JOUKKUEET SALIBANDYN FINAALEIHIN RATKOTTU
Perjantai, 24 Maaliskuu 2023 10:09

haipro 

Kaikki joukkueet finaaleihin on nyt saatu ratkottua salibandyssä ja kausi huipentuu perjantaina 31.3. Perjantaina pelataan divarin sekä liigan sarjat päätökseen asti. Minttusilmät järjesti ehkä pienoisen yllätyksen laittaessa runkosarjan voittajan Haipron lomille suoraan kahdessa ottelussa. KalU puolestaan voitti Pöyryn Pantterit tiukoissa otteluissa ja kohtaa Minttusilmät finaalissa. Liigassa Ahmat porskutti selvään voittoon Huruista ja Verkkoverstas hassutteli Alapihan lauluun. Todella tiukat ja tasaiset finaalit varmasti tulossa.

 

Tulokset:

  9 VE2 22.03.2023 20:00 h   -   1 - 2
 
  9 VE2 22.03.2023 20:40 h   -   5 - 1

 

  9 VE1 24.03.2023 18:40 h   -   2 - 4
 
  9 VE1 24.03.2023 20:00 h   -   1 - 0

 

  9 VE1 24.03.2023 18:00 h   -   9 - 2
 
  9 VE1 24.03.2023 19:20 h   -   0 - 12

 

  9 VE2 27.03.2023 18:30 h   -   9 - 3
 
  9 VE2 27.03.2023 19:10 h   -   11 - 5

 

Raportti:

Pöyryn Pantterit - Team KalU

Ottelu alkaa todella tasaisissa ja tunnustelevissa merkeissä, KalU:n ehkä ollessa hieman enemmän pelin päällä. Pantterit aloittaa kuitenkin maalinteon Koljosen toimesta ajassa 4:35. Liikanen tuo KalU:n tasoihin todellisella tahtomaalilla kymmenen minuutin kohdalla. Ensimmäisessä erässä ei enemää maaleja nähdä muutamista hyvistä paikoista huolimatta. Ajassa 20:45 Matilaisen veljekset rakentelevat voittomaalin Ollin maalatessa kun tarkka maanuoliainen painuu maaliin. Enempää osumia ei ottelussa nähdä ja KalU:lle ensimmäinen kiinnitys finaaliin.

 

Pienen huilin ja henkisen huutelun jälkeen saatiin toinen peli käyntiin. KalU aloittaa ottelussa maalinteon maalaten ensimmäisellä kympillä kahdesti Oinosen ja Tiirikaisen osuessa. Jälkimmäisen osuman jälkeen Pantterit pääsevät ylivoimalle Mastin istuessa kaksi minuuttista pienen tunteen purkauksensa johdosta. KalU kestää alivoiman, mutta heti tämän jälkeen Janhunen tuo Pantterit peliin mukaan kaventamalla lukemiksi 2-1 jotka jäävät ensimmäisen erän lukemiksi. Toisen erän alkuun KalU siirtyy kahden maalin johtoon Höltän osuessa ja lisää tulee ylivoimalla ajassa 24:50 Mastin kantin painuessa verkkoon. Tämän jälkeen KalU maalaa vielä kertaalleen eikä Pantterit saa enää suurempaa kiriä aikaiseksi. Kaikkinensa KalU pystyi puolustamaan erittäin tiiviisti ja piti yksinkertaisesti Pantterit pois parhailta maalitekopaikoilta.

 

Haipro - Minttusilmät

Läpi kauden otteitaan parantanut Minttusilmät järjesti silti pienen yllätyksen voittamalla Haipron molemmissa otteluissa. Ensimmäinen ottelu altoi Minttusilmiltä vahvasti ja Lehtinen siirtää Mintut johtoon jo reilun kahden minuutin jälkeen. Tämän jälkeen mennään tovi maaleitta, mutta ajassa 8:45 Luotinen lisää Minttujen johtoa ja heti perään Savolainen vie Mintut jo kolmen maalin karkumatkalle. Haipro onnistuu kuittaamaan viimeisen maalin heti seuraavassa vaihdossa Akkasen osumalla ja tulee peliin mukaan. Ensimmäisessä erässä ei enää maaleja nähdä. Toinen erä mennään ehkä hieman Haipron komennossa, mutta Mintut tekevät kuitenkin erässä ensimmäisen maalin Valtasen toimesta ja peli näyttää vahvasti menevän Minttujen laariin. Haipro onnistuu viimeisellä minuutilla vielä tulemaan kahden maalin päähän Tuhkalaisen osumalla, mutta sen lähemäksi joukkue ei enää pääse ja Mintuille voitto 4-2 ensimmäisestä pelistä.

 

Huh huh olipahan toinen ottelu aikamoinen vääntö. Selkä vasten seinää pelannut Haipron oli pakko kairata ottelusta voitto mikäli halusi vielä pelejä jatkaa. Haipro aloittaakin todella vahvasti, mutta tulosta ei meinaa tulla. Haipro pääsi pyörittelemään ylivoimaa kuuden minuutin kohdalla, mutta Minttujen maalilla Huikko esitteli loistavia torjuntoja. Pientä turhautumista oli ilmassa ja Haipro ylivoiman jälkeen Mintut pääsivät ylivoimalle Lauhan lusiessa kaksi minuuttista pienestä tunteen purkauksestaan. Haipro myös onnistuu tappamaan alivoimansa. Ajassa 13:25 Minttusilmät onnistuvat maalinteossa Pietikäisen osuessa ja tauolle mennään jännittävässä 1-0 tilanteessa. Haipro painostaa koko toisen erän ja paikkoja oli tehdä tasoitus ja enemmänkin, mutta kun pallo ei mene maaliin niin se ei vaan mene. Minttujen sankari ottelussa oli Huikko, joka kirjautti itselleen nollapelin aika hienoon paikkaan. Minttusilmille 1-0 voitto ja paikka auringossa. Saa nähdä riittääkö rahkeet KalU:n kaatamiseen perjantaina.

 

Team A-H-M-A - Huru-Ukot

Hurut järjestivät puolivälierissä pienoisen yllätyksen voittamalla Hazardin, mutta toiseen urotekoon ei rahkeet sitten riittäneetkään. Hurut aloittivat ottelun vahvasti ja menivätkin ottelussa johtoon viiden minuutin kohdalla. Hurut onnistuivat sumputtamaan omaa aluettaan kohtalaisen hyvin, mutta paine kävi liian kovaksi ja Ahmat tulevat tasoihin ensimmäisen erän lopussa. Toisessa erässä isot rattaat rupesivat rullaamaan ja Ahmat latoivat tasaiseen tahtiin maaleja Hurujen verkkoon, marssien selvään 9-2 voittoon.

 

Toiseen peliin oli Hurujen eväät syöty eikä Ahmat jättäneet ikävä kyllä Huruille mitään palaa kakusta. Ahmat latoi maaleja läpi ottelun tasaiseen tahtiin ja lopputulokseksi kirjattiin 30 minuutin kohdalla puhdas 12-0 tulos. Tästä huolimatta Huruilta erinomainen kausi.

 

Verkkoverstas - Alapiha

Ottelut siirrettiin rosteri ongelmien takia perjantailta maanantaille, mutta eipä niitä pelaajia hirveästi maanantainakaan ollut. Alapiha pelaili yhden vaihtarin voimin ja Verkkoverstas kolmen vaihtarin voimin. Pelit ei kyllä jättänyt lapsenlapsille eikä muillekaan sukulaisille hirveästi kerrottavaa. Normaalilla harkkavuorolla pelin tempo on huomattavasti kovempi, joka kertoo jo peleistä jotain. Verkkoverstas kaasutteli molemmissa peleissä selvään voittoon ja eikä Alapihaa juurikaan kiinnostellut suurempia ponnisteluja tehdä.