4 31 08.01.2024 21:00 h   -   0 - 4 Raportti
4 32 08.01.2024 22:00 h   -   9 - 2 Raportti
4 33 09.01.2024 20:30 h   -   11 - 6 Raportti
4 34 09.01.2024 21:30 h   -   2 - 2 Raportti

PoNu - Sammuneet Tähdet 0-4

Ottelu alkaa tasaisissa tunnelmissa Tähtien ollessa ehkä enemmän kuitenkin pelin päällä. Ensimmäisen merkinnät tilastoihin saadaan seitsemän minuutin kohdalla kun Syrjäläinen käy boxissa parin minuutin huililla. PoNu:n ylivoima ei kuitenkaan tuota tulosta. MAHL Jääkiekon vuoden 2024 ensimmäinen maali näkee päivänvalon ensimmäisen erän lopussa V. Mattilan toimesta. Toisen erän ensi sekunneilla Tähdet maalaavat toistamiseen Helasen osuessa. Nuoriso jatkaa päälle painamista ja PoNu:lla näyttää jo jalka painavan. Ajassa 18:29 V.Mattila osuu toistamiseen. Tähdet jatkavat painostamista, PoNu:n tehdessä satunnaisia vastahyökkäyksiä. Erän loppuun Jordan vielä kaunistelee lukemat 4-0. Tähtien Heikkiselle toinen nollapeli putkeen.

Ottelun MVP Viljami Mattila, luistin kulki ja mukana kolmessa neljästä maalissa merkaten 2+1 tehot.

Hämminki - DOM 9-2

Ottelu alkaa Domin kannalta huonosti Hämmingin siirtyessä johtoon jo ensi minuuteilla ylivoimalla. Maalin jälkeen Dom ryhdistäytyy ja rakentelee muutamia hyviä maalipaikkoja ja taitaa tolpatkin kilistä. Kymmenen minuutin kohdalla pieni mustahetki Domille Hämmingin tehdessä kaksi nopeaa maalia ja karaten kolmen maalin karkumatkalle. Näissä lukemissa erätauolle. Toisen erän alkuun Putkinen napauttaa hatullisen täyteen. Ajassa 16:38 Dom saa kuparisen rikki Kurrin osuessa. Maalin jälkeen Domilla oli paikkaa herätellä loppukiriä ylivoimalla, mutta yv ei tuota tulosta. Suurempaa draamaa ei ottelun loppuun saada aikaseiksi. Hämminki naputtelee vielä neljä maalia ja Dom ainoastaan yhden.

Ottelun MVP Arttu Putkinen, muutaman ottelun kiikariputki komeasti poikki nakuttaen iltaan mukavat 4+1 tehot.

Hämminki - Virve 11-6

No johan oli aikamoinen 17 kihauksen maali-ilottelu jossa ei paljoa jaksettu puolustella vaan keskityttiin pelkästään maalien tehtailuun. Virve aloitti vahvasti ja tekikin heti ensimmäiseen vaihtoon maalin. Seuraavaa maalia saatiinkin odotella viitisen minuuttia kun Hämminki tasoittaa ottelun. Tästä eteenpäin maaleja mätettiinkin tasaiseen tahtiin molempiin. Hämminki kuitenkin parempi tässä maalinteko kilpailussa.

Ottelun MVP Aleksi Kakriainen 5+0, vaikka tappio tulikin ottelussa niin onhan se nyt kova tehdä 5 maalia otteluun.

DOM - ESE 2-2

Ottelu saa vauhdikkaan alun molempien joukkueiden maalatessa ottelun alussa kertaalleen. Tämän jälkeen mennään tasaisissa merkeissä kunnes ajassa 11:12 Kapa Kinnunen vie Esen 2-1 johtoon ja näissä lukemissa mennään erätauolle. Vajaa kymppi ennen loppua DOM tasoittaa ottelun Ukkosen osumalla. Melkein heti osuman jälkeen DOM on lähellä maalata uudestaan, mutta pienen keskustelun jälkeen tullaan päätökseen, että kiekko ei ollut maalissa. Erän lopussa DOM pääsee vielä kokeilemaan ylivoimaansa, mutta ESE:n alivoima kestää. Todella tasainen ottelu jossa molemmilla joukkueilla oli paikkansa ratkaista voitto itselleen, mutta ei tasurikaan vääryys ollut.

Ottelun MVP Kapa Kinnunen, hyviä otteita ilman turhia höntyilyjä ja pisteputki sen kuin jatkuu.