MAHL MURSKASI GOLFIN
Maanantai, 13 Helmikuu 2023 18:55

hmminki ltty

Näin saatiin Jääkiekon runkosarjat paketoitua. Liigassa Virve ei onnistunut nousemaan pois pohjalta, ja matka jatkuu Divarin puolelle. Konkurssi ja Hämminki mittelivät välierän kotiedusta ja sen nappasi Hämminki lukemin  8-3 Divarin puolella MAHL jysäytti kauden kovimman yllärin murskaamalla Golfin 7-3 ja sitä myöten Ponulle runkosarjan voitto. Omassa pelissään PoNu kukisti Dynyt 5-4. Nyt pästään ensiviikolla sitten tulos tai ulos peleihin. Tästä se kevät alkaa!!!!

Virve - Patteri  3-7

Ottelun alku oli tunnusteleva ja paikkoja ei tullut. Kuuden minuutin jälkeen Patteri iski kahdesti Tuomas Miettisen ja Tollon osumilla. Molempiin maaleihin esityön teki Juuso Kokkonen jota on säästelty juuri näihin kevään ratkaisupeleihin. Virve pääsi kaventamaan kun jäällä nähtiin jakso sarjasta Vahvaselän retket osa 834. Maalin teki kuka muukaan kuin Pasi Pipppuri ja kun Pasi pääsee vauhtiin on sitä vaikea pysäyttää ja niin Pasi tykittikin pelin YV:llä tasoihin. Näissä lukemissa mentiin myös tauolle. Heti toisen erän kärkeen nähtiin suoritus mikä mykisti koko hallin Anttonen saa kiekon puolessa kentässä, tuulimylly harhautus pakin ohi ja tulinen ranne sinne missä mummo säilyttää keksipurkkeja. Kun Sami Kallio lisäsi johdon neljään kahteen muutama minuutti myöhemmin alkoi se olla lopun alkua. Ja loppuhan se olikin. Patteri leikitteli, mutta toisen erän tärkein anti oli että Virven Pasi Pippuri sai hatullisen täyteen. Patterille voitto 7-3 lukemin.

Ottelun MVP Juuso Kokkonen 1+4 Aikamoinen sisääntulo Juusolta. Tässäkö on mies joka varmistaa Patterille mestaruuden.

Konkurssi - Hämminki

Tässä pelattiin välierän kotiedusta, ja ottelun tärkeys näkyi heti ensi potkista lähtien. Molemmat saivat kuparisen rikki ekaan vitoseen kun Joel Pasonen onnistui Konkurssilta ja Hämmingin vastauksen iski Ali Liikanen. Tämän jälkeen mentiin tasaiseen tahtiin päästä päähän vailla laatupaikkoja. Konkurssi onnistui erän lopussa YV:llä kun Niko Mustakallio tylitti viivasta. Kunniaa pitää antaa myös huikeaa maskipelaamista tilanteessa esittäneelle Niko Kauppiselle. Toisen erän alkuun Hämminki vastasi YV maalilla. Maalin teki komealla Cosarilla pitkän kiikari putkensa katkaissut Artturi Foudila. Tästä Hämminki sai virtaa ja nopeaan tahtiin syntyivät kolmas ja neljäs maali. Alropeliranteei Liikanen lisäsi johdon jo 5-2:n, mutta sen kuittasi ropeli ranteella Kake Laakso. Konkurssille tarjottiin YV:llä saumaa nousta peliin mukaan, mutta Hämmingin Mikael Vasara iskikin kaksi AV maalia ja pelin sillä pakettiin. KOnkurssin selkä katkesi ja lopulta lukemat 8-3 Hämmingille

Ottelun MVP Mikael Vasara 3+1 Kovat tehot ja erikoisuutena kaksi maalia samaan alivoimaan

Tiistai 14.2.2023

MAHL - Golf HT 7-3

Huh huh nyt se kauden kovin paukku tippui. MAHL kellisti Golfin suvereenin esityksen jälkeen ja pelasi PoNu:lle runkosarjan voiton. Ottelun kuva oli alusta asti että Golf hallitsi ja MAHL teki maalit. Kolmeen ja puoleen minuuttiin MAHL hankki 2-0 johdon. Tero Palosaari kavensi, mutta kohta taas MAHL iski kahdesti ottelun voittomaalin iski Maali per peli tahdissa kautta jatkava Joona Kettukangas. Golf nousi vielä maalin päähän, mutta isossa kuvassa MAHL puolusti tiiviisti repi ja raastoi Golfin täysin aseettomaksi. Lopulta Golfilta loppui usko ja jalat. MAHL hurjasteli lopulta murskaavaan 7-3 voittoon.

Ottelun MVP Veeti Nyström 1+5 Kiekollisen pelin kapelimestari.

PoNu - Dynamite 5-4

Isoin latinki suli kun PoNu oli jo varma runkosarjan voittaja. Ottelu oli tasaista vääntöä, jossa ei liikoja puristettu. Olli Karhu iski kahdesti jo ennen kuin kellossa oli edes viittä minuuttia. Sen jälkeen jalkaa nostettiin kaasulta ja Dynyt pääsi pelin päälle ja 2-3 taukojohtoon. Tämä herätti PoNu:n ja Dynyt joutui ottamaan pari boksia, ja sen seurauksena PoNu karkasi 5-3 jotoon ja pelin voittoon 5-4. Näin Runkosarja PoNu:lle ja hyvä mieli kaikille.