PATTERIN VALTAKAUSI ON PÄÄTTYNYT
Maanantai, 20 Helmikuu 2023 21:10

hmminki konkurssi

Tulos tai ulos viikko. Liigassa jysäytettiin kunnon paukku kun DOM kellisti Patterin 4-2, ja näin ollen Patterin Dynastia tulee päätökseen. Toisessa matsissa Konkurssi pyöritti Hämmingin puhtaasti 5-0. Divarin puolella olikin sitten kunnon katkaisu pelien henkeä. Ottelut olivat jänniä ja tunnetta riitti. kahteen peliin yli 20 minuuttia jäähyjä. Finaaliin matkasivat Golf joka jätti PoNu:n nuolemaan näppejään 6-2 lukemin. ESE antoi Virvelle tiukan vastuksen ja jännitys kesti sumeriin asti. Virve Finaaliin 3-2 lukemin. Kiitos kaikille kautensa tähän viikkoon päättäneille joukkueille. Nyt huilitaan ensi viikko ja sitten tuoreilla jaloilla ratkomaan pyttyjen kohtalot

Patteri - DOM  2-4

Olipahan paukku. Patteri aloitti ottelun kuten kuuluukin kun Henri Pulkkinen vei Patterin YV:llä johtoon. Sen jälkeen DOM alkoi ottaa juonesta kiinni ja paine Patterin päässä alkoi kasvaa. Tasoitus tuli Mikko Höltän lavasta jo viiden minuutin kohdalla. Johtoon DOM meni digitaalien näyttäessä 12.55. Asialla oli Antti Jaatinen. Patteri yritti räpiköidä kyytiin mukaan, mutta DOM puolusti uhrautuvasti ja Roope Parkkinen hoiti loput. Patteri tuli vielä 2-3:n mutta kun lopussa haettiin tasoitusta ilman veskaria pääsi Mosse iskemään loppulukemat tyhjiin. Vuoden kovin paukku oli valmis ja näin saatiin Patterin Dynastia murrettua.

Ottelun MVP Juuso Kokkonen 1+2 Jaatinen taitaa ollakkin isojen pelien mies

Hämminki - Konkurssi  0-5

Tässä ei jäänyt hirveästi selittelylle sijaa. Konkurssi oli kuskannut isolla rahalla Tanu Häkkisenkin takaisin riviin. Ja jälki olikin sitten sen mukaista. Hämmingiltä vietiin peli-ilo jo ekalla kympillä kun Joel Pasonen ja Aapo Vienonen onnistuivat. Ekaan kymppiin Hämminki ei oikein edes saanut uhkaa Konkurssin päätyyn. Viimiesen niitin iski vielä ennen erätaukoa Aapo Vienonen illan toisellaan. Toisen erän alkuun Hämminki yritti viritellä kiriä, mutta jalat ja kädet eivät riittäneet millään. Konkurssi latoi lisää pökköä pesään ja lopulta lukemat 0-5 ja Konkurssi finaaliin.

Ottelun MVP Joel Pasonen 2+1 Kovat tehot ja pyyteetöntä luistelua omiinkin päin

Tiistai 21.2.2023

PoNu - Golf HT 2-6

Nyt oli ilmassa jo varsinaista play-off tunnelmaa. Tunnelma oli latautunut ja se meni jopa vähän ylikin kun bokseja tuli boksin perään. Golf iskikin itsensä AV:lla johtoon Teemu Niemisen kanuunalla. Kympin pelaamisen jälkeen Teemu Nieminen onnistui taas. Aku Kaipainen puhalsi PoNu:n liekkiä kaventamalla maalin kulmalta. Vääntö oli tiukkaa myös toiseen erään mentäessä, mutta Golf ratkaisi homman kun ensin Teemu Nieminen viimiesteli puhtaan hatun ja vain 15 sekunttia myöhemmin  Mikko Kiiski iski pelin 4-1:n PoNu vielä kaventi, mutta siihen kiri tyssäsi Golfin puolustaessa uhrautuvasti. Loppua kohden PoNu:n turhautuminen alkoi hieman purkautua ja peli päättyi pannukakkuun. Golf Finaaliin 6-2 lukemin.

Ottelun MVP Teemu Nieminen 4+1 Golfin ykköshevonen on valmiina finaaliin.

Virve - ESE CXX 3-2

Ei tullut Virvelle paraatimarssia Uralille, vaikka ensimmäiset 20 minuuttia siltä näyttikin. Virve hallitsi, mutta ESE:n hyvä puolustus ja Kari Hextall Hännisen torjunnnat pitivät ESE:n pelissä. MUtta kun paikkoja tulee tarpeeksi lopulta uppoaa, ja Virve sai taottua erätauon molemmin puolin pelin 3-0:n. Jesse Duffa ja Pietu Kanerva kuitenkin nostivat ESE:n vain maalin päähän ja aikaa hakea tasoitusta jäi 4 minuuttia. Loppua kohden ESE sai hyvän mylläkänkin aikaan, mutta viimeinen  kuti jäi oman pelaajan pohkeeseen ja Virve selvisi säikähdyksellä finaaliin 3-2 luvuin.

Ottelun MVP Kari Hänninen 40 Torjuntaa Piti ESE:n pelissä mukana kauden parhaalla pelillään