SAMMUNEET TÄHDET ALOITTI VOITOLLA
Maanantai, 02 Lokakuu 2023 20:04

hmminki konkurssi

Vihdoin on pitkä odotus päättynyt ja kiekkokausikin pyörähti käyntiin maanantaina. Ennakkosuosikit pitivät pintansa maanantain matseissa kun Virve ja Konkurssi ottivat voitot. Tiistaina Hämminki pyöritteli DOM:n kumoon 8-1. Viikon huipensa Sammuneiden Tähtien debyytti ottelu MAHL sarjassa. Sammuneet tähdet on MAHL:n seuratuin joukkue somessa, ja se näkyi katsomossa kun paikalle oli saapunut lähes 50 silmäparia ja he saivat kyllä vastinetta. Tästä se kiekkokausi taas lähtee!

1 1 02.10.2023 21:00 h   -   2 - 4 Raportti
1 2 02.10.2023 22:00 h   -   0 - 7 Raportti
1 3 03.10.2023 21:00 h   -   1 - 8 Raportti
1 4 03.10.2023 22:00 h   -   4 - 1 Raportti

Maanantai 2.10.2023

ESE CXX - Virve 2-4

Kausi alkoi mukavan tasaisella kamppailulla. Virve otti komennon heti kiekon pudottua jäähän ja ESE oli helisemässä. Kauden avausmaali merkattiin Sami Pekkasen nimiin viiden minuutin pelaamisen jälkeen. Virve lisäsi pökköä pesään, mutta Janne Tulla ESE:n maalilla oli mies paikallaan ja lukemat pysyivät vain 1-0:ssa. Markus Pöyry toi ESE:n tasoihin ajassa 12.40, mutta tätä riemua ei kauaa kestänyt ja Virve meni vielä uudestaan johtoon ennen taukoa, ja nyt se ei enää johdostaan luopunut. Toinen erä jatkui Virven komennossa ja hups äkkiä Aleksi Kakriainen ja Olli Karhu veivät Virven 4-1 johtoon parinkymmenen minuutin pelin jälkeen. Loppu oli pelailua ja ESE vielä kavensi, mutta Virvelle kauden ensimmäiset pinnat 4-2 voitolla.

Ottelun MVP Olli Karhu 1+2 Virve debyytti oli vakuuttava

Lepakkoketut- Konkurssi  0-7

Konkurssilla oli taas isot puheet ennen kuin kiekko oli edes jäähän tippunut, mutta nyt niille kyllä saatiin kerrankin myös vastinetta jo heti kärkeen. Lepakkoketuille ei jätetty mitään palaa. Konkurssi vei ja Lepakkoketut vikisi. Iiro Ruohonen avasi padot kolmen ja puolen minuutin kohdalla ja sen jälkeen se olikin menoa. Peli pyöri enimmäkseen Lepakkokettujen päädyssä, mutta vain Aapo Vienonen sai onnistumisen ja tauolle mentiin Konkurssin 2-0 johdossa. Lepakkoketut sai roikuttua mukana vielä viisi minuuttia, ja sen jälkeen alkoi Kake Laakso show. Kake otti homman haltuun ja pyöritteli nestorit kumoon. Lopulta taululla rumat 7-0 lukemat, ja Makolle nollapeli 15 torjunnalla.

Ottelun MVP Kake Laakso 1+1 Kun peliä piti ratkoa niin Kake nousi esiin. Näinkö on syntymässä jotain kaunista...?

Tiistai 3.10.2023

DOM - Hämminki 1-8

Puolustavan mestarin päänahka on aina haluttua tavaraa. DOM koki off seasonilla monia menetyksiä ja rosteri on uudistunut. Yhteispeli hakee varmasti uomiaan jonkin aikaa, ja se näkyi tänään rumasti taululla. Hämminki on kestänyt hyvin kasassa viime kaudesta ja mukaan on haalittu myös muutamia vahvistuksia. Peli oli ohi viidessä ja puolessa minuutissa, kun Hämminki karkasi 3-0 johtoon. Maalesta kaksi iski Artturi Foudila ja Akseli Räsänen yhden. Armoa ei annettu tämänkään jälkeen ja Hämminki painoi peliä koko ajan DOM päätyyn. Tauko koitti 6-0 lukemissa. Toiseen erään DOM alkoi saada jo vähän juonesta kiinni ja avausmaalikin tuli Niklas "Kokki" Kurvisen lavasta. Lopulta lukemat 8-1.

Ottelun MVP Akseli Räsänen 3+0 Hatullinen kauden avaukseen on hyvä lähtö

Sammuneet Tähdet - PoNu 4-1

Sammuneiden tähtien debyytti oli varsin mainio. MAHL:n seuratuin Some joukkue oli vetänyt lehtereilä lähes 50 silmäparia ja joukkue vastasi huutoon. Alku oli toki tunnustelevaa molemmin puolin. PoNu:n maalilla Tino Huhtanen piti PoNu:n pelissä hyvin mukana. Lopulta kuparinen kuitenkin rikkoutui kun Jimi Kontio viimiesteli Sammuneiden Tähtien historian avausmaalin. Heti toisen erän alkuun Veeti Nyström tuplasi johdon. Heikki Isotalus nosti PoNu:n maalin päähän. Tämä piristi PoNu:a ja peli pysyi näissä lukemissa lähelle loppua asti, mutta sitten Sammuneet tähdet onnistui kahdesti ja näin joukkueen voittoprosentti on puhdas 100