2 23 27.11.2023 21:00 h   -   8 - 6 Raportti
2 24 27.11.2023 22:00 h   -   6 - 3 Raportti
3 25 04.12.2023 21:00 h   -   3 - 0 Raportti
3 26 04.12.2023 22:00 h   -   3 - 3 Raportti

Raportti:

Lepakkoketut - Virve 8-6

Maalihanat aukeavat Lepakoilla heti ensimmäistä hyökkäyksestä. Virve vastaa kahdella nopealla maalilla Karhun ja Niemisen toimesta. Muutama minuutti eteenpäin ja taas Virve tekee kaksi nopeaa maalia. Lepakot rupeaa vähän heräilemään, että mitäpä juuri tapahtui. Linsen tuo kahdella maalilla Lepakot maalin päähän ja erän loppuun Lepistö tasoittaa ottelun. Toisessa erässä luistin jo vähän painaa, mutta Virvellä selvästi enemmän. Lepakkoketut naputtaa kolme maalia reiluun vitoseen ja peli näyttää selvältä. Ajassa 26:15 Homan lyö viimeisen naulan arkkuun. Virve vielä kaunistelee parilla osumalla lukemia taululla ottelun loppuun.

Ottelun MVP Pauli Homan, Pauli oli vaan pelipäällä nakuttaen 2+3.

Sammuneet Tähdet - ESE CXX 6-3

Ese aloittaa vahvasti tuulennopean Hämäläisen osuessa ensi minuuteilla. Tähdet kuittaa maalin kuitenkin muutaman minuutin kuluttua Syrjäläisen osuessa. Tasoituksen jälkeen nuoriso sortuu jäähyilyyn ja pari poikaa käy boxissa vähän rauhottumssa. Esen yv ei kuitenkaan tuota tulosta. Tähdet puolestaan ylivoimalla ajassa 11:26 ja Syrjäläinen kihauttaa illan toisellaan Tähdet johtoon. Toinen erä alkaa Tähdiltä vahvasti ja selvästi uutta vauhtia liukuun visiiriin siirtymisen myötä saanut Jordan siirtää Tähdet kahden maalin johtoon. Seuraavassa vaihdossa tulee lisää Korhosen osuessa. Ese herättelee come backia peliin Tähtien istuessa jälleen boxissa, mutta Kontio kuittaa maalin heti seuraavassa vaihdossa. Molemmat joukkueet maalaavat vielä ottelun loppuun kerran ja Tähtien kolmas voitto on tosiasia.

Ottelun MVP Niko Syrjäläinen, alakerran Herra ja Hidalgo 2+0.

Virve - PoNu 3-0

Ottelu alkaa ehkä jopa hieman verkkaisissa tunnelmissa. Ottelussa mennään miltei ensimmäisen erän loppuun asti ennen ensimmäistä merkintään tilastoihin. PoNun Isotalus boxiin ja Virve rokottaa ylivoimalla. Toista erääkiin mennään yli viisi minuuttia ennen merkintöjä papereihin molempien joukkueiden jäähyillessä kertaalleen. Ajassa 23:09 Joona Salo vie illan toisella osumallaan Virven kahden maalin johtoon. Ottelun lopussa PoNu hakee tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Virve riistää kiekon ja Pippuri-Kokko kaksikko käy naulaamassa 3-0 lukemat tauluun. Kuokkas Jussille kenties ensimmäinen nollapeli ja papukaijamerkki.

Ottelun MVP Joona Salo, maaleilla varsmisti tiukassa ottelussa voiton Virvelle 2+0.

Hämminki - Lepakkoketut 3-3

Kello näyttää aikaa 2:08 kun Lepistö vie Lepakot 1-0 johtoon. Häminki vastaa maaliin reilun minuutin kuluttua Liudun osuessa ensimmäisen kerran Hämmingille. Tämän jälkeen mennään tovi coast to coastia kunnes Muotka osuu Lepakoilta. Ja niin kuin edellisenkin maalin jälkeen kuitti tähän tulee reilun minuutin kuluttua jälleen Liudun toimesta. Seuraavana maalintekijä ei ollutkaan tällä kertaa Lepakot vaan ajassa 10:49 Liutu osuu kolmannen kerran ja siirtää Hämingin ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Toisen erän ensimmäinen vitonen jäähyilläänkin. Lepakot käyttää ylivoimansa hyödyksi ja tasoittaa ottelun Homanin maalilla johon syötön tarjoili maalivahti Mikko Vahvaselkä.  Ottelun lopussa tolpat kilisi muutamaankin otteeseen molemmissa päissä, mutta maaleja ei enempää nähdä vaan pisteet jakoon tällä kertaa.

Ottelun MVP Juuso Liutu, oli pelipäällä ja merkkautti kaikki Hämingin maalit.