HYVÄÄ JUHANNUSTA, KALASTUSKISA KÄYNNISSÄ
Torstai, 22 Kesäkuu 2023 08:05

KALASTUSMOTO 

 

 

KALA CUP OPEN  6-9/2023

Koko kesän kestävä kala cup tulee kesällä 2023. Kaikki Mahlin jäsenet voivat osallistua kilpailuun vaikka mökkinsä laiturilta. Cupissa kilpaillaan eri kalalajien pituudesta. Pyydystettävät kalat hauki,ahven,kuha sekä järvilohi/taimen. Kalat kalastettava aktiivivälinein. Motonet Mikkeli mukana laittamassa lisäjännitystä karkeloihin. Voittajat palkitaan syyskuun jälkeen.

 

KUVIEN TOIMITUS

Aina kun iso kala nappaa lähetä siitä kuva Mikolle sähköpostilla tai muulla viestillä. Kuvasta oltava nähtävissä selvästi kalan pituus. Voit halutessasi kertoa painon, saantipaikan yms. tietoja. Kalamies on tunnetusti se kaikista rehellisin niin ei kaivella kuva-arkistoista vanhoja kalakuvia ja lähetellä niitä. Top3 kaloja päivitellään sivuille.

 

TOP 3 KALAT

Hauki

1. 56cm, Tuomas Anttonen

2.

3.

 

Kuha

1. 68cm, Mikko Vahvaselkä

2.

3.

 

Ahven

1. 42cm, Joonas Uimonen

2. 37cm, Tommi Häyrinen

3.

 

Järvilohi/taimen

1.60cm taimen, Mikko Vahvaselkä

2.

3.

 

UISTELU MM 9/2023

Syyskuussa Mikkelin kovimmat kipparit miehistöineen mittelöivät vetouistelun merkeissä lähivesillä. Tule mukaan jo perinteiseksi muodostuneeseen, järjestyksessään ensimmäiseen uistelun MM-kilpailuihin. Nyt ei jätetä sijaa kalavalheille, mutta jälkilöylyille kyllä. Motonet Mikkeli mukana laittamassa lisäjännitystä näihinkin karkeloihin.

Lisätietoja tulossa kesän aikana!

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen uistelun MM kisoihin aukeaa heinäkuun aikana.

 

Lisätietoja:

Mikko Luukkonen

mikko(at)mahl.fi

044 209 9199