KONKURSSI JATKAA PUHTAALLA PELILLÄ
Tiistai, 23 Tammikuu 2024 13:44

hmminki konkurssi 

 

Tulokset

 

4 35 15.01.2024 21:00 h   -   1 - 11 Raportti
4 36 15.01.2024 22:00 h   -   3 - 0 Raportti
4 37 22.01.2024 21:00 h   -   9 - 1 Raportti
4 38 22.01.2024 22:00 h   -   2 - 3 Raportti
4 39 23.01.2024 20:30 h   -   1 - 4 Raportti
4 40 23.01.2024 21:30 h   -   0 - 5 Raportti

 

Raportti

 

PoNu - Konkurssi 1-11

 

Edellisessä kohtaamisessa PoNu laittoi Konkurssin todella koville harkkahallin himmeissä valoissa. Nyt ei Konkurssi sitten paljoa hippaa antanut PoNu:lle kilpahallin kirkkaammissa valoissa. Konkurssi aloitti maalinteon ennen kuin digitaalit olivat kerennyt pyörähtää täyttä minuuttia ja sama humppa jatkui läpi ottelun. Eipä jättänyt suuremmin kerrottaa jälkipolville. Pienenä valopilkkuna voidaan kuitenkin pitää, että yhden maalin PoNu sai sentään tehtyä.

 

Ottelun MVP Kake Laakso, tällä kertaa oli lapaan laitettu syöttöteipit 1+4.

 

 

Sammuneet Tähdet - Lepakkoketut 3-0

 

Erittäin kovassa vireessä olevat Sammuneiden Tähtien nuoret saivat vastaansa jo hieman varttuneemmat tähdet. Kaksi edellisestä peliä maalinsa puhtaana pitäneet tähdet jatkoivat samalla linjalla myös kolmannen ottelun putkeen. Ottelu alkaa hyvällä tempolla. Tähdet avaavat maalihanat kolmen minuutin kohdalla kun Jordan osuu. Lisää tulee muutaman minuutin kulutta Lauhakarin toimesta. Lisää saumaa nuorisolle tarjotaan heti perään ylivoiman muodossa, mutta tehokkuus puuttuu YV:stä. Ensimmäisen erän lopussa Tähdet osuu vielä kertaalleen ja 3-0 Tähtien johdossa erätauolle. Toinen erä ensimmäinen reilu vitonen on todella rikkonaista ja molemmat joukkueet kuluttavat jäähypenkkiä pariin otteeseen. Yhtään maalia ei toisessa erässä kuitenkaan nähdä ylivoimista huolimatta.

 

Ottelun MVP Niki Heikkinen, ei joutunut venymään moniin super torjuntoihin, mutta kolmas nollapeli putkeen on kova asia.

 

 

Virve - DOM 9-1

 

Virve luistelutti jäälle ennätys leveän rosterin. Nyt jaksoi Virve pitää liikettä yllä läpi koko ottelun. Maalihanat avattiin jo kolmen minuutin kohdalla ja maaleja joukkue mätti tasaiseen tahtiin läpi ottelun. Odotettavissa oli tasainen ottelu, mutta Virve oli vaan illassa liian kova. Kyllä DOM ottelussa paikoille pääsi, mutta viimeistely takkusi pahemman kerran eikä voittajasta jäänyt paljon epäselvyyttä.

 

Ottelun MVP Kai Kokko, 2+0 ja pisteputki jatkuu jatkumistaan.

 

 

Lepakkoketut - ESE 2-3

 

Lepakot siirtyy ottelussa johtoon kolmen minuutin kohdalla kun kiekko lurahtaa suoraan aloituksesta Esen maaliin. Ese pääsee kokeilemaan ylivoimansa tehokkuutta kuuden minuutin kohdalla, mutta ei maaleja ylivoimalla. Enempää ei tilastoihin merkintöjä ensimmäisessä erässä saada vaikka molemmilla paikkansa oli. Toinen erä alkaa Lepakoilta vahvasti Lepistön tuplatessa johdon ajassa 15:49. ESE rikkoo kuparisen komean syöttökuvion päätteeksi Eepi Pietilän toimesta kahdenkympin kohdalla. Viisi minuuttia tästä Tolvanen tasoittaa ottelun ESE:lle. Näyttää jo siltä, että pisteet menevät jakoon, mutta niin vain ESE:n Dufva napauttaa kiekon maalin viimeisellä minuutilla. Lepakot hakevat vielä viimeistä rynnistystä, mutta ESE:n maalin johto kestää.

 

Ottelun MVP Jesse Dufva, voittomaalin lisäksi mukana kaikissa muissakin joukkueen maaleissa.

 

 

Sammuneet Tähdet - Konkurssi 1-4

 

Edellinen kohtaaminen meni Konkurssin nimiin maalin erolla ja voittomaalikin syntyi aivan ottelun lopulla. Joten oletettavissa oli todella tiukka ja vauhdikas ottelu, no vauhtia ainakin riitti. Ensimmäistä maalia saadaan odottaa melkein kymmenen minuuttia vaikka paikkoja molemmissa päissä oli maalihanojen avaamiseen. Kukkasniemi riistää kiekon vaihtoaitioiden kohdalla ja karkaa laidasta läpi. Näin rikkoutui Heikkisen melkein 100 minuuttia kestänyt nollaputki kun Kukkasniemi ujuttaa kiekon maaliin. Muutama minuutti eteenpäin Kukkasniemi tarjoilee Häkkiselle ja kiekko jälleen maalissa. Enempää ei ensimmäisessä erässä tilastoihin merkintöjä saada. Toisessa erässä tempo vähän laskee. Ajassa 19:07 Nevanoja pääsee ujuttamaan kiekon kolmannen kerran Tähtien maaliin. Lopullisen naulan Tähtien arkkuun lyö Kauppinen maalin edustalta ajassa 23:49. Erän lopussa Tähtien debytantti Nipa Himanen rikkoo hyvin maalissa pelanneen Turkulaisen nollan.

 

Ottelun MVP koko ottelu, helposti kauden vauhdikkain ja viihdyttävin ottelu.

 

 

PoNu - Hämminki 0-5

 

Vieläkin antaa odottaa itseään PoNun ensimmäinen voitto. Hämminki lyö ensitahdit otteluun ensimmäisen vitosen aikana. Lisää tulee melkein heti perään ylivoimalla Isotaluksen käydessä boxissa pyörähtämässä parin kymmenen sekuntin ajan. Erän lopussa Hämminki maalaa vielä kahteen kertaan ja peli käytännössä paketoitu. Toinen erä alkaa siitä mihin ensimmäinen loppui ja Liutu siirtää toisen erän ensi sekuneilla Hämmingin jo 5-0 johtoon. Hieman jopa yllättäen enempää erässä ei maaleja nähdäkkään. PoNullakin oli toisessa erässä muutama hyvä paikka ja joutui Moilanen maalissa vähän venyttämäänkin nollapelin eteen.

 

Ottelun MVP J-P Inkinen, mieshän hurjasteli ja vietti jopa pienoista pörssipäivää 1+2.

 

 

Team Sportia UJ Trophy 2.3.

 

TEAM SPORTIA1

 

 

MAHL järjestää Hänskissä Pipolätkäturnauksen. Turnaus järjestetän yhteistyössä Team Sportian ja Juniori-Jukureiden kanssa.

 

Nyt ei muuta kuin kasaamaan joukkuetta mukaan turnaukseen.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ