6 46 03.02.2024 08:00 h   -   3 - 1 Raportti

6 47 03.02.2024 08:40 h   -   2 - 0 Raportti

6 48 03.02.2024 09:20 h   -   1 - 2 Raportti

6 49 03.02.2024 10:00 h   -   0 - 4 Raportti

6 50 03.02.2024 10:40 h   -   4 - 0 Raportti

6 51 03.02.2024 11:20 h   -   1 - 0 Raportti

6 52 03.02.2024 12:00 h   -   2 - 1 Raportti

6 53 03.02.2024 12:40 h   -   2 - 1 Raportti

6 54 03.02.2024 13:20 h   -   2 - 1 Raportti

Raportti:

Pinkit Puumat - Riusäbä 3-1

Paikka paikoin pirteitä otteita ja peliään parantanut Pinkit Puumat nappasit Ristiinasta mukavan päänahan. Ottelussa Ristiina oli selvästi hallitsevampi osapuoli, mutta niin vain maalinteon voitti silti Pinkit. Ensimmäisessä erässä Pinkit onnistuivat kahteen otteeseen maalinteossa. 25 minuutin kohdalla Ristiina saa palkinnon yrittämisestään ja tulee maalin päähän. Lopullinen ratkaisu ottelussa tulee kun Knaappila toimittaa vaparista putoavan lehden Ristiinan muurin yli ohi hölmistyneen maalivahdin.

Säbäcats - Pinkit Puumat 2-0

Hieman edellisellä kierroksella Catsien kone yskähteli ja saldona kaksi tappiota. Tällä kierroksella saldona oli taas sitten kaksi voittoa. Tekemisen meininkiä oli ja Catsit oli selvästi hallitsevampi osapuoli ottelussa. Pinkit kuitenkin jaksoivat puolustaa kunniakkaasti läpi ottelun. Ensimmäinen maali nähtiin aivan ensimmäisen erän lopussa. Seuraavat merkinnät tilastoihin kirjattiin ajassa 29:25 Catsien laittaessa irtopallon Pinkkien maalin edustalta sisään.

Riusäbä - Säbäcats 1-2

Säbäcatseille rytinä alku ja pallo Ristiinan maalin jo kahden minuutin pelin jälkeen. Säbäcats jatkoi painostamista koko ensimmäisen erän, mutta palkintoa maalin muodossa ei joukkue saa. Erätauon jälkeen Ristiina tulee aivan uudella sykkeellä otteluun ja saakin aikaiseksi vaarallisia tilanteita Catsien maalille. Seuraavasta maalista kuitenkin vastaa Catsit. Ajassa 23:45 Ristiina saa vihdoin maalitilinsä auki ottelussa. Kello kuitenkin käy kovaa vauhtia ja tiukkojen vaiheiden jälkeen Catseille tiukka 2-1 voitto.

WiSu Ranta - Mli Sharks 0-4

Humpan juoni oli alusta selvä. Sharks hallitsi ottelua tuttuun tyylin ja sai pyöritellä omaa peliään Rannan joutuessa puolustuskannalle tehden vastahyökkäyksiä. Rannan hyvästä puolustus moraalista ja ehkä Sharksin hukattujen maalipaikkojen johdosta ottelu ei täysin päässyt repeämään missään vaiheessa.

Mli Sharks - Sbs Saimaa 4-0

Kärkikamppailun aika, edellinen kohtaaminen meni Sharksien nimiin ja niin meni myös toinenkin kohtaaminen. Molemmilla joukkueilla oli pieniä puutoksia rostereissa, joten ihan parhaalla rosterilla ei kumpikaan joukkue ollut liikkeellä. Ensimmäinen maali merkataan vasta ensimmäisen erän lopussa Sharkseille. Sharksit tuplaavat johdon heti toisen erän alkuun. Reilun kahdenkympin jälkeen Sharksit tekevät vielä kaksi nopeaa maalia. Saimaa ei tähän enää pysty vastaamaan. Sharks on nyt onnistunut nollaamaan viime vuoden mestarin molemmissa runkosarjan kohtaamisissa.

Sbs Saimaa - WiSu Ranta 1-0

Ei päässyt helpolla Saimaa WiSu Rantaakaan vastaan. Ottelun ensimmäinen ja ainoaksi jäänyt maali nähtiin jo ensi minuuteilla ja Saimaan maalin johto kesti ottelussa aina loppuun asti.

WiSu Lappee - KaPa-51 2-1

Lappee aloittaa ottelussa maalinteon jo reilun kahden minuutin pelin jälkeen. Ottelu jatkuu tasaisissa merkeissä eikä enempää merkintöjä ensimmäisessä erässä nähdä. KaPa kampeaa itsensä tasoihin kahdenkympin kohdilla. Lappee ei tästä välitä vaan jatkaa omaa tekemistään ja palkinto tulee muutama minuutti ennen loppua. Lappeelle 2-1 voitto.

KaPa-51 - Sbs Timantit 2-1

Ensimmäistä maalia saatiin odotella aina toisen erän alkuun asti Timanttien onnistuttua ensimmäisenä maalinteossa. KaPan tasoitus tulee ajassa 22:10. Pitkäpallo maalille päin ja maalinedustalta pallo maaliin. Näytti jo, että ottelussa mennään rankkareille. Muutama sekunti ennen loppua KaPa toimittaa vielä kertaalleen pallon maalille nurkasta ja muutamien jalkojen kautta pallo Timanttien epäonneksi maaliin. Timantit kyllä loivat ottelussa enemmän vaarallisia paikkoja, mutta tehottomuutta oli havaittavissa maalipaikoissa.

Sbs Timantit - WiSu Lappee 2-1

Edellisen ottelun tappiosta sisuuntuneet Timantit aloittivat ottelun vahvasti. Lappeella harhasyöttö omalla-alueella ja pallo Lappeen maaliin 15 sekunnin pelin jälkeen. Lappee suoristaan rivinsä nopeasti ja paikkoja nähdään molemmissa päissä. Timantit vastaa kuitenkin seuraavasta maalista ja erätauolle mennään Timanttien 2-0 johdossa. Toinen erä alkaa puolestaan Lappeelta vahvasti ja pallo Timanttien maaliin ensimmäisen minuutin aikana. Tulos kestää digitaaleissa ottelun loppuun asti ja Timanteille voitto.