MINTTUSILMÄT SALIBANDY DIVARIN MESTARI
Sunnuntai, 10 Maaliskuu 2024 10:56

mestaridivariuutinen

Divarin mestari saatiin selville jo ennen viimeistä kierrosta. Minttusilmät voittivat keskiviikon kierroksella molemmat ottelunsa ja perjantaina Mintuilla oli mahdollisuus varmistaa mestaruus. Minttusilmät lähtivät perjantain otteluihin vain yhden vaihtopelaajan voimin. Ensimmäisessä ottelussa Viivelähtö ei pystynyt pitämään kiinni Minttusilmien tehokaksikkoa Kärkkäinen-Foudila ja Minttusilmille 5-1 voitto. Viimeinen este Minttusilmien mestaruudelle oli enää XAMK. Ottelu alkoi varovaisesti ja molemmat välttivät virheitä. Viiden minuutin kohdalla Foudila siirtää Mintut johtoon. 1-0 tilanteessa mentiin aina 23 minuutille asti ennen kuin seuraava maali nähdään kun Xamkin Muuri tasoittaa ottelun. Tasalukemat eivät pysy pitkään taululla Kärkkäisen viedessä Mintut taas maalilla johtoon. Ajassa 27:08 Muuri tasoittaa jälleen ottelun. Vähän jo rupeaa haisemaan, että rankkareille mennään. Mutta niin vain Isopaha-Saalasti pääsee uiskentelemaan vasemmasta laidasta hyvälle vetopaikalle ja maailmanluokan vedon takayläkulmaan kellon näyttäessä 29:38. Nyt ei XAMK enää saanut kammettua itseään tasoihin ja Minttusilmät pääsivät juhlimaan mestaruutta.

Viivelähdölle hopeat kaulaan seitsemällä pisteellä. XAMK kolmanneksi kuudella pisteellä. Ja pienenä yllätyksenä Haipro jäi vasta neljänneksi. MAHL:n keräily joukkue esitti piristyneitä otteita viimeisissä peleissä, mutta piste sarake jäi tästä huolimatta tyhjäksi.

1. Minttusilmät 12 pts