5 64 05.01.2024 18:00 h   -   3 - 2 Raportti

5 65 05.01.2024 18:40 h   -   2 - 3 Raportti

5 66 05.01.2024 19:20 h   -   4 - 3

Raportti:

Huru-Ukot - Team KalU 3-2

Ottelu alkoi rauhallisella tahdilla. Huruilla tyhjä vaihtopenkki ja Kalulla pelaajia vaikka muille jakaa. Hurut pääsi avaamaan ottelun ja sai pidettyä peliä hyvin itsellään. Ekan erän loppuun Kalu tasoitti kuitenkin 1-1. Toiseen erään Hurut otti johtoaseman. Kalu alkoi pyörittää peliä ja nähtiin hyviä kuvioita, joihin Hurut pystyivät vastaamaan. Hurut iski vielä yhden maalin tilanteeseen 3-1. Loppuun Kalu sai kavennettua ottelun 3-2 ja viimeiselle minuutille ottivat maalivahdin pois kuitenkin tuloksetta.

Huru-Ukot - Hazard 2-3

Huruillla alkoi jo tyhjä vaihtopenkki painamaan päälle, mutta silti antoi kunnon vastuksen Hazardille. Ensimmäisessä erässä ei paljoa tapahtumia ja toiseen erään tilanteessa 0-1. Toisessa erässä Hazard otti vielä yhden maalin etumatkan kun Hurut alkoivat vastaamaan. Ottelun viime sekunneilla Hurut saivat vielä yhden maalin kavennettua, mutta se ei tasoihin asti riittänyt.

Team KalU - Hazard 4-3

Hazard avasi ottelun kahdella maalilla. Kalu pääsi kaventamaan yhdellä maalilla, mutta tämä ei Kalulle riittänyt. Toiseen erään Kalu sai kannustuksen kuntoon ja alkoi tapahtua, ensin tasoitus 2-2 ja sitten johtoon 3-2. Hazard vastasi ja tasoitti ottelun 3-3. Viime minuuteilla Kalu sai viimeisteltyä ottelun 4-3.