MAHL lasten toiminta on perinteistä korttelitoimintaa, joka on tuotu 2000 luvun malliin. MAHL järjestää 3-12 -vuotiaille lapsille harrasteliikuntaa, jonka on tarkoitus olla monipuolista, hauskaa ja toimintaa pidetään mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Kaikki korttelitoiminta on suunnattu kaikille liikunnasta ja leikeistä kiinnostuneille lapsille, mukaan pääsee liikkumaan, apuohjaajaksi, tai aikuisohjaajaksi. Korttelitoiminnassa mukana olo ei edellytä aiempaa seuratoiminnassa mukana oloa, vaan liikkumisen riemu riittää.

 

Lisää lasten kerho- ja leiritoiminnasta, sekä viikottaiset uutiset pääset lukemaan osoitteesta www.korttelikerho.fi 

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen
elina(at)mahl.fi
044 984 2354

 

 

MAHL PERHEKERHO

 

Moniliikunnallinen perhekerho - Korttelikerho jatkuu lauantai aamupäivässä Rantakeitaalla. Perhekerho on tarkoitettu 3-10 vuotiaille liikunnasta innostuneille tytöille ja pojille, sekä perheen vanhemmille. Liikunnallisia leikkejä, pelejä ja kilpailuja järjestetään lauantaisin Rantakeitaan liikuntasalissa, sekä Rantakylän lähiliikunta-alueella, alkaen 11.9.2021 ja päättyen 14.5.2022 (HUOM! Syys-, joulu- ja hiihtoloma lepäillään). Perhekerhon ohjelmasta löytyy jokaisen kerhopäivän pääteema. Lisäksi jokakerta leikitään ja pelataan monipuolisesti eri liikuntaleikkejä ja rakkennetaan temppurata.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki 3-10-vuotiaat lapset, klo 10:00-11:00. 3- ja 4 vuotiailla lapsilla tulee olla vanhempi mukana kerhossa.

 

 

Lue lisää perhekerhosta ja ilmoittaudu mukaan toimintaan TÄÄLTÄ.

 

TYTTÖKERHO 

 

Tyttöjen jumppa- ja pelikerho jatkuu MAHL:n toiminnassa Launialan koululla. Kerho järjestetään tiistaisin klo 17:00-18:00. Ohjelmassa on tytöille suunnattuja leikkejä, pelejä sekä jumppia ammattimaisessa ohjauksessa. Kerhossa tutustaan tyttöjen ehdoilla erillaisiin lajeihin, jumppiin, kehonhallintaan ja leikkeihin. Kevään toiminta alkaa syyskuussa 14.9.2021 ja huipentuu korttelikerhon yhteisiin päättäjäisiin toukokuussa 2022.

 

Tyttökerhon järjestämisaika on kello 17:00-18:00 tiistaisin.

 

Teemapäivinä korttelilaiset kokoontuvat yhteiseen paikkaan, teemapäivinä nähdään mm. Jäähalli, Keilahalli, Uimahalli ja hiihtopäivät.

 

Lue lisää tyttökerhosta ja ilmoittaudu mukaan toimintaan TÄÄLTÄ.

 

HARRASTEVOIMISTELU

Harrastevoimistelu käynistyi täysin uutena kerhona MAHL:n toiminnassa keväällä 2018. Kerho sai heti suuren suosion ja tänä vuonna kerho jatkaa Rantakeitaalle. Harrastevoimistelua järjestetään maanantaisin, klo 16:30-17:30. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 7-12-vuotiaat. Harrastevoimistelussa lapset pääsevät harjoittelemaan kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa ohjatusti eri telineillä sekä ilman.

 

Lue lisää harrastevoimistelusta ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

 

FOURSEASON - LAJIKORTTELI

 

MAHL:n "FOURSEASON" -ajattelumalli ala-asteikäisille tytöille ja pojille starttasi syyskuussa 2018. Fourseason -mallin mukaisesti pyrimme täyttämään koululukukauden monipuolisella, viikottaisella liikkumisella, jossa paneudutaan kauden mittaan useampaan palloilulajiin. Lajikortteli toteutetaan Mikkeliläisten urheiluseurojen avustuksella ja yhteistyössä.

 

Toimikauden 2021-2022 lajikaudet:

 

KORTTELISÄBÄ (SALIBANDY) 6.9.-25.11.2021 | 3.1.2022-25.4.2022 15 euroa / 25 euroa (Rantakeidas) | 35 euroa / kevätkausi (Rantakeidas)

KORTTELIÄÄPALLO 12/2021-2/2022 | 15 euroa 

KORTTELIKIEKKO (JÄÄKIEKKO) 1/2022-3/2022  | 15 euroa 

KORTTELIFUTIS (JALKAPALLO) 5/2022-6/2022 | 15 euroa

 

 

 

Toimintaa pyritään järjestämään yhteistyössä oman lajin erikoisseuran kanssa.

 

Tutustuminen on aina maksutonta MAHL korttelitoiminnassa. 

 

Korttelisalibandy järjestetään liikuntasaleissa, lähiliikuntapaikoilla. Jääurheilulajit toteutetaan ulkojäillä. Jääpallon/luistelun osalta pääpaino tulee olemaan Hänskissä. Korttelikiekko on laajentunut jo yli kymmenelle lähiliikuntapaikalle, sekä lähikuntien kaukaloihin. Korttelifudis starttaa ulkokenttien auettua, ja sillä pyritään jatkamaan jäälajien mukaista liikkumista Mikkelin lähiliikuntapaikoilla, sekä lähikuntien kentillä.

Kunkin lajikorttelin "lajin päätöspäivä" toteutetaan turnauksena, jossa kaupunginosat ja lähikunnat haastavat toisensa mittelöön lajiparemmuudesta.

 

Lue lisää Four season toiminnasta ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

 

 

LEIRITOIMINTA

 

MAHL järjestää koulujen loma-aikoina päiväleiritoimintaan Rantakeitaalla. Leiritoiminnan tarkoituksena on järjestää mahdollisimman monipuolista toimintaa, leikkien ja pelien kautta. Toiminnan on tarkoitus antaa koko päivän mittainen turvallinen paikka lapsille, johon vanhempien on helppo tuoda lapset. Toiminnan ohjauksesta vastaa koulutetut aikuiset ohjaajat ja apuna toimii nuoret apuohjaajat. Leiripäivät alkavat klo 8-9 päättyy klo 16:00. Lapsille tarjoillaan leiristä riippuen joko kolme ateriaa päivänaikana: aamupala, lounas sekä välipala tai pelkästään lounas.

 

MAHL järjestää sekä syys-, hiihto sekä kesälomaleirejä.

 

Lue lisää leiritoiminnasta TÄÄLTÄ.

 

ILTAPÄIVÄTOIMINTA

 

 

Iltapäivän liikuntakerhot, sekä välituntikerhot 2021-2022:

 

Toimintaa järjestetään seuraavilla kouluilla:

Anttolan koulu

Rämälän koulu

Sairilan koulu

Ristiinan koulu

Suomenniemen koulu

 

Lisää koulujen kerhoista: TÄÄLTÄ!

 

 

 

 

LISÄTIETOJA

Elina Purhonen
elina(at)mahl.fi
0449842354