3 52 15.11.2023 20:00 h   -   1 - 3 Raportti

3 53 15.11.2023 20:40 h   -   6 - 0 Raportti

3 54 15.11.2023 21:20 h   -   6 - 3 Raportti

Raportti peleistä:

Pöyryn Pantterit - SC Viivelähtö

Ottelu alkaa tasaisella pelillä. Panttereiden vaihtopenkillä ei porukkaa jonoksi asti ole. Erätauolle siirrytään Viivelähdön 2-0 johdossa. Toisessa erässä Panttereilta hyviä paikkoja, mitkä Viivelähdön maalivahti Jouni Lahtinen hoitelee torjunnoiksi. Pantterit kuitenkin yhden vedon onnistuu saamaan verkkoihin asti. Loppuminuuteilla Pantterit ottavat maalivahdin pois tasoituksen toivossa. Panttereiden huolimattomasta syötöstä Viivelähdöt viimeistelee ottelun tyhjiin maaliin lukemiin 3-1.

FC Hazard - Pöyryn Pantterit

Hazardilta ylivoimaista pyöritystä ekassa erässä. Maalejakin nähtiin ekaan erään 5 kappaletta, kun Panttereiden puolustus rakoili. Toiseen erään Pantterit panosti puolustukseen ja tässä erässä vain 1 maali Hazardille. Panttereiden maalivahdille Aki Vaikkiselle yhteensä 35 torjuntaa. Ottelu päättyi lukemin 6-0 Hazardille.

FC Hazard - SC Viivelähtö

Hazardin pyöritys jatkui myös tähän peliin. Ekassa erässä Hazard otti luulot pois ja iski ottelun lukemiin 4-0. Toiseen erään Viivelähtö heräsi ja sai iskettyä erän alkuun 2 maalia. Tähän Hazard vastasi heti yhdellä maalilla. Hazard otti jäähyn ja jäähyn viime sekunneilla Viivelähtö sai tehtyä ylivoimamaalin. Hazard viimeisteli viime minuutilla lukemat 6-3.

Team HaiPro - Team KalU

KalUn penkillä oli tällä kertaa porukkaa tungokseksi asti. Tämä näkyi myös pelikentällä KalUn pyörittäessä peliä. Eka jäähy sattui jo ekoilla minuuteilla, kun vaihtopenkin porukka oli malttamaton ja hyppäsi kentälle ennen aikojaan. Sami Kovanen nappasi 2+2 mailaan lyönnistä ja jäähyn protestoimisesta, mutta se ei KalUa hidastanut, päinvastoin kentälle avautui tilaa ja tästä syntyi alivoimamaali. Toisessa erässä HaiProlta jo hyviä yrityksiä, mutta näistä ei tulosta tullut.

Team HaiPro - SC Viivelähtö

Ekassa erässä hullua pyöritystä Viivelähdöltä ja maalejakin nähtiin tiuhaan tahtiin. Toiseen erään siirryttiin lukemin 0-5. Toisen erän alkuun vielä pari varmaa maalia Viivelähdöille, kunnes HaiPro alkoi vastaamaan. HaiPron pyörityksessä meni toinen erä. Paljon vetoja Viivelähtöjen maalille, jotka maalivahti Jouni Lahtinen torjui toistamiseen. HaiProlta kuitenkin onnistumisia nähtiin 4 maalin verran. HaiProlta loppuun vielä hirveää tykitystä, mutta aika loppui kesken.

Team KalU - SC Viivelähtö

KalUn vauhdikas pelaaminen jatkui myös tähän otteluun. Viivelähdöltä hyviä riistoja ja blokkeja, kun pallo pyöri jatkuvasti KalUn mailoissa. KalUn pelaajalle Aapo Kuokkaselle kirjattiin tästä ottelusta joukkueen kaikki 3 maalia. Esimerkillistä syöttelypeliä KalUlta läpi ottelun. Loppuun Viivelähdöiltä yksi varma maali, niin ei nollapeliä vastustajalle kirjattu.

FB Alapiha - MAHL

Alapiha aloitti varmoilla otteilla ja iski lukemat heti kättelyssä 3-0. MAHL kavensi 3-2, johon Alapiha vastasi heti. Erätauolle siirryttiin 5-2 tilanteessa. Toisessa erässä Alapihan sama kaava jatkui. MAHL:lle jäähy ja jäähyn viime hetkillä Alapiha tekee ylivoimamaalin. Erän loppuun puolin ja toisin maaleja. MAHL viimeisteli ottelun vielä rangaistuslaukauksella, mutta maalit eivä voittoon asti riittänyt.

FB Alapiha - Weikkoset

Tässä ottelussa nähtiin koko illan tasaisin vääntö. Toiseen erään siirryttiin 2-1 tilanteessa. Alapiha otti pientä etumatkaa, johon Weikkoset pyrkivät vastaamaan. Molemmissa päädyissä nähtiin hienoja venymisiä maalivahtien toimesta. Tasainen ottelu päättyi Alapihan voittoon 4-3.

MAHL - Weikkoset

Koko ottelu meni Weikkosten hallitessa peliä. Ekassa erässä nähtiin hienoja pallon riistoja MAHL:lta, mutta vedot jäivät harmillisesti vastustajien jalkoihin. Weikkosille jäähy mailaan lyönnistä, jolloin lähes heti nähtiin Weikkosten ottelun ensimmäinen maali alivoimalla. Maaleja olisi Weikkosille voinut tulla tuplasti enemmän, mutta MAHL:n puolustuspeli toimi tänään.