ensimmäisessä ottelussa tiukka taisto Keidasta vastaan ei tuonut palkintoa, vaan tuloksena oli 1-2 tappio. Toisessa ottelussa rutiinisuoritus riitti 4-1 voittoon XON:sta. Probban peli järkevöityy yhä ja kun nuoret jaksavat juosta tuottaa se ongelmia joukkueille jotka eivät pysty vastaamaan Probban vauhtiin. Tulee nousemaan vielä taisteluun kärkipaikoista

 

Cafe Keidas

 

Otti ensimmäisessä pelissä taisteluvoiton Probbasta Antti Savolaisen viimeisen minuutin upealla osumalla. ottelu oli kokonaisuudessaan eheä esitys ja antoi uskoa tulevillekkin kierroksille. Ensimmäinen ottelu kuitenkin kulutti Keitaasta mehut, eikä se kyennyt haastamaan Lost Causea. Tuloksena tyly 5-0 tappio. Keidas jatkaa tasaista menoaan sarjan keskikastissa. Potentiaalia löytyy isompien kiusaamiseen. Hyökkäyspäähän tosin kaivattaisiin vielä hiukan lisää tehoja.

 

Lähemäki Bar

 

Lähemäki vietti 6 pisteen iltaa, kun ensin jalkoihin jäi KB 5-0 ja XON 4-1. Joukkue esitti vakuuttavia otteita läpi molempien otteluiden jättäen vastustajat vailla mahdollisuuksia. Lähemmäen onnistujiksi voidaan laskea Kasper Aholainen, joka onnistui maalinteossa 5 kertaa. Toinen onnistuja löytyi maalivahti Vesa Tiilikaisesta, joka joutui hieman yllättäen tolppien väliin, mutta Vesa suoriutui urakasta mallikkaasti. Kaikin puolin hyvä ja tasapainoinen esitys Lähemäeltä

 

XON

 

Ei onnistunut saalistamaan pistettäkään, sillä tuloksena 4-1 tappiot illan molemmista otteluista. Joukkueen otteet eivät täysin mukailleet lopputuloksia, sillä XON pelasi paljon paremmin kuin mitä lopputulokset antavat ymmärtää. Joukkueen yhteispeli toimii hyvin, mutta yksittäisistä virheistä rankaistaan armotta. Tarkkuutta tarvitaan mikäli tuloskunto saadaan taas käännettä nousujohteiseksi.

 

Team 70´s

 

Kierroksen positiivisin yllättäjä. Ensin vakuuttava 4-0 voitto KB:sta. Tässä ottelussa Tiimi ei antanut vastustajalleen mitään mahdollisuuksia. He puolustivat fiksusti ja hyökkäsivät hyvillä tehoilla. Tämäkään ei riittänyt, sillä Tiimi nappasi tasapelin sarjakärki Lost Causelta. Tiimi osoitti venymiskykyä nousten kahdesti takaa tasoihin. Tämän viikon tulokset kantavat Tiimiä varmasti pitkään. Tunnustusta koko joukkueelle hienoista peleistä, mutta esiin voidaan nostaa myös Hyökkääjä Niko Parkkinen joka viimiesteli 5 maalia.

 

AC KB

 

KB oli ehkä vähiten toipunut juhanuksen riennoista. Joukkue oli hyvin siipirikoinen, sillä kokoonpanosta puuttui useampi avainpelaaja, ja se ei voinut olla näkymättä otteissa. Tuloksena kaksi tappiota maalierolla 0-9. Kuten tuloksetkin osoitivat onnistumisia ei tullut oikeen millään saralla. KB:n kannattajajoukko jaksoi pitää tunnelmaa yllä ja se iloitsi joukkueen jokaisesta onnistumisesta. KB:n vahvuudeksi voidaan laskea erinomainen joukkuehenki, joka ei rakoile missään tilanteessa.

 

AC Päämaja

 

Ei irronnut Majallakaan. kaksi tappiota eikä tehtyjä maaleja. Maja pystyi molemmissa otteluissa luomaan tarvittavan määrän paikkoja otteluiden voittamiseen tai ainakin sen tavoitteluun, mutta kun paikoista ei saada sisään iskee turhautuminen. Tämä taas alkaa heijastua virheinä, jotka kertautuvat mitä lähemmäksi omaa maalia mennään. Näistä virheistä Majaa rokotettiin eilen armotta.

 

FC Kripel

 

Tiimin ohella esitti yllättävn hyviä otteita. Ensimmäisessä ottelussa Kripel piinasi KalUa pitkään, mutta palkintoa ei vielä tullut. Toisessa ottelussa hyvät otteet palkittiin kauden avausvoitolla. Jalkoihin jäi Maja lukemin 5-0. Kripel puolusti hyvin ja käytti saamansa paikat hyödyksi, toisin kuin Maja. Pystyykö Kripel jatkamaan voittojen tiellä myös ensiviikolla...?