MAHL suuntaa yhä enemmän toimintaa myös naisten suuntaan. MAHL Pinkkien Puumien toiminnan tarkoituksena on saada myös naiset liikkumaan joukkue-, sekä pallopelien parissa. Naiset pelaavat salibandyä ja jalkapalloa. 

 

AVOIMET VUOROT

13.9.2022-30.5.2023

Päivä  Aika  Laji  Paikka Hinta 
 Tiistai 19:00-20:00  Salibandy  Karkialammen kuntotalo

30e /syyskausi**

30e /kevätkausi

Keskiviikko* 20:00-21:30 Salibandy Rantakeidas 30e/syyskausi**

 

* Vuoro alkaa 21.9.2022.

** Karkialammen ja Rantakeitaan vuorojen yhteishinta syyskaudelta 50e. Mikäli käyt vain toisella vuorolla, laskutetaan kausimaksu 30e hinnalla.

 

Vuorot laskutetaan kauden päätteeksi myclubin kautta. Ilmoittautumiset vuoroille Mahlin myclubista: https://mahl.myclub.fi

Olethan ennen ensimmäistä kertaa vuorolle menoa yhteydessä Elinaan elina(at)mahl.fi ja kerrot innokkuudestasi osallistua vuorolle.

 

TSÄÄNSSI - NAISTEN KIEKKOKOULU (YHTEISTYÖSSÄ JUNIORI-JUKURIT)

Milloin: Maanantaisin klo 20-21

 

Missä: Mikkelin Harjoitushalli

 

Päivät: 21.11. / 28.11. / 5.12. / 12.12. / 19.12.

 

Kenelle: Kaikille yli 14 vuotiaille nuorille ja aikuisille suunnattu kiekkokoulu. Vuorolla opetellaan lajitaitoja sekä pelaamista. Vuoron ohjauksesta vastaa harrastenaisten joukkue.

 

Mitä:  Onko pelaaminen loppunut Juniori-Jukureissa? Oletko aina halunnut kokeilla jääkiekko ja haluisit opetella jääkiekon alkeita vähän vanhemmallakin iällä. Juniori-Jukurit tarjoaa yhdessä Mikkelin alueen harrasteliigojen sekä Etelä-Savon liikunnan ESR-hankkeen avulla Tsäänssi kiekkovuoroja eri ryhmille. Kaikki vuorot ovat maksuttomia, jossa tarjolla laadukasta ohjausta.

Mukaan voit tulla kokeilemaan myös kevyellä varustuksella ja toimintaa sovelletaan ryhmän mukaan. Tämän lisäksi mahdollisuus on varusteiden lainaamiseen, mitä seuralla on tarjolla hieman. Mikäli varusteet löytyvät, suosittelemme niiden käyttämiseen. Pakollisia varusteita ovat kypärä. maila ja luistimet.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset TÄÄLTÄ!

 

USKOLLANKO MUKAAN NAISTEN TOIMINTAAN?

Pinkkien Puumien toiminta on nimestä huolimatta tarkoitettu kaikille naisille ikään tai pelikokemukseen katsomatta. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi lajia aiemmin kokeillut tai pelannut. Omia pelivälineitäkään ei välttämättä tarvitse olla, vaan vuoroilla on aina mahdollisuus lainata mailoja.

 

Tärkeintä Pinkkien Puumien toiminnassa on oman kunnon ylläpitäminen ja sosiaalinen tekeminen muiden naisten kanssa, joten kaikki rohkeasti mukaan peleihin.

 

Tervetuloa siis mukaan pelaamaan kaikki uudet ja vanhat Pinkit Puumat. Kaikki vuorot ovat avoimia kaikille, eikä aiempaa lajikokemusta tarvita!

 

Meidät löytää myös facebookista nimellä MAHL PINKIT PUUMAT!

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354