DIVARIN KOLME ENSIMMÄISTÄ VÄLIERÄ JOUKKUETTA SELVILLÄ
Perjantai, 10 Maaliskuu 2023 12:04

minttusilmt

Puolivälierät starttasivat divarissa ja ensimmäiset kolme joukkuetta pääsivät kesäloman viettoon. Kolmesta ensimmäisestä parista kaksi sarjaa menivät kolmanteen otteluun. Ottelut olivat erittäin tasaisia jos ei oteta mukaan Domin ensimmäistä ottelua Haiproa vastaan missä Haiprolla onnistui aivan kaikki. Muutama joukkue joutui tuskailemaan pienoisen pelaaja pulan kanssa, mutta ottelut saatiin kuitenkin pelattua. Perjantaina ratkotaan viimeinen divarin paikka välieriin kun liigasta tipahtanut KalU kohtaa Viivelähdön.

Tulokset:

9 PV1 10.03.2023 18:00 h   -   12 - 1

9 PV2 10.03.2023 18:40 h   -   1 - 0

9 PV3 10.03.2023 19:20 h   -   3 - 6

9 PV1 10.03.2023 20:00 h   -   3 - 5

9 PV2 10.03.2023 20:40 h   -   6 - 4

9 PV3 10.03.2023 21:20 h   -   1 - 2 (SO)

9 PV2 15.03.2023 20:00 h   -   2 - 3 (SO)

9 PV3 15.03.2023 20:40 h   -   5 - 2

Raportti:

XAMK - Minttusilmät

Rämpi perjantain ottelut erittäin kapoisella rosterilla pienen flunssa-aallon seurauksesta. Ensimmäiseen otteluun joukkue sai raavittua yhden vaihtomiehen, mutta toinen peli ilman vaihtomiehiä. Harvoin näkee yhden maalin pelejä, mutta niin vain nyt nähtiin. XAMK:n Purovirta - Karhunen kaksikon rakentelema maali toisen erän alussa riitti voittoon asti. Minttusilmät painoivat päälle hakien tasoitustusta, mutta digitaalit pysyivät tiukasti 1-0 tilanteessa loppuun asti.

Toiseen peliin XAMK saa loistavan alun ja siirtyy ensimmäisellä kympillä kahden maalin johtoon, Minttusilmien painostuksesta huolimatta. Minttusilmät kaventavat kuitenkin vielä erän loppuun. Ensimmäiset viisi minuuttia mennään maaleitta toisessa erässä ennen kuin rupeaa tapahtumaan. Joukkueet mättävät muutamat maalit vuoron perään ja pari minuuttia ennen loppua ollaan 4-4 tasatilanteessa. XAMK:lla jalka painaa jo selvästi ja Minttusilmien Vaajala vie joukkueensa johtoon ajassa 27:15. XAMK hakee tasoitusta onnistumatta ja Krasila kaunistelee lukemia vielä ottelun lopussa.

Tiukka sarja sai arvoisensa päätöksen kun ottelussa mentiin rankkareille asti. Alku menee hieman tunnustellessa. XAMK avaa ottelussa maalinteon pienen pompun kautta ajassa 7:45. Toni Kanerva kuitenkin tasoittaa tilanteen siirretyn rangaistuksen aikana heti seuraavassa vaihdossa. Erän loppuun XAMK rakentelee pukukoppi maalin Siitarin toimesta. Minttusilmät aloittaa toisen erän vahvasti Lehtisen tarkan vedon painuessa maaliin. Loppu peli mennään maaleitta vaikka molemmilla paikkoja oli ja taisi maaliraudat kolista muutamaan otteeseen molemmissa päissä. Luotinen on rankkareilla ainoa onnistuja ja näin Minttusilmät jatkavat välieriin.

Haipro - Dom

Haipro ansaitusti jatkoon suoraan kahdessa ottelussa. Ensimmäisessä ottelussa Dom jäi täysin jyrän alle ja Haipro paukutteli taululle kaksinumeroiset. Tästä ei jäänyt kyllä paljon lapsenlapsille kerrottavaa. Pienen keräilyn jälkeen Dom sai suoristettua rivinsä, toki saattoi Haipro lähteä otteluun hieman napit takista auki. Dom jopa johti ottelua toisen erän alussa, mutta niin vain Haipro kampesi takaa rinnalle ja paineli voittoon asti. Hyvä tason nosto kuitenkin Domin joukkueelle toiseen pelin vaikka ei aivan rahkeet riittänytkään viedä sarjaa kolmanteen otteluun.

Pöyryn Pantterit - Kyynaamat

Pöyryt lähtivät ensimmäiseen otteluun lainaveskan ja yhden vaihtomiehen voimin. Ensimmäisen erän Pöyryt jaksoivat painaa vielä hyvin ja siirtyivätkin erätauolle 2-1 johdossa. Toisen erän alkuun pari pientä nukahdusta ja Kyynaamat rokottavat kahdesti. Pietinen tuo vielä Pantterit tasoihin, mutta sen jälkeen keräilläänkin palloa enää Panttereiden verkosta ja ensimmäinen ottelu menee Kyynaamoille.

Toiseen otteluun Pantterit halusivat tarjota Kyynamoille ylimääräistä aikaa lämmitellä ranteet koska joukkueelta uupui maalivahti. Pienen odottelun jälkeen valmiiksi lämmitellyt Pänkäläinen saapui tolppien väliin ja muuta lisä pelurikin saapui vahvistamaan rivejä. Ensimmäinen erä on erittäin tarkkaa pelaamista ja maaleja ei erässä nähdä vaikka Kyynaamat pääsevät yhden kaksi minuuttisen pyörittelemään ylivoimaansa. Kyynaamat painaa heti toisen erän alkuun pallon Panttereiden verkkoon. Panttereiden kultatalismaani tasoittaa ottelun ajassa 18:10. Ottelun loppu mennään maaleitta ja Panttereiden paineet tiukassa paikassa kestää ja Ripatin osumalla mennään kolmanteen peliin.

Kolmas ottelu alkaa vauhdikkaasta ja Pantterit saavat otteluun suonenveto alun maalaten nopeasti kolme kertaa peräkkäin. Tämän jälkeen Pantterit hieman rupeat suojelemaan johtoaan Kyynamojen painaessa päälle. Palkinto tulee erän lopussa Luhangon tarkan laukauksen painuessa Panttereiden maalilla loistavasti pelanneen Vaikkisen selän taakse. Ajassa 23:30 Kähäri tuo Kyynaamat maalin päähän. Kukapas muukaan kun Paajanen siirtää Pantterit taas kahden maalin johtoon ajassa 25:50. Kyynamaat hakevat tasoitusta vimmatusti, mutta Panttereiden peittopeli on kunnossa ja aika kellossa käy liian nopeasti. Pantterit välieriin tästä erittäin tiukasta parista.