YHDET OTTELUT JÄLJELLÄ JÄÄKIEKON RUNKOSARJAA
Keskiviikko, 21 Helmikuu 2024 12:14

pauli maalilla

Jääkiekko on edennyt jo niin pitkälle, että runkosarjaa on jokaiselle joukkueelle jäljellä enää yhdet ottelut ennen pudotuspelejä. Konkurssi on marssinut voitosta voittoon ja tulee voittamaan runkosarjan ja nappaa suoran välieräpaikan. Hämminki ja Sammuneet Tähdet taistelevat vielä toisesta suorasta välieräpaikasta, joka ratkeaa viimeisissä otteluissa. Viime vuoden mestarin Domin rosteri meni lähes täysin uusiksi. Tänä vuonna ei ole tulossa mestaruutta ja tie käy 99% varmuudella jumbofinaaliin PoNun kanssa, jonka kausi on myös ollut hieman vaikea.

Sammuneet Tähdet - Virve 4-4

Tähdet aloittavat ottelussa maalinteon alivoimalla kun Virven yv hieman sakkaa. Pari minuuttia eteenpäin ja Tähdet tuplaa johdon. Virve ei tästä turhaan lannistu vaan kampeaa ensimmäisen erän lopussa ottelun tasoihin. Toinen erä alkaa Virveltä vahvasti ja heti ensimmäisessä vaihdossa Virve ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Parkkinen kuitenkin tasoittaa tilanteen heti seuraavassa vaihdossa. Pienen suvantovaiheen jälkeen Virve jälleen johtoon Mannisen osuessa. Näyttää jo siltä, että pisteet karkaavat nuorisolta, mutta niin vain Tähtien Parkkinen osuu kolmannen kerran tasoittaen ottelun viimeisellä minuutilla.

Ottelun MVP Nico Parkkinen, 3+0 ja tasoitusmaali viimeisellä minuutilla.

Ese - Hämminki 6-3

Ese grindasi jalkeille käytännössä ihanne rosterin ja tulostahan sillä tuli. Harrastekiekon hienouksia rupeaa tapahtumaan ajassa 4:00 kun Ese maalaa ensimmäisen kerran. Kun kello näyttää 5:39 taululle kirjautuu luvut 4-1 Esen hyväksi, joten aika railakas kaksi minuuttinen pelattiin. Pientä ja vähän suurempaa turhautumista rupeaa esiintymään Hämingin leirissä. Hämminki kaventaa ajassa 11:20. Ese maalaa kuitenkin vielä erän lopussa kertaalleen Ruuthin osuessa ja erätauolle Esen kolmen maalin johdossa. Lampinen tuo kahdenkympin kohdalla Hämmingin vielä kahden maalin päähän, mutta tämän lähemmäksi ei Hämminki enää pääse ja Eselle maukas voitto.

Ottelun MVP Eemeli Hämäläinen, 0+3 toi tarvittavaa liikettä joukkueeseen.

Hämminki - Konkurssi 4-10

Kevät lähestyy ja Hämminki vaeltaa jo kolmen ottelun tappioputkessa. Konkurssia vastaan joukkue joutui astelemaan jäälle hieman siipirikkoisena. Humpan juoni oli kohtuullisen selkeä. Konkurssi vei ja Hämminki teki mitä pystyi. Ensimmäisessä erässä 5-1 jo taululle ja iso vuori jäi toiseen erään kiivettäväksi. Toisessa erässä Hämminki saa muutaman maalin rakenneltua Konkurssin ottaessa jalkaa pois kaasulta. Voittajasta ei kuitenkaan suurempaa epäselvyyttä jää.

Ottelun MVP Tom Turkulainen, 3+2 no nyt oli oikeanlaiset teipit lavassa.

DOM - PoNu 7-1

No nyt oli Domilla tekemisen meininkiä, mutta taisi joukkue heräillä tähän meininkiin hieman liian myöhään. Ensimmäistä maalia odotellaan seitsemisen minuuttia kun Mosse siirtää Domin johtoon. Maalin jälkeen Dom ylivoimalle, joka tuottaa tulosta. Lisää tulee heti seuraavassa vaihdossa ja Dom karkaa jo kolmen maalin johtoon. Aivan erän loppuun PoNu saa kuparisen rikki. Toinen erä mennään kuitenkin vahvasti Domin hallinnassa eikä PoNulla vaan riitä paukut haastamaan voitosta. Ottelun lopulla haettiin jo asetelmia kauden huipennukseen pienoisen painin muodossa.

Ottelun MVP Niklas Kurvinen, 2+2 Masterchefillä oli börsday.

Ese - Sammuneet Tähdet 2-8

No johan oli startti otteluun. Kaksi minuuttia pelattu ja Tähdet 3-0 jo johdossa. Tästä alkushokista Ese ei kyllä missään vaiheessa kunnolla toivu ja ottelu on alusta loppuun Tähtien hallinnassa. Edellisessä ottelussa Ese kölläytti Hämmingin, mutta nyt oli edellisen ottelun hyvät otteet jäänyt pukukoppiin.

Ottelun MVP Sane Jordan, 4+2 voisi sanoa jopa suonenvedoksi, taitaa Sane olla keväänmiehiä.

Virve - Lepakkoketut 6-3

Oho oho jo toinen hyvä ottelu putkeen. Taitaa Virven taistelijat heräillä kevään taistoihin. Lepakot aloittaa ottelun vahvasti ja ensi minuuteilla jo 2-0 johtoon. Virve suoristaa rivinsä ja tulee vielä ensimmäisessä erässä tasoihin. Lisää tulee heti toisen erän alussa kun Virve karkaa kahdella nopealla maalilla kahden maalin karkumatkalle. Lepistö herättelee vielä Lepakko mukaan peliin alivoimalla, mutta kavennus on laihahko lohtu Virven kuitatessa vielä ylivoimallaan. Erän loppuun Karhu vielä kaunistelee lukemat taululla 6-3.

Ottelun MVP Jussi Kuokkanen, no nyt oli varmaa suorittamista maalilla.

Team Sportia UJ Trophy

TEAM SPORTIA1

MAHL järjestää Hänskissä Pipolätkäturnauksen. Turnaus järjestetään yhteistyössä Team Sportian ja Juniori-Jukureiden kanssa.

Nyt ei muuta kuin kasaamaan joukkuetta mukaan turnaukseen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ

Ilmoittautuminen päättyy 25.2.

+40 Jääkiekon PMT Mikkelissä 29.3.2024

PMT Jääkiekon pikkuveli vai voisiko sanoa tässä tapauksessa isoveli turnaus. Nyt annetaan jääaikaa jo hiukan varttuneemmille hokareille. Turnaus pelataan Ikiomalla pitkänäperjantaina 29.3.2024.

Turnauksessa on pelioikeus kaikilla harrastepelaajilla, jotka syntyneet 1985 tai ennen tätä (maalivahtien ja naisten osalta ei ikärajaa). Ei saa olla SJL:n kilpasarjapeleissä esiintynyt kauden 2023-2024 aikana (ulkomaansarjoista ei pelaajarajoitteita)

Turnaukseen mahtuu 4-6 joukkuetta*, ja jokaiselle joukkueelle tulee yhteensä 3 ottelua yhden päivän aikana. 6 joukkueen sarja pelataan pe klo. 10-19. Mikäli 4 joukkuetta tulee, pelataan pe klo. 10-16.

Turnaus on SJL:n alainen harrasteturnaus, pelaajilla tulee olla henkilökohtainen pelipassi, tai turnauksen aikainen harrasterekisteröinti (5 e). Pelipassit ja harrasterekisteröinti tulee ottaa SuomiSportin kautta (uusi lisenssikausi starttaa 1.5.2024).

Peliaika 2x15 minuttia.