SALIBANDYSSÄ JOULUTAUOLLE
Perjantai, 15 Joulukuu 2023 09:04

SB Ahmat

Onnistuneesti saatu vuosi pakettiin salibandyn osalta. Ensi vuoden ensimmäinen ottelupäivä on  5.1.2024. Hyvää joulua!

Tulokset KE:

4 85 13.12.2023 20:00 h   -   4 - 3 Raportti

4 86 13.12.2023 20:40 h   -   4 - 6 Raportti

4 87 13.12.2023 21:20 h   -   9 - 2 Raportti

Raportti:

Huru-Ukot - Xamk 4-3

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Alkuun Xamk iski ensimmäisen maalin. Hurut sai tasoitettua, mutta Xamk vastasi lähes heti. Toiseen erään siirryttiin Xamkin johdolla. Toisessa erässä Hurut pääsivät pelin päälle, alkoivat iskeä maaleja ja ottivat johtoaseman. Loppuun Xamk yritti kaventaa ottelua ja siinä myös onnistui, mutta tasoihin ei asti riittänyt.

Huru-Ukot - Team A-H-M-A 4-6

Huruilla oli hyvä lämpö pohjalla ja Hurut antoivat hyvää vastusta kärkipaikkaa pitäville Ahmoille. Ekassa erässä nähtiin maaleja puolin ja toisin. Toiseen erään siirryttiin Ahmojen kahden maalin johdolla. Toisen erän alkuun Ahmat ottivat vielä yhden maalin verran etumatkaa, kunnes Hurut alkoivat kaventaa. Ensin yhden maalin verran, johon Ahmat vastasivat lähes heti. Viimeisellä minuutilla Hurut onnistuivat saamaan vielä yhden maalin, mutta matkaa tasoihin oli vielä, kun aika loppui kellosta.

Team A-H-M-A - Xamk 9-2

Ahmat hallitsivat peliä pääsääntöisesti. Xamkilta muutamia hyviä ryöstöjä, joista myös tulosta kahden maalin verran. Ahmoilta hienoja kuvioita ja vetoja, mutta Xamkin puolustus pelasi hyvin ja monet vedot jäivät puolustajiin.

FB Alapiha - Pöyryn Pantterit 6-5

Illan ensimmäinen ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Maaleja nähtiin puolin ja toisin. Erätauolle mentäessä Alapiha johti ottelua 2-1. Toisen erän alkuun Alapiha otti etumatkaa vielä kahden maalin verran. Pantterit saivat kavennettua yhden maalin verran kun Alapiha taas vastasi kahdella maalilla. Ottelun loppuun Pantteri iskivät 3 maalia, mutta tasoihin asti ei aika riittänyt.

FB Alapiha - Minttusilmät 12-5

Ekassa erässä peli pyöri tasaisesti molemmissa päissä ja maaleja nähtiin myös molempiin päätyihin. Erätauolle mentiin Minttusilmien johtaessa peliä. Nopeasti toisen erän alettua alkoi Alapiha päästä pelin päälle ja iski maaleja hullulla vauhdilla. Pari maalia myös Minttusilmät onnistuivat saamaan, mutta muuten Alapiha hallitsi peliä. Erityismaininta Mikko Luukkoselle hattutempusta.

Pöyryn Pantterit - Minttusilmät 10-3

Minttusilmät avasi ottelun kahdella maalilla, jonka jälkeen Pantterit iskivät 3 maalia. Mintut tasoitti ottelum 3-3. Toisessa erässä Panttereilta tasaista tykitystä. Minttujen tyhjä vaihtopenkki alkoi rokottaa pelaamista ja puolustus rakoili.

Team A-H-M-A - FC Hazard 1-2 (SO)

Peli oli tasaista läpi ottelun. Kumpikin vuorollaan pyöritti peliä ja sai myös tulosta yhden maalin verran. Ottelu ratkaistiin rankkareilla Hazardin viedessä voiton.

Team A-H-M-A - Weikkoset 13-2

Ahmat hallitsi peliä koko ottelun ajan. Ahmojen syöttelypeli toimi ja Weikkoset yrittivät ryöstää palloa parhaansa mukaan. Muutamia hienoja ryöstöjä nähtiin ja kahdesta myös tulosta aikaseksi.

FC Hazard - Weikkoset 3-4 (SO)

Ensimmäisessä erässä molemmille yhdet varmat maalit alle. Toisen erän alkuun Weikkoset ottivat johdon ja pitivät sitä myös hyvin. Erän lopusta ei tapahtumia loppunut, ottelu meni tasan ja varsinaisella peliajalla ei tulosta kummankaan suuntaan saatu.