PYTTYJÄ ILMAAN SALIBANDYSSÄ
Perjantai, 31 Maaliskuu 2023 08:13

ahmat mestari

Niin sitä saatiin tänäkin vuonna Mestarit ratkottua salibandyssä. Molemmat sarjat menivät poikki suoraan kahdessa ottelussa. Liigassa Team A-H-M-A uusi mestaruuden ja liigasta divarin playoffeihin tullut KalU otti divarin mestaruuden.

Team A-H-M-A - Verkkoverstas

Verkkoverstas joutui kipuilemaan jälleen pelaajiensa tai oikeastaan puuttuvien pelaajien takia. Ensimmäiseen otteluun joukkue sai jalkeille yhden vaihtomiehen ja toiseen otteluun kaksi vaihtomiestä, mutta kokenut kehäkettu Vänskä joutui jättämään toisen pelin kesken pyöräytettyä nilkkansa. Molemmat ottelut kulkivat täysin samalla kaavalla. Ahmat hallitsee tapahtumia kentällä miten halusivat ja Verkkoverstas lähinnä oli paikalla ja yritti selviytyä. Kyllä se vaan fakta on, että liike on lääke ja vähillä pelaajilla pelannut Verkkoverstas ei pystynyt vastaamaan tähän. Auttamatta olisi tarvinnut muutamia lisä pelureita olla joukkueella, että Ahmat olisi pystynyt kunnolla haastamaan. Kaikesta huolimatta mestaruus on aina mestaruus ja näin pytty matkusteli takaisin kultasormi Himasen hellään huomaan.

Team KalU - Minttusilmät

Divarissa taisto mestaruudesta alkoi tasaisissa merkeissä. Minttusilmät avaavat ottelussa maalihanat viiden minuutin kohdalla Lehtisen osuessa ylivoimalla. KalU ei juurikaan välittänyt takaiskusta vaan muutaman minuutin kulutta Tiirikaisen osumalla KalU tulee tasoihin. Heti perään Okkonen napauttaa KalU:n maalin johtoon. Kauaa ei KalU kerkeä johdossa olla kun Minttusilmät tulevat tasoihin. Kahdentoista minuutin kohdalla Tiirikainen tekee ottelun toisen osumansa ja vie KalU:n jälleen johtoon. Toinen erä alkaa KalU:lta vahvasti ja ajassa 18:20 Oinonen siirtää KalU:n kahden maalin karkumatkalle. Tästä ei enää Minttusilmät toivu hyvästä yrityksestä huolimatta ja KalU ottaa ensimmäisen kiinnityksen mestaruudesta.

Toinen ottelu alkaa erittäin kovalla tempolla ja maalipaikkoja nähdään molemmissa päissä kenttää. Kahdeksan minuutin kohdalla KalU pääsee pyörittelemään ylivoimaansa, mutta tilanne pysyy nollassa nollassa ja eikä koko erän aikana nähdä maaleja. Toinen erä alkaa Kalu:lta vahvasti ja Okkonen tekee KalU:lle helpottavan osuman ajassa 17:30. Tiirikainen lisää KalU:n johtoa ajassa 19:45 J.Matilaisen syötöstä. KalU:lle tarjotaan ratkaisun avaimia ajassa 23:18 kun se pääsee jälleen ylivoimalle. Itse ylivoima ei tuota tulosta vaan Tiirikainen lähtee pienen kompuroinnin jälkeen istumaan kaksi minuuttista maasta pelaamisesta melkein heti ylivoiman alkuun. KalU käyttää tasavajaa erikoistilanteen hyödyksi ja rakentelee jo hieman turvallisemman tuntuisen 3-0 johdon. Minttusilmät painostavat koko ottelun lopun ja hakee kavennusta ilman maalivahtia. Lehtinen kaventaa lukemat ajassa 28:26, mutta enempää osumia ei nähdä ja KalU:n juhlat olivat valmiit alkamaan.

Salibandyn kesäsarja:

Sarja käynnistyy toukokuussa ja huipentuu finaalipeleihin kesäkuun lopussa. Pelipäivinä toukokuussa keskiviikko- ja perjantai-illat, kesäkuussa keskiviikkoillat. Lue lisää sarjasta täältä ja ilmoita joukkueesi mukaan.