MAHL lasten toiminta on perinteistä korttelitoimintaa, joka on tuotu 2000 luvun malliin. MAHL järjestää 4-12 -vuotiaille lapsille harrasteliikuntaa, jonka on tarkoitus olla monipuolista, hauskaa ja toimintaa pidetään mahdollisimman matalalla kynnyksellä.

 

Kaikki korttelitoiminta on suunnattu kaikille 4-12 -vuotiaille liikunnasta ja leikeistä kiinnostuneille lapsille, mukaan pääsee liikkumaan, apuohjaajaksi, tai aikuisohjaajaksi. Korttelitoiminnassa mukana olo ei edellytä aiempaa seuratoiminnassa mukana oloa, vaan liikkumisen riemu riittää.

 

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen

korttelikerho(at)mahl.fi

0458726800

 

 

MAHL PERHEKERHO

 

Moniliikunnallinen perhekerho - Korttelikerho jatkaa toimintaansa sunnuntai-iltapäivissä Rantakylän rantakeitaalla. Kerho on tarkoitettu 4-12 vuotiaille liikunnasta innostuneille nuorille tytöille ja pojille, sekä perheen vanhemmille. Liikunnallisia leikkejä, pelejä ja kilpailuja järjestetään sunnuntaisin Rantakeitaan liikuntasalissa, sekä Rantakylän lähiliikunta-alueella, alkaen 18.9.2016 ja päättyen 7.5.2017 (HUOM! Syys-, joulu- ja hiihtoloma lepäillään).

Perhekerho järjestämisaika on kello 13-14.30 sunnuntain iltapäivissä(lapsen tulee olla liikuntapaikalla viimeistään 13:00 ja hänet voi noutaa 14:30 alkaen). Teemapäivinä Rantakylän korttelilaiset kokoontuvat yhteiseen paikkaan, teemapäivinä nähdään mm. Jäähalli, Keilahalli, Uimahalli ja hiihtopäivät.

 

Lue lisää perhekerhosta ja ilmoittaudu mukaan toimintaan täältä.

 

TYTTÖKERHO 

 

Tyttöjen Jumppa- ja pelikerho - Korttelikerho alkaa uutena kerhona MAHL toiminnassa Rantakylän rantakeitaalla Lauantaiaamuissa klo 10-11.30. Ohjelmassa on tytöille suunnattuja leikkejä, pelejä sekä jumppia ammattimaisessa ohjauksessa. Kerhossa tutustaan tyttöjen ehdoilla erillaisiin lajeihin, jumppiin, kehonhallintaan ja leikkeihin. Toiminta alkaa la 24.9.2016 ja huipentuu kerttelikerhon yhteisiin pikkujouluihin. Tyttöjen jumppakerho toimii syksyn ajan kokeilukerhona ja toimintaa jatketaan keväällä mikäli toiminnalla on kysyntää.

Tyttökerhon järjestämisaika on kello 10-11.30 lauantaiaamuissa(lapsen tulee olla liikuntapaikalla viimeistään 10:00 ja hänet voi noutaa 11:30 alkaen). Teemapäivinä Rantakylän korttelilaiset kokoontuvat yhteiseen paikkaan, teemapäivinä nähdään mm. Jäähalli, Keilahalli, Uimahalli ja hiihtopäivät.

 

Lue lisää perhekerhosta ja ilmoittaudu mukaan toimintaan täältä.

 

FOURSEASON - LAJIKORTTELI

 

MAHL:n "FOURSEASON" -ajattelumalli ala-asteikäisille tytöille ja pojille starttaa syyskuussa 2016. Fourseason -mallin mukaisesti pyrimme täyttämään koululukukauden monipuolisella, viikottaisella liikkumisella, jossa paneudutaan kauden mittaan useampaan palloilulajiin. Lajikortteli toteutetaan Mikkeliläisten urheiluseurojen avustuksella ja yhteistyössä.

 

Toimikauden 2016-2017 lajikaudet:

 

KORTTELISÄBÄ (SALIBANDY) 1.9.-26.11.2016 | 10 euroa  YHTEISTYÖSEURA HATSINA

KORTTELIKIEKKO (JÄÄKIEKKO) 12.12.2016-14.3.2017 | 10 euroa YHTEISTYÖSEURA JUNIORI-JUKURIT

KORTTELIFUDIS (JALKAPALLO) 3.5.-1.7.2017 | 10 euroa YHTEISTYÖSEURA MIKKELIN PALLOILIJAT

Toimintaa pyritään järjestämään yhteistyössä oman lajin erikoisseuran kanssa.

 

Tutustuminen on aina maksutonta MAHL korttelitoiminnassa. 

 

Korttelisalibandy järjestetään liikuntasaleissa, lähiliikuntapaikoilla. Jääurheilulajit toteutetaan ulkojäillä. Jääpallon/luistelun osalta pääpaino tulee olemaan Hänskissä. Korttelikiekko starttaa jo neljännen kautensa, ja se onkin laajentunut jo yli kymmenelle lähiliikuntapaikalle, sekä lähikuntien kaukaloihin. Korttelifudis starttaa ulkokenttien auettua, ja sillä pyritään jatkamaan jäälajien mukaista liikkumista Mikkelin lähiliikuntapaikoilla, sekä lähikuntien kentillä.

Kunkin lajikorttelin "lajin päätöspäivä" toteutetaan turnauksena, jossa kaupunginosat ja lähikunnat haastavat toisensa mittelöön lajiparemmuudesta.

 

Lue lisää Four season toiminnasta ja ilmoittaudu mukaan täältä.

 

 

LEIRITOIMINTA

 

MAHL järjestää koulujen loma-aikoina päiväleiritoimintaan Rantakeitaalla. Leiritoiminnan tarkoituksena on järjestää mahdollisimman monipuolista toimintaa, leikkien ja pelien kautta. Toiminnan on tarkoitus antaa koko päivän mittainen turvallinen paikka lapsille, johon vanhempien on helppo tuoda lapset. Toiminnan ohjauksesta vastaa koulutetut aikuiset ohjaajat ja apuna toimii nuoret apuohjaajat. Leiripäivät alkavat aina klo 8 päättyy klo 17. Lapset syötetään leirin aikana kolme kertaa, aamupala, päivällinen sekä välipala.

 

MAHL järjestää sekä syys-, hiihto sekä kesälomaleirejä.

 

Lue lisää leiritoiminnasta täältä.

 

ILTAPÄIVÄTOIMINTA

 

MAHL jatkaa kerhotoiminnan levittämistä, koulujen iltapäiviin. Kerhoja järjestetään yhteistyössä koulujen ja kaupungin kanssa. Koulujen iltpäivissä tarjotaan mahdollisuuksien mukaan iltapäiviin liikunnallinen vaihtoehto.

 

Iltapäiväkerhot


 - Rämälän koulu

 - Lähemäen koulu

 - Urpolan koulu

 - Otavan Koulu

 - Kalevankankaan koulu.

 

Lue lisää käynnissä olevista iltapäivien liikuntakerhoista, täältä.

 

 

LISÄTIETOJA

 

Tuomas Anttonen

tuomas(at)mahl.fi

0458726800

 

 

 

 

 

TALVIKAUSI 2017-2018

FREE-AGENT LOMAKE KESÄKAUSI 2017