NUORILLE TYTÖILLE ALKAA OMA PELIVUORO | PINKIT PUUMAT JATKUU MYÖS KESÄLLÄ
Maanantai, 08 Kesäkuu 2015 10:42

 

 

 

MAHL saa paljon toiveita eri harrastevuoroista ja toiminnan aloituksesta. Moni toivomus keskittyy nuorten toiminnan aloittamiseen ja nuorten harrastevuorojen pyörittämiseen. Nuorille 13-16 vuotiaille tytöille on toivottu omaa pelivuoroa ja nyt on aika kokeilla pelivuoroa.

 

MAHL aloittaa yhteistyössä Pinkkien Puumien kanssa nuorten tyttöjen pelivuoro kokeilun.

 

MAHL aloittaa korttelitoiminnan nuorille 13-16 vuotiaille tytöille. MAHL korttelifudiksen yhteydessä pidetään keskiviikkoisin Lähemäen nurmella klo 17.30-18.45 nuorten tyttöjen jalkapallon pelivuoro. Pelivuorolla keskitytään jalkapallon pelaamisen ilman suurempia tavoitteita tai vaatimuksia. Ohjaaja laittaa pelit käyntiin ja toiminta 100% on pelaamista.

 

Kaikki 13-16 vuotiaat tytöt ovat tervetulleita mukaan peleihin, on sitten kokemusta jalkapallosta tai ei. Tytöt pelaavat Lähemäellä omalla porukalla, ohjaajan valvonnassa. Toiminta on kesäkuun kokeilujakson ajan maksutonta nuorisolle. Toimintaa kokeillaan Ke 1.7.2015 asti, jonka jälkeen jatkoa katsotaan kiinnostuksen ja toiminnan edellytysten mukaan. Ohjaajana pelivuorolla toimii Maria Nurmi-Anttonen

 

Tervetuloa mukaan pelaamaan.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen

tuomas(at)mahl.fi

0458726800

 

PINKIT PUUMAT PELAA SALIBANDYÄ

 

MAHL aikuisten naisten toiminta jatkuu koko kesän ajan, nyt rantakylän ulkokentällä. Ulkokentällä pelataan salibandyä kerran viikossa tiistaisin klo 17-18.

Tervetuloa mukaan Pinkkien puumien salibandy peleihin. Ole yhteydessä ohjaaja Mariaan, joka antaa lisätietoja kuinka mukaan pääsee pelaamaan.

 

Lisätietoja:

 

Maria Nurmi Anttonen

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

0443568825