MAHL lasten toiminta on perinteistä korttelitoimintaa, joka on tuotu 2000 luvun malliin. MAHL järjestää 3-12 -vuotiaille lapsille harrasteliikuntaa, jonka on tarkoitus olla monipuolista, hauskaa ja toimintaa pidetään mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Kaikki korttelitoiminta on suunnattu kaikille liikunnasta ja leikeistä kiinnostuneille lapsille, mukaan pääsee liikkumaan, apuohjaajaksi, tai aikuisohjaajaksi. Korttelitoiminnassa mukana olo ei edellytä aiempaa seuratoiminnassa mukana oloa, vaan liikkumisen riemu riittää.

 

Lisää lasten kerho- ja leiritoiminnasta, sekä viikottaiset uutiset pääset lukemaan osoitteesta www.korttelikerho.fi 

 

Lisätietoja:

Mikko Luukkonen

mikko(at)mahl.fi

044 209 9199

 

 

MAHL PERHEKERHO

 

Moniliikunnallinen perhekerho - Korttelikerho jatkuu lauantai aamupäivässä Rantakeitaalla. Perhekerho on tarkoitettu 3-10 vuotiaille liikunnasta innostuneille tytöille ja pojille, sekä perheen vanhemmille. Liikunnallisia leikkejä, pelejä ja kilpailuja järjestetään lauantaisin Rantakeitaan liikuntasalissa, sekä Rantakylän lähiliikunta-alueella, alkaen 16.9.2023 ja päättyen 4.5.2024 (HUOM! Syys-, joulu- ja hiihtoloma lepäillään). Perhekerhon ohjelmasta löytyy jokaisen kerhopäivän pääteema. Lisäksi jokakerta leikitään ja pelataan monipuolisesti eri liikuntaleikkejä ja rakkennetaan temppurata.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki 3-10-vuotiaat lapset, klo 10:00-11:00. Kaikilla 3- ja 4 vuotiailla lapsilla tulee olla vanhempi mukana kerhossa.

 

 

Lue lisää perhekerhosta ja ilmoittaudu mukaan toimintaan TÄÄLTÄ.

 

TYTTÖKERHO 

 

Tyttöjen jumppa- ja pelikerho jatkuu MAHL:n toiminnassa Launialan koululla. Kerho järjestetään tiistaisin klo 17:00-18:00. Ohjelmassa on 4-12-vuotiaille tytöille suunnattuja leikkejä, pelejä sekä jumppia ammattimaisessa ohjauksessa. Kerhossa tutustaan tyttöjen ehdoilla erillaisiin lajeihin, jumppiin, kehonhallintaan ja leikkeihin. Toiminta alkaa syyskuussa 12.9.2023 ja huipentuu kerhon päättäjäisiin toukokuussa 2024.

 

Tyttökerhon järjestämisaika on kello 17:00-18:00 tiistaisin Launialan koululla.

 

Lue lisää tyttökerhosta ja ilmoittaudu mukaan toimintaan TÄÄLTÄ.

 

HARRASTEVOIMISTELU

Harrastevoimistelu käynistyi täysin uutena kerhona MAHL:n toiminnassa keväällä 2018. Kerho sai heti suuren suosion ja tänä vuonna kerho jatkaa edelleen tutussa paikassa Rantakeitaalla. Harrastevoimistelua järjestetään maanantaisin, klo 16:30-17:30. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 7-12-vuotiaat. Harrastevoimistelussa lapset pääsevät harjoittelemaan kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa ohjatusti eri telineillä sekä ilman. Toiminta alkaa maanantaina 11.9.2022 ja päättyy 6.5.2024.

 

Lue lisää harrastevoimistelusta ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

 

FOURSEASON - LAJIKORTTELI

 

MAHL:n "FOURSEASON" -ajattelumalli ala-asteikäisille tytöille ja pojille starttasi syyskuussa 2018. Fourseason -mallin mukaisesti pyrimme täyttämään koululukukauden monipuolisella, viikottaisella liikkumisella. Lajikortteli toteutetaan Mikkeliläisten urheiluseurojen avustuksella ja yhteistyössä.

 

Toimikauden 2022-2023 lajikaudet:

 

KORTTELISÄBÄ (SALIBANDY) 9/2023-4/2023 | 25 euroa / syyskausi, 35e / kevätkausi.

KORTTELIFUTIS (JALKAPALLO) 5/2024-6/2024 | 15 euroa

 

 

Toimintaa pyritään järjestämään yhteistyössä oman lajin erikoisseuran kanssa.

 

Tutustuminen on aina maksutonta MAHL korttelitoiminnassa. 

 

Korttelisalibandy järjestetään liikuntasaleissa, lähiliikuntapaikoilla. Korttelifutis starttaa ulkokenttien auettua Mikkelin lähiliikuntapaikoilla, sekä lähikuntien kentillä.

 

Lajikorttelin "lajin päätöspäivä" toteutetaan turnauksena, jossa kaupunginosat ja lähikunnat haastavat toisensa mittelöön lajiparemmuudesta. Korttelisäbässä turnaukset pyritään järjestämään syys- ja kevätkauden lopussa.

 

Lue lisää Four season toiminnasta ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

 

 

LEIRITOIMINTA

 

MAHL järjestää koulujen kesälomalla päiväleiritoimintaa Rantakeitaalla. Leiritoiminnan tarkoituksena on järjestää mahdollisimman monipuolista toimintaa, leikkien ja pelien kautta. Toiminnan on tarkoitus antaa koko päivän mittainen turvallinen paikka lapsille, johon vanhempien on helppo tuoda lapset. Toiminnan ohjauksesta vastaa koulutetut aikuiset ohjaajat ja apuna toimii nuoret apuohjaajat. Leiripäivät alkavat klo 9:00 päättyy klo 15:00. Lapsille tarjoillaan leirillä lounas ja välipala.

 

MAHL järjestää kesälomaleirejä kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

 

Lue lisää leiritoiminnasta TÄÄLTÄ.

 

 

 

 

 

LISÄTIETOJA

Mikko Luukkonen

mikko(at)mahl.fi

044 209 9199