HÄMMINKI JA KONKURSSI VOITTOIHIN MAANANTAINA

1 11 30.10.2023 21:00 h   -   5 - 3 Raportti
1 12 30.10.2023 22:00 h   -   3 - 2 Raportti

Raportti:

Hämminki - PoNu 5-3

Ottelu alkaa kohtuu tasaisissa tunnelmissa. Hämminki pääsee pyörittelemään ylivoimaansa kuuden minuutin kohdalla PoNu:n Auvisen käydessä boxissa rauhoittumassa pari minuuttia. Ylivoima ei tuota tulosta, mutta heti ylivoiman jälkeen GM Lampinen vie Hämminkin 1-0 johtoon. Erän loppuun Liukuri Pulkkinen ja Lampinen juonivat Hämmingille toisen maalin ja näissä lukemissa erätauolle. Toinen erä alkaa PoNu:lta vahvasti ja kuparinen rikki Hämmingin päässä ajassa 17:33 hyvässä syysvireessä olevan Isotaluksen toimesta. Kuitti tähän tulee kuitenkin melkein heti perään Putkisen toimesta. Ponu jälleen boxiin ja tällä kertaa Hämminki hyödyntää ylivoiman Putkisen osuessa toistamiseen. PoNu herättelee vielä loppukiriä Marjakankaan osumalla, mutta Putkinen sammuttaa valot illan kolmannellaan. Böhm maalaa vielä kertaalleen PoNu:lle, mutta sen suurempaa draamaa ei enää ottelun loppuun saada.

Ottelun MVP Arttu Putkinen, hatullinen otteluun on aina peukun arvoinen suoritus.

Konkurssi - Sammuneet Tähdet 3-2

Olipahan tiukka vääntö vaikka aikamoista pyöritystä Konkurssi välillä pitikin Tähtien puoliskolla. Tähdet tsemppasi illan otteluun ottamalla ylimääräisen harkkavuoron yrittäen parsia ongelma kohtia kuntoon. Ensimmäinen kymppi ottelussa mentiin todella kovalla tempolla eikä juurikaan pelikatkoja ollut. Konkurssi avaa maalihanat ajassa 13:40 Tanu Häkkisen toimesta. Tähdet tulevat erän viimeisellä sekunnilla isähahmo Syrjäläisen osuessa. Toisessa erässä erikoistilanteet tulevat isoon osaan. Ensin Tähdet osuvat ylivoimalla siirtyen maalin johtoon. Kuitti tähän tulee kuitenkin heti perään Tähtien kuluttaessa jäähyboxia. Ajassa 24:42 Konkurssille tarjotaan jälleen mahdollisuutta rankaista ylivoimalla Tähtien hölmöillessä vaihtojen kanssa, Tähdet kestää kuitenkin alivoiman. Ottelun ratkaisu nähdään ajassa 27:49 kun kauden ensimmäistä otteluaan pelaava iso paha Haapanen napauttaa kiekon vasempaan yläkulmaan. Tähdet vielä virittelevät pientä loppu rypistystä, mutta Konkurssi pelailee kellon loppuun ja korjaa tiukan 3-2 voiton.

Ottelun MVP Ville Haapanen, kun ratkaisuja tarvitaan niin Haapanen pehmeillä leipurin käsillään vastaa huutoon ja ratkaisee ottelun viimeisillä minuuteilla Konkurssille.