5 115 31.01.2024 20:00 h   -   3 - 7 Raportti

5 116 31.01.2024 20:40 h   -   6 - 3 Raportti

5 117 31.01.2024 21:20 h   -   7 - 5 Raportti

6 118 02.02.2024 18:00 h   -   7 - 2 Raportti

6 119 02.02.2024 18:40 h   -   4 - 3 (SO) Raportti

6 120 02.02.2024 19:20 h   -   5 - 4 Raportti

6 121 02.02.2024 20:00 h   -   4 - 9 Raportti

6 122 02.02.2024 20:40 h   -   2 - 4 Raportti

6 123 02.02.2024 21:20 h   -   4 - 1 Raportti

Raportti:

Weikkoset

Nyt oli taas menoa ja meininkiä sekä virtaa riitti kun joukkue vietti joulutaukoa melkein 1,5 kuukautta. Viivelähdöltä pisteet kotiin 7-3 tuloksella. Verkkoverstasta joukkue kiusasi koko rahalla ja kovalla liikkeellä onnistui häiritsemään Verkkoverstaan pallollista preesenssiä.

Verkkoverstas

Ei ollut helpoin iltapuhde vaikka molemmista peleistä voitot joukkue kairasikin. Viivelähtöä vastaan Verkkoverstas pääsi pyörittelemään rulettiaan mielin määrin Viivelähdön tehdessä harppuunahyökkäyksiä ja heitellessä pitkää palloa. Tasainen ottelu tuloksellisesti, joka hieman repsahti vasta ottelun lopussa. Weikkosia vastaan Verkkoverstas meinasi olla välillä ongelmissa vastustajan kovasta liikkeestä johtuen. Kokemuksella kuitenkin pisteet Weikkosilta mukaan illan ottelusta.

Viivelähtö

Viivelähtö aloitti Weikkosia vastaan vahvasti, mutta nopeasti ote rupesi siirtymään enemmän Weikkosten hallintaa. Toisen erän alussa Weikkoset karkasi jo kolmen maalin päähän, mutta niin vain Viivelähtö kampesi parilla nopealla maalilla takaisin peliin roikkumaan maalin päähän. Tasoihin asti ei paukut riittänyt kun Weikkoset naputteli vielä erän loppuun kolme maalia. Verkkoverstasta vastaan Viivelähtö keskittyi omanpään tukkimiseen ja tyytyi heittelemään pitkää palloa yhdelle roikkujalla ylhäällä. Toisen erän puoliväliin asti Viivelähtö pystyi pitämään ottelun tasaisena, mutta ottelun lopussa voimasuhteet realisoitui ja Verkkovertas kairasi voiton.

Hazard

Jotenkin välillä tuntuu, että suurimmat vaikeudet joukkueella on hieman heikompia vastuksia vastaan. Ennakkoon kovia vastaan joukkue suorittaa jopa erinomaisesti, mutta otteluissa missä se pääsee olemaan enemmän pallossa niin jotenkin se ei tuloksellisesti realisoidu. Minttusilmät hoitui toisen erän hyvän preesenssin ansiosta ja Hazardille selvä voitto. Mitään Xamkilta pois ottamatta, mutta niin vain Hazard joutui taipumaan ottelussa rankkareille jossa se oli parempi.

Minttusilmät

Joukkue oli käynyt pelaaja kaupoilla hankkien vähän vahvistusta ennestään hieman kapoiseen rosteriin. Iso paha Saalasti toi heti lisää ryhtiä joukkueen alakertaan. Itse otteluissa Hazardia vastaan ensimmäinen erä oli ihan hyvää tekemistä, mutta toisessa erässä Hazard rupesi tekemään paikoista maaleja ja karkasi selvään voittoon. XAMK:a vastaan tiukka taistelu ja tästä palkintona maukas maalin voitto.

XAMK

XAMK jatkaa omalla rennolla tyylillään porskuttamissa. Kierroksella nappasi kovan pisteen itselleen viemällä Hazard ottelun rankkareille jossa ikävä kyllä tuli tappio neljännessä parissa. Minttusilmiä vastaan se pelasi myös hyvän ottelun ja oli lähellä ettei tässäkin menty rankkareille asti. Minttusilmät kuitenkin maalin parempi.

Haipro

Ahmat näytti jo ensimmäisessä erässä kaapin paikan Haiprolle. Toisessa erässä Ahmat ottivat vähän jalkaa pois kaasulta ja Haipro pääsi helposti ykkösalueelle ja naputtelikin muutaman näyttävän maalin. Panttereita vastaan ensimmäinen erä oli hyvä ja joukkue roikkui mukana tuloksessa vaikka Pantterit ottelua hallitsikin. Toisessa erässä Panttereiden hallinta tuotti tulosta ja Pantterit karkasivat kahdella nopealla maalilla karkuun ja johto piti ottelun loppuu asti.

A-H-M-A

Ahmat se jatkaa porskuttamistaan taulukon kärjessä. Sen verran paljon joukkueelta löytyy paloa hommaan, että helppoja pisteitä joukkueelta on turha odottaa. Haipro peli paketoitiin jo käytännössä ensimmäisessä erässä ja toinen erä meni enemmän ja vähemmän pelailun muodossa. Panttereita vastaan olikin jo sitten huomattavasti kovempi taisto jonka Ahmat käänsi itselleen toisessä erässa kahdella nopealla maalilla. Joukkue jaksoi myös puolustaa tiivisti läpi ottelun.

Pöyryn Pantterit

No nyt oli ukkoa kerrankin paikalla. Taisi olla jopa liian paljon ja pasmat oli alussa sekaisin, että kuka vaihtaa kenestäkin. Kerran joukkue kävi jäähylläkin vaihtovirheen takia. Haipro ottelusta voitto, jopa aika tasapainoisen ottelun ansiosta. Ahmoja vastaan joukkue pelasi varmasti lähelle kauden parhaimman pelinsä. Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä ja toiseen erään tasatilanteessa 1-1. Toisessa erässä pieni mustahetki Panttereille ja Ahmat rokotti kaksi kertaa nopeaan tahtiin. Muutamia hyviä paikkoja Pantterit sai vielä rakenneltua, mutta palloa se ei maaliin saanut toimitettua.