HAIPRO DIVARIN RUNKOSARJAN VOITTOON
Sunnuntai, 19 Helmikuu 2023 10:45

haipro

Illan kierros tarjosi erittäin tiukkoja otteluita. Kaksi ottelua ratkesi vasta viimeisillä minuuteilla päättyen maalin eroon ja peräti kolmessa ottelussa voittajaa haettiin rankkareilla. Ainoastaan yhdessä ottelussa tulos hieman repsahti Haipron pyöritellessä Pöyryn Panttereita. Osa joukkuista paketoi runkosarjan osaltaan ja voi ruveta kääntämään jo focusta pytyn jahtaamiseen. Haipro kirjautti runkosarjan voiton itselleen suorittaen koko kauden erittäin mallikkaasti. Kestääkö runkosarjan voittajan paineet tosipeleissä selviää seuraavien viikkojen aikana.

Tulokset:

7 34 Runkosarja 17.02.2023 18:00 h   -   3 - 2

7 35 Runkosarja 17.02.2023 18:40 h   -   7 - 3

7 36 Runkosarja 17.02.2023 19:20 h   -   4 - 5

7 37 Runkosarja 17.02.2023 20:00 h   -   2 - 3 (SO)

7 38 Runkosarja 17.02.2023 20:40 h   -   4 - 5 (SO)

7 39 Runkosarja 17.02.2023 21:20 h   -   3 - 2 (SO)

Raportti:

Minttusilmät:

Joukkue alkaa heräilemään selvästi heräilemään kevään alkaessa lähestyä mikä tietää hyvää. Voitti viimeisellä kierroksella molemmat ottelunsa erittäin tiukoissa otteluissa ja ratkaisu maalit syntyivät aivan ottelun lopussa. Panttereita vastaan peli oli hallussa käytännössä alusta melkein loppuun asti kunnes pieni musta hetki avitti Pantterit tasoihin. Kyynamoja vastaan olikin sitten kovempi työ, mutta tästäkin joukkue onnistui kirjauttamaan itselleen voiton.

Pöyryn Pantterit:

Parin voiton jälkeen paluu arkeen ja koneen yskähtelyyn. Rosteri elää vähän jokaiselle kierrokselle ja tulos riippuu pitkälti ketä pelaajia joukkue saa paikalle naarattua. Oli Minttusilmiä vastaan pinteessä lähes koko ottelun kunnes vanhat luottoratsut nosti joukkueen tasoihin ottelun lopussa. Kylmää vettä kuitenkin niskaan 30 sekuntia ennen loppua ja pisteet karkaavat Minttusilmille. Toinen ottelu Haiproa vastaan oli ensimmäisen erän ajan jo parempaa tekemistä ja erätauolle mentiin tasatilanteessa. Toinen erä alkaakin murheellisesti Panttereiden osalta Haipron osuessa ensimmäisellä minuutilla kahdesti. Purhonen tuo vielä Pantterit maalin päähän, mutta se jääkin Panttereiden viimeiseksi osumaksi ottelussa Haipron maalatessa vielä muutaman kerran.

Kyynaamat:

Toisessa ottelussa hävisi maalinteko kilpailun hyvässä vireessä olleille Minttusilmille. Joukkueen ailahteleva ja aaltoileva tyyli sai jatkoa seuraavassa ottelussa kun joukkue koki ehkä kauden isoimman sulamisen jonka aiheutti XAMK. Ensimmäinen kymmenen minuuttia Kyynaamojen showta, jossa kapellimestarin puikkoa heilutteli Lassi Kähäri joka oli mukana joukkueen jokaisessa maalissa. Hyvän olon tunne kostautuu ja kaveri puskee itsensä tasoihin. Rankkareilla tappio tästä vielä kruunaa illan, mutta ikävä kyllä huonossa mielessä.

XAMK:

Se joka alussa hosuu se lopussa väsyy sen sai todistaa Kyynaamat. XAMK oli aivan Peurana ajovaloissa ensimmäisen kymmenen minuuttia kun Kyynaamat pyöritteli peliä iskien neljä maalia. Tämän jälkeen alkoikin tapahtua toisessa päässä ja seuraavan kymmenen minuutin päästä peli olikin jo tasan 4-4. Tämän jälkeen molemmilla oli vielä paikkansa ottaa voitto ottelusta, mutta rankkareilta haettiin ratkaisua. Karvinen osuu rankkareilla ja XAMK:lle varmasti erittäin maukas voitto. Toisessa ottelussa olikin vähän illan viimeiset hitaat tunnelma ja tempo edelliseen peliin nähden oli maltillisempi. Vähä maalinen ottelu päättyi Viivelähtöä vastaan päättyi 2-2 ja rankkareilla lisäpiste XAMK:lle Purovirran osuessa.

Viivelähtö:

Tällä kaudella vähä maalisiin ja tiukkoihin otteluihin erikoistunut joukkue ei tehnyt poikkeusta tälläkään kertaa. Joukkueen peli perustuu tiukkaan puolustukseen ja vastahyökkäyksiin. Sarjakärki Haiproa vastaan suunnitelma onnistui täydellisesti ja ensimmäisen erän jälkeen joukkue johtikin kahdella maalilla. Haipro puski väkisin toisessa erässä tasoihin, mutta rankkareilla sentään tuli lisäpiste. Toisessa pelissä XAMK vastaan digitaalit näyttivät myös tasapeliä, mutta rankkareilla tästä oli tyytyminen tappioon.

Haipro:

Wariksen puuttuminen otteluista ehkä hieman näkyi otteissa paikka paikoin vai oliko maha jo vähän liian täynnä. 12 otteluun vain yksi tappio varsinaisella peliajalla on kova suoritus. Panttereita vastaan oli jo ongelmia, mutta hieman parempi jalka toisessa erässä siivitti joukkueen voittoon. Viivelähdön tiukka puolustus ja vastahyökkäykset tuottivat myös suuria ongelmia joukkueelle. Haipro jaksoi kuitenkin jauhaa ja tuli kahden maalin takaa tasoihin. Lisäpiste kuitenkin rankkareille Viivelähdön leiriin. Mahdollista on vielä, että Viivelähtö ja Haipro kohtaavatkin uudestaan heti puolivälierissä.