3 61 22.11.2023 20:00 h   -   7 - 1 Raportti

3 62 22.11.2023 20:40 h   -   4 - 2 Raportti

3 63 22.11.2023 21:20 h   -   4 - 3 (SO) Raportti

Raportti:

Team KalU - Pöyryn Pantterit

Illan ensimmäinen ottelu alkoi KalUn hallitessa peliä. Panttereiden keskiviikoissa meinaa vaihtopenkillä olla tyhjää, mutta tällä kertaa Pantterit saivat naisvahvistusta päivän peleihin. Toiseen erään siirryttiin KalUn 4-0 johdossa. Pantterit pääsivät mukaan peliin ja saivat sieltä myös yhden kavennusmaalin.  Loppuun KalU vielä viimeisteli 3 maalin verran ottelun 7-1.

Team KalU - MAHL

KalU avasi ottelun nopeasti ensimmäisellä maalilla, johon lähes heti MAHL vastasi. Suoraan aloituksesta KalU pisti lukemat 2-1 ja tästä seurasi loppuerän tasainen kamppailu. Toisessa erässä KalU otti etumatkaa vielä yhden maalin verran. MAHL sai KalUn tiiviin puolustuksen välistä yhden maalin verkkoihin. KalU viimeisteli ottelun lukemiin 4-2.

Pöyryn Pantterit - MAHL

Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä. Toiseen erään siirryttiin tasatilanteessa 1-1. MAHL otti etumatkaa kahden maalin verran. Pantterit kavensivat ottelu 2-3. Rajusta välikohtauksesta MAHL:n peli meni sekaisin ja Pantterit tasoittivat alivoimamaalilla. Ottelu ratkaistiin rankkareilla, jolloin Niko Kauppinen iski Panttereiden voittomaalin.

Tulokset PE:

3 67 24.11.2023 20:00 h   -   14 - 1 Raportti

3 68 24.11.2023 20:40 h   -   5 - 6 (SO) Raportti

3 69 24.11.2023 21:20 h   -   13 - 0 Raportti

Raportti:

Verkkoverstas - MAHL

Pelistä ei paljon sanottavaa ole. Koko ottelu meni Verkkoverstaan hallitessa peliä. MAHL:lta myös hyvää yritystä ja yksi maalikin nähtiin, mutta Verkkoverstas oli vain paremmassa iskussa.

Verkkoverstas - Team A-H-M-A

Ottelu alkoi Verkkoverstaan hallitessa peliä, selvästi oli edellisestä ottelusta hyvä lämpö pohjalla ja peli luisti. Ahmat pääsivät nopeasti mukaan peliin ja iskivät ottelun avausmaalin. Toiseen erään siirryttiin Verkkoverstaan 4-2 johdossa. Nopeasti toisessa erässä Ahmat menivät tasoihin ja ohi. Viimeisellä minuutilla Verkkoverstas taisteli itsensä tasoihin ja ottelu ratkaistiin rankkareilla. Ahmat viimeisteli ottelun heidän edukseen hienolla maalilla.

Team A-H-M-A - MAHL

Pelissä toistui lähes sama kaava kuin MAHL:n illan ensimmäisessä pelissä Verkkoverstasta vastaan. Tähän otteluun MAHL sai hieman enemmän maalipaikkoja ja hienoja kuviotakin nähtiin, mutta näistä ei tulosta saatu. Hienoa taistelua MAHL:lta koko ottelun läpi kärkipäässä taistelevaa joukkuetta vastaan.