TAAS LIUKASTELTIIN RANTAKEITAALLA
Sunnuntai, 22 Lokakuu 2023 08:41

haipro

Taas mentiin perjatai-illan tanssit Rantakeitaan parketilla. Illan tuplavoittajia olivat Ahmat ja Alapiha, joka otti toisen voiton vasta rankkareilla. Ensimmäisten kierrosten perusteella voisi melkein jo todeta, että sarja on tänä vuonna kovatasoisin kuin aiemmin. Ensi viikosta alkaen keskiviikot tulevat mukaan kuvioihin, joten viikon aikana pelataan yhdeksän ottelua.

 

Tulokset:

 

  2 19 20.10.2023 18:00 h   -   5 - 7 Raportti
 
  2 20 20.10.2023 18:40 h   -   2 - 5 Raportti
 
  2 21 20.10.2023 19:20 h   -   2 - 3 (SO) Raportti
 
  2 22 20.10.2023 20:00 h   -   1 - 6 Raportti
 
  2 23 20.10.2023 20:40 h   -   3 - 2 Raportti
 
  2 24 20.10.2023 21:20 h   -   10 - 1 Raportti

 

Raportti:

 

Hazard:

Hieman alavireisesti ensimmäisellä kierroksella esiintynyt Hazard paranti toiselle kierrokselle peliään kuin sika juoksuaan. Ensimmäisessä erässä Haiproa vastaan oli pieniä ongelmia, mutta pelin edetessä joukkue käänti ottelun itselleen. Alapihaa vastaan Hazard otti viime vuotiset metodit käyttöön ja keskittyi todella tiukkaan puolustukseen kytäten vastahyökkäyksiä. Taktiikka toimi jälleen hyvin. Lähellä oli kyllä, ettei Hazard jäänyt tästä ilman pisteitä. Alapiha tekee ottelun lopussa pienen tai ei nyt niin pienen virheen ja Hazard kuittaa ottelun tasoihin 10 sekuntia ennen loppua. Rankkareilla Alapihalle kuitenkin extra piste.

 

Haipro:

Aloitti kauden vahvasti kahdella voitolla, mutta illan kierroksella tuli tasapainoksi molemmista otteluista tappiot. Ottelu Hazardia vastaan alkoi tasaisesti Haipron ollessa hieman ehkä enemmän pelin päällä ja erätauolle joukkue pääsikin maalin etumatkalla. Hazard tasoittaa ottelun kuitenkin heti toisen erän alkuun ja ottaa ottelussa enemmän kuskin paikkaa. Hallinta tuottaa tulosta ja Hazard kaasuttelee lopulta kahden maalin voittoon. Alapihaa vastaan joukkue onnistui ihan hyvän taistelun tekemään, mutta aivan ei paukut riittänyt pisteiden saamiseen tässä ottelussa.

 

Alapiha:

Joukkue jatkaa vahvaa pallollista pelaamista, mutta vielä on ilmassa pienimuotoista kesävirettä ja palloa ei kovin suurella prosentilla maalin meinata saada lukuisista hyvistä paikoista huolimatta. Haiproa vastaan ottelua oli hallussa käytännössä alusta loppuun muutamia Haipron hyviä hetkiä lukuunottamatta. Alapiha teki sen minkä tarvitsi, mutta olisi kyllä voinut tehdä enemmänkin. Hazard on ollut Alapihalle kyllä todellista kryptoniittiä viimeiset ottelut ja niin se oli nytkin. Alapiha pyöritteli peliä Hazard puolusti todella tiiviisti. Näytti jo täysiltä pisteiltä, mutta Alapiha sössii viimeisillä sekunteilla ja Hazard kuittaa ottelun tasoihin. Alapiha depytantti Kuusisto naulaa pomminvarman rankkarin jolla Alapihalle voitto.

 

Team KalU:

Pientä alavirettä oli toiselle kierrokselle havaittavissa KalU:n tekemisessä. Ensimmäiset kymmenen minuuttia Ahmoja vastaan se pysyi pelissä mukana, mutta sen jälkeen mentiinkin iso aika KalU:n päätyyn. Ei tullut helppo puhde Minttusilmiäkään vastaan. Mintut pitivät KalUa pinteessä aina viimeisille minuuteille asti kunnes pallotaituri Mutka ratkaisi ottelun KalU:lle.

 

Team A-H-M-A:

On se vaan kova, joukkue kyllä jaksaa tsemppailla täysillä jokaisessa ottelussa. Toki illan kierroksella Minttusilmiä vastaan joukkue otti jalkaa pois kaasulta ja pelaili ottelun pois. Taululla olisi voinut olla rumemmatkin lukemat. KalUa vastaan joukkue sentään joutui jo vähän hikipisaroita ottamaan, että voitto ottelusta tuli. Toki tämäkin selvin numeroin.

 

Minttusilmät:

Hieman on kasvukipuja kapoisen rosterin suhteen tällä hetkellä Minttujen joukkueella. Ei niin vahvasti esiintynyttä KalU vastaan riitti vielä paukut taistella täysillä pisteistä. Lähellä olikin ettei ottelussa menty rankkareille, mutta haaveet tästä sulivat viimeisillä minuuteilla. Toiseen otteluun Ahmoja vastaan jouduttiin vaihtamaan veskaria Huikon loukatessa itseään. Taisi kaikki paukut mennä ensimmäiseen otteluun eikä vaan millään riittänyt eväät Ahmoja vastaan.