MAHL TEXAS SCRAMBLE 2023 KISATTU
Sunnuntai, 11 Kesäkuu 2023 11:28

 

Toinen MAHL:n järjestämä ja ensimmäinen joukkuegolfkisa miteltiin Mikkelin Golfilla 10.6.2023. Keli suosi golffareita ja paikalle kisaan olikin ilmoittautunut 19 joukkuetta ja yhteensä 57 golffaria.

 

MAHL TEXAS SCRAMBLE:ssä pelataan kolmen hengen joukkueena. Kaikki joukkueen kolme pelaajaa lyövät avaukset tiiltä. Avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon, mutta pelaaja, jonka pallo valitaan, jättää seuraavan lyönnin väliin. Lisäksi jokaiselta pelaajalta tulee ottaa vähintään 4 avauslyöntiä joukkueen avauksiksi. Tasatuloksessa pienemmän slopen omaava joukkue katsotaan paremmaksi.

 

Kun huomioidaan että kentän ihannetulos on 72 lyöntiä, niin lähes puolet joukkueista pelasi alle tämän tuloksen. Lopputuloksessa huomioidaan joukkueen jäsenten hcp:t, eli tasoitukset ja järjestelmä hoitaa jokaiselle peliryhmälle heille kuuluvan "slopen". Mitä pienempi slope joukkueella on, niin lähtökohtaisesti sitä parempia yksilöpelaajia joukkueessa on.

 

Tällä(kin) kertaa kovat tykit olivat kovia. Tasaisella suorittamisella pärjäsi tänään pitkään, muutamia totaalisulamisia ja kiukun äännähdyksiä kuului pitkin väyliä, kuten myös riemun kiljahduksia ja rajuja loppukirejä. Kovimmillaan "fore" huudot kantautuivat clubille saakka.

 

IMG 20230610 WA0010

Voittajatiimi 2023: Jyrki Pullinen, Teppo Yli-Karro ja Mikko Mutanen 66 lyöntiä

 

Kisan tuloslappu:

 

scr2023 mahl

 

Vielä on kesää ja kisoja jäljellä. Mahlin mestaruuskisat "MAHL OPEN" kisataan la 16.9.2023 Mikkelin Golfilla. Viime vuonna kisaan osallistui 20 golffaria, joten eiköhän sitä määrää nosteta reilusti, jotta saadaan uuden mestarit Joonas Janhusen pb ja Petri Suvimaan scr tilalle. Lisäksi lokakuun pimeneviin iltoihin on tarkoitus järjestää MAHL Valopää Golf & Poker -tapahtuma. Mutta näistä kesän aikana lisää.

 

Kiitos kaikille osallistujille, nuorin oli 10 vuotias ja iäkkäimmät huitelivat tänä vuonna 80 tuntumassa. Ja onnea mestareille!