MAHL suuntaa yhä enemmän toimintaa myös naisten suuntaan. MAHL Pinkkien Puumien toiminnan tarkoituksena on saada myös naiset liikkumaan joukkue-, sekä pallopelien parissa. Naiset pelaavat salibandyä ja jalkapalloa. Talven salibandyvuoro alkavat elokuussa. Lisää pelivuoroja tulossa syksyn aikana.

 Naisten pelivuorot 13.8.2018 alkaen:

PÄIVÄ AIKA PAIKKA LAJI HINTA
maanantai 18:30-19:30 Rantakeidas SALIBANDY 3 € / kerta
Keskiviikko 17:00-18:00 Sport Forum SALIBANDY 5 € /kerta

 Torstain äidit ja lapset liikkelle jalkapalloon voi tulla myös ilman lasta. Vuoroilla voidaan myös soveltaa pelaavatko aikuiset keskenään ja ohjaaja lasten kanssa.

 

Vuoroilla kerätään kävijöiden nimet listaan ja laskutus tapahtuu 2-3kk välein sähköpostitse.

 

 

Uskallanko tulla mukaan?

 

Pinkkien Puumien toiminta on nimestä huolimatta tarkoitettu kaikille naisille ikään tai pelikokemukseen katsomatta. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi lajia aiemmin kokeillut tai pelannut. Omia pelivälineitäkään ei välttämättä tarvitse olla, vaan vuoroilla on aina mahdollisuus lainata pelimailoja.

 

Tärkeintä Pinkkien Puumien toiminnassa on oman kunnon ylläpitäminen ja sosiaalinen tekeminen muiden naisten kanssa, joten kaikki rohkeasti mukaan peleihin.

 

Tervetuloa siis mukaan pelaamaan kaikki uudet ja vanhat Pinkit Puumat. Kaikki vuorot ovat avoimia kaikille, eikä aiempaa lajikokemusta tarvita!

 

Meidät löytää myös facebookista ja nimenhuudosta nimellä MAHL PINKIT PUUMAT!

 

Lisätietoja:

 

Jenni Pippuri

jenni(at)mahl.fi

044 985 7242

 

tai

 

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354