ILMOITTAUTUMINEN TALVIKAUDELLE 2023-2024 ON AVATTU
Keskiviikko, 05 Heinäkuu 2023 14:44

Talvikausi 

 

Toukokuussa käynnistettiin MAHL:n 16. kausi perinteisillä lajeilla ja pelit jatkuvat talvikaudelle tuttujen lajien parissa! Talven lajeina nähdään Jääkiekko, Jääkiekko +40, Salibandy, Jääpallo, Talvifudis ja Puumaliiga.

 

HUOM! Kaikkiin joukkuelajeihin edellytetään osallistuvilta pelaajilta MAHL:n henkilökohtainen rekisteröintimaksu 31,5e. Puumaliigaan osallistuvilla naisilla rekisteröintimaksu on 11,5e.  Rekkarimaksua ei tarvitse suorittaa turnauksiin osallistuvien pelaajien, rekkarimaksu sisältyy turnausmaksuun turnauksen ajan.

 

Joukkuetta vailla?

 

Oletko ilman joukkuetta, mutta pelaaminen kiinnostaa? Käy jättämässä omat yhteystietosi free agent lomakkeella TÄÄLTÄ

 

Jääkiekko

 

Jääkiekon talvisarja alkaa syyskuussa tasonmittausotteluilla, jonka jälkeen joukkueet jaetaan kahteen eri sarjatasoon liigaan ja divariin. Sarja huipentuu huhtikuussa. Tarkempi sarjamuoto päätetään syksyllä jojo-palaverissa.

 

Jääkiekkosarjassa joka joukkueen tulee nimetä kaksi tuomaria, jotka sitoutuvat viheltämään osan kauden otteluista. Jokaisessa ottelussa on 1 lajituomari sekä 1 seuratuomari. Tuomareille maksetaan otteluista normaalikorvaukset (seuratuomari 20e, kilpatuomari voimassa olevan sopimuksen mukaisesti). MAHL kouluttaa tarvittaessa tuomarit.

*Jääkiekko jatkaa SJL:n alaisena harrastesarjana, joten jokaisen pelaajan tulee hankkia liiton henkilökohtainen pelipassi (vakuutuksellinen tai vakuutukseton).

 

Pelaajarajoitteet:

MAHL jääkiekkosarjoissa ei saa pelata lainkaan III divisioonassa tai sitä korkeammalla pelaavia lisenssipelaajia.

Lisenssipelaajiksi ei lasketa naisia, miehiä ennen 1.1.1985 syntyneitä sekä b-juniori-ikäisiä poikia.

*Jokaisella MAHL kiekkosarjassa pelaavalla pelaajalla tulee olla voimassa oleva SJL pelipassi.

 

Lue tarkemmat tiedot sarjasta ja ilmoittaudu TÄÄLTÄ

 

Jääkiekko +40

 

Ikämieskiekko pelataan +40 pelaajien voimin. Oikeaa höntsäkiekkoa vailla vertaa! Mukaan mahtuu 6 joukkuetta ja pelit pelataan viikonloppuisin. Sarja pelataan lokakuu-huhtikuu välisenä aikana. Sarja pelataan kaksinkertaisena runkosarjana ja pelit huipentuvat huhtikuussa sijoitusotteluihin!

 

Ikämieskiekkosarjassa joka joukkueen tulee nimetä kaksi tuomaria, jotka sitoutuvat viheltämään osan kauden otteluista. Jokaisessa ottelussa on 1 lajituomari sekä 1 seuratuomari. Tuomareille maksetaan otteluista normaalikorvaukset (seuratuomari 20e, kilpatuomari voimassa olevan sopimuksen mukaisesti). MAHL kouluttaa tarvittaessa tuomarit.

 

Pelaajarajoitteet:

+40 sarjassa pelioikeus ennen 1.1.1985 syntyneillä. Pl. lainamaalivahdit, naiset ja mahdollinen MAHL keräilyjoukkue.

*Jokaisella MAHL kiekkosarjassa pelaavalla pelaajalla tulee olla voimassa oleva SJL pelipassi.

 

Lue tarkemmat tiedot sarjasta ja ilmoittaudu TÄÄLTÄ

 

Salibandy

 

Ilmottaudu mukaan kaupungin kovimpaan salibandysarjaan! Edeltävien kausien tapaan kaikki lisenssipelaajat ovat vapautettuja sarjatasosta riippumatta! Joukkueissa voi olla rajaton määrä lisenssipelaajia, mutta pelikohtaisesti maksimissaan kolme (3). Kausi aloitetaan tasonmittauspeleillä, jonka jälkeen pelataan sekä liigan että divarin mestaruudesta!

 

Joka joukkueen tulee nimetä 2 tuomaria, jotka sitoutuvat viheltämään osan kauden otteluista. Tuomareille maksetaan peleistä normaalikorvaus (10e/ottelu). Tarvittaessa MAHL kouluttaa tuomarit syksyllä.

 

Salibandykaudelle tavoitellaan mukaan 14-16 joukkuetta. Pelit alkavat syyskuussa tasonmittausotteluilla, jonka jälkeen joukkueet jaetaan liigaan ja divariin. Salibandykausi huipentuu keväällä pelattavissa superfinaaleissa! Sarjamaksu sisältää paikan myös toukokuussa pelattavaan PMT turnaukseen.

 

Pelaajarajoitteet:

Lisenssipelaajat sallittuja sarjatasosta riippumatta. Joukkueessa voi olla rajaton määrä lisenssipelaajia, mutta pelikohtaisesti maksimissaan kolme (3). - Maalivahteja EI LASKETA lisenssipelaajiksi. Salibandyliiton B Juniori-ikäisiä ja sitä nuorempia (2005 syntyneet ja nuoremmat) ei lasketa lisenssipelaajiksi, vaikka pelaisivatkin korkeammalla tasolla. Myöskään naisia tai ennen 1.1.1985 syntyneitä ei lasketa lisenssipelaajiksi.

 

Lue tarkemmat tiedot sarjasta ja ilmoittaudu TÄÄLTÄ

 

Puumaliiga

 

Naisten oma salibandysarja Puumaliiga pelataan jo kuudennen kerran! Mukaan tavoitellaan 6-10 joukkuetta ja ottelut pelataan turnausmuotoisesti kerran tai kahdesti kuussa lauantaina Rantakeitaalla. Sarja alkaa lokakuussa ja huipentuu keväällä superfinaaleihin! Osallistumismaksu pitää sisällään myös paikan toukokuun PMT turnaukseen.

 

Puumaliigassa jokaisen joukkueen tulee nimetä 1 pelaaja/toimihenkilö, joka sitoutuu tuomaroimaan Puuma Liigan otteluita kauden aikana. Tuomareille maksetaan otteluista normaalikorvaus (10e/peli).

 

Pelaajarajoitteet:

MAHL Puumien salibandyliigassa ei saa olla lainkaan salibandyn lisenssipelaajia kaudella 2023-2024, jotka ovat pelanneet kaudella 2023-2024 salibandyliiton alaisia otteluita. (3 divari ---> Salibandyliiga). Maalivahteja EI LASKETA lisenssipelaajiksi.

  • Salibandyliiton A Juniori-ikäiset (2005 syntyneet ja vanhemmat) pelaajat eivät saa esiintyä harrastepeleissä.
  • Salibandyliiton B Juniori-ikäiset ja sitä nuoremmat (2006 syntyneet ja nuoremmat) pelaajat saavat esiintyä harrastepeleissä, vaikka pelaisivatkin korkeammalla tasolla.

 

 Lue tarkemmat tiedot sarjasta ja ilmoittaudu TÄÄLTÄ

 

Talvifudis

 

Jalkapallon talvisarja jatkuu viime vuosien tapaan. Jalkapallon talvisarja pelataan yksittäisillä turnauspäivillä sunnuntaisin. Pelit alkavat marraskuussa ja päättyvät maaliskuussa. Ottelut pelataan jalkapallohallissa.

 

Sarjassa joka joukkueen tulee nimetä 2 tuomaria, jotka sitoutuvat kauden aikana viheltämään osan sarjan otteluista. Tuomareille maksetaan otteluista normaalikorvaus (10e/ottelu). Tarvittaessa MAHL kouluttaa tuomarit.

 

Pelaajarajoitteet:

Talvisarjassa saa käyttää kilpasarjapelaajia, jotka ovat pelanneet korkeintaan 4-Divisioonassa kaudella 2023. Kilpasarjapelaajiksi ei lasketa naisia, miehiä ennen 1.1.1985 syntyneitä sekä b-juniori-ikäisiä

 

Lue tarkemmat tiedot sarjasta ja ilmoittaudu TÄÄLTÄ

 

Jääpallo

 

Sarja tullaan viemään läpi turnausmuotoisena sarjana. Pelipäivät selviävät myöhemmin.

 

Jääpallo on loistava ulkoilmalaji talvella ja toimii todellisena matalankynnyksen liikuntavaihtoehtona. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse jääpallossa, rohkeasti mukaan pelaamaan!

 

Jääpallossa jokaisen joukkueen tulee nimetä joukkuestaan kaksi tuomaria, jotka sitoutuvat kauden aikana tuomaroimaan jääpallosarjan otteluita. Tuomareille maksetaan otteluiden viheltämisestä normaalikorvaus (15e/ottelu).

 

Pelaajarajoitteet:

Sarjassa ei saa pelata bandyliigassa kaudella 2023-2024 pelanneita pelaajia.

 

Lue tarkemmat tiedot sarjasta ja ilmoittaudu TÄÄLTÄ

 

Turnaukset

 

Tulevan talvikauden aikana pelataan jo perinteiseksi muodostuneita turnauksia sekä kokeillaan uusia turnauksia. Alla jo varmistuneet turnaukset ja tapahtuman. Tarkemmat ajankohdat tarkentuvat myöhemmin syksyn aikana.

 

Jalkapallon PMT 9.9.2023

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ

 

Pingis Paroni turnaus

 

Tapaninpäivän perinteinen Hockeymanager-turnaus pelataan jälleen 26.12.2023 Mikkelin jäähallissa

 

MAHL:n salibandyn Duuniturnaus liikuttaa jälleen työporukoita! Tänä vuonna turnaus pelataan pe 29.12.2023 Rantakeitaalla.

 

Kalevankangas Cup pelataan loppiaisena 6.1.2024 jalkapallohallissa.

 

FUTSAL turnaus tammikuu/helmikuu

 

Kaukalopallo laajennetaan pelattavaksi kolmena eri turnauksena syksyllä, talvella ja keväällä.

 

Pipolätkä, jossa nuorille ja aikuisille omat sarjat.

 

 

Lasten toiminta

 

TYTTÖKERHO jatkuu MAHL:n toiminnassa myös samalla paikalla tiistaisin Launialan koululla. Tyttökerhoon ovat tervetulleita 4-12-vuotiaat tytöt. Tyttökerho järjestetään tiistaisin klo 17:00- 18:00 Launialan koululla. Ohjelmassa on tytöille suunnattuja leikkejä, pelejä sekä jumppia ammattimaisessa ohjauksessa. Kerhossa tutustaan tyttöjen ehdoilla erilaisiin lajeihin, jumppiin, kehonhallintaan ja leikkeihin. Toiminta alkaa 12.9.2023 ja kausi huipentuu päättäjäisiin 7.5.2024.

 

HARRASTEVOIMISTELU tuli täysin uutena kerhona MAHL:n toimintaan keväällä 2018. Suuren suosion saanut kerho jatkuu myöskin vakioituneella paikalla Rantakeitaalla. Harrastevoimistelu on maanantaisin klo 16:30-17:30 Rantakeitaan salin puolapuiden päätyisessä lohkossa. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 7-12-vuotiaat. Harrastevoimistelussa lapset pääsevät harjoittelemaan kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa ohjatusti eri telineillä sekä ilman. Kerho alkaa 11.9.2023 ja päättyy 6.5.2024.

 

Omatoiminen PIENTEN LASTEN PERHEKERHO alkaa uutena toimintana Sairilan koululla sunnuntaisin klo 10:00-11:30. Kerho on tarkoitettu kaikille alle kouluikäisille eli 0-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. PLP- toimii omatoimisesti eli vuorolla ei ole ohjattua toimintaa. Paikalla olevat perheet voivat yhdessä suunnitella jokaisen kerran toiminnan. Sali on mahdollista jakaa verholla kahtia, jolloin toiselle puolelle voi ottaa enemmän leikkitilaa välineillä tai ilman ja toista puolta voi hyödyntää vaikka temppuradan rakentamiseen. Salista löytyy myös pieni "näyttämö" syvennys, jossa myös perheen pienimmäisten eli vauvojen on mukava ihmetellä toimintaa ja harjoitella ensimmäisiä liikkumistaitoja. Kerhossa rajattu määrä paikkoja! Pienten Lasten Perhekerho alkaa sunnuntaina 3.9.2023 ja päättyy 28.4.2024. Kerho on joulutauolla viikot 51-1. Kevätkausi alkaa sunnuntaina 14.1.2024.

 

Perhesäbässä lapset ja vanhemmat tutustuvat yhdessä salibandyyn. Vuorolla kehitetään lapsen perusliikuntataitoja eri leikkien ja pelien kautta sekä tutustutaan salibandyn pelivälineisiin hauskojen harjoitteiden kautta. Perhesäbässä lapsi ja vanhempi saavat viettää yhdessä aikaa liikunnan parissa ja saavat tukea perheliikuntataitoihin. Vuoron kesto on 45 minuuttia. Syyskausi alkaa maanantaina 11.9.2023 ja päättyy viikolla 50.

 

Korttelisalibandy järjestetään liikuntasaleissa lähiliikuntapaikoilla. Korttelisalibandyssä pääpaino on pelaamisessa, mutta mahdollisesti lajiin liittyviä harjoitteita tehdään ennen pelaamista. Syyskausi alkaa maanantaina 11.9.2023 ja päättyy viikolla 50.

 

Lue lisää kerhoista ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ

 

Lisätietoja

 

Mikko Luukkonen

mikko(at)mahl.fi

044 209 9199