4 41 29.01.2024 21:00 h   -   5 - 3 Raportti
4 42 29.01.2024 22:00 h   -   5 - 11 Raportti
5 43 05.02.2024 21:00 h   -   1 - 6 Raportti
5 44 05.02.2024 22:00 h   -   8 - 3 Raportti
5 45 06.02.2024 20:30 h   -   6 - 1 Raportti
5 46 06.02.2024 21:30 h   -   5 - 1 Raportti

Raportti:

Ese - PoNu 5-3

Ensimmäinen erä menee ainakin tilastojen valossa totaalisesti Esen laariin. Taululle ensimmäisessä erässä 4-0 lukemat ja PoNu on lyöty pahasti köysiin. PoNu tulee kuitenkin toiseen erään vahvasti ja kampeaa kahdella nopealla maalilla itsensä mukaan taisteluun pisteistä. Ese rokottaa kuitenkin vielä kertaalleen ja on jälleen kolmen maalin karkumatkalla. PoNu onnistuu vielä tulemaan kahden maalin päähän, mutta siihen rynnistys sitten jääkin. Ensimmäinen voitto antaa vielä odottaa itseään.

Ottelun MVP Eepi Pietilä, tarjolla oli eepinerikoista syöttöjen muodossa 0+4

DOM - Lepakkoketut 5-11

Ensimmäisessä erässä Dom esitti kyllä kauden parasta pelaamistaan ja oli täysin ottelussa mukana. Erän lopussa pieni vahinko loukkaantuminen Domin pelaajalle ja täydellinen momentumin kääntö ottelun toisessa erässä. Reilussa 30 sekunnissa kiekko kolme kertaa Domiin maaliin ja se oli hyvää yötä tälle ottelulle. Molemmat joukkueet maalailevat vuoroperään vielä ottelun lopulla, mutta voittajasta ei jää suurempaa epäselvyyttä.

Ottelun MVP Jari Lepistö, Jari oli pelipäällä 4+1 vaikka tutkapari Homan puuttui viereltä.

Hämminki - Sammuneet Tähdet 1-6

Alkukauden poikamainen höntyily alkaa pikku hiljaa olla mennyttä aikaa ja Tähdet parantavat peliään niin kuin se kuuluisa sika juoksuaan ja sen sai nyt kokea Hämminki. Molemmissa päissä on hyviä paikkoja, mutta ensimmäisestä maalista vastaa Tähdet Ruuskan osuessa. Muutama minuutti eteenpäin on Korhosen vuoro osua. Enempää ei ensimmäisessä erässä nähdä. Toisen erän alkuun Korhonen osuu uudestaan ja Tähdet karkaavat jo kolmen maalin johtoon. Foudila tuo kuitenkin Hämmingin vielä peliin mukaan seuraavassa vaihdossa. Legendaarisen seuraavan maalin merkitys on suuri ottelun kannalta. Tästä maalista vastaa Tähtien Parkkinen ajassa 26:38 ja peli game over Hämmingille. Korhonen lyö vielä hatun täyteen ja Parkkinen osuu kertaalleen ottelun lopussa. Tähdille kova voitto Hämmingistä, joka ei kyllä aivan parasta peliään esittänyt.

Ottelun MVP Topi Korhonen, 3+1 tehot ja pariin otteeseen pulloa ilmaan.

Konkurssi - Virve 8-3

Hieman jopa yllättäen, mutta Virve aloittaa ottelussa maalinteon. Hieman alun unessa ollut Konkurssi kuitenkin kuittaa maalin melko nopeasti. Veljekset Karhu ja Matiskainen käyvät boxin puolella ja Konkurssi ylivoimalla johtoon. Erän loppuun Pasonen tuplaa vielä Konkurssin johdon. Toisessa erässäkään ei suurempaa draamaa saada aikaiseksi vaan Konkurssi marssii rutiininomaiseen voittoon. Ensimmäisen kympin Virve jaksoi roikkua mukana, mutta sitten vaan realiteetit toteutuivat.

Ottelun MVP Lassi Nevaoja, 2+0 ja ottelun kovin spurtti läpiajoon.

Konkurssi - DOM

Taas antoi Konkurssi siimaa ensimmäisen kymmen minuuttisen ajan vastustajalle ennen kuin se rupesi kunnolla pelaamaan. Ensimmäisessä erässä se tosin teki vain yhden maalina ja erätauolle vain maalin johdossa. Toisessa erässä Konkurssi mättää ne tarvittavat maalit eikä tässäkään ottelussa epäselvyyttä jää Konkurssin paremmuudesta.

Ottelun MVP Harkkahallin jäähypenkki, hyvin kestää ja mahtuu kolmekin Domin puolustajaa kerralla istumaan.

Lepakkoketut - PoNu 5-1

Ja jälleen on PoNulle ensimmäinen erä turmiollinen. Reiluun kymppiin neljä kertaa kiekon keräilyä omasta verkosta ennen kuin joukkue vähän enemmän heräilee peliin mukaan. Marjakangas tuo vähän toivoa tekemiseen toisen erän alussa kaventamalla 4-1 lukemiin. Muutamia paikkoja PoNu saa vielä tämän jälkeen rakenneltua, mutta suurempaa loppukiriä se ei onnistu tänäänkään tekemään.

Ottelun MVP Sami Kallio, mies onnistui vielä maalinteossa, vaikka ei meinannut nähdä edes mitään uuden karheassa kypärässään.