PATTERI LIIGAN RS:N VOITTOON
Maanantai, 06 Helmikuu 2023 20:32

pauli maalilla

Kiekossa runkosarjat kääntyvät kohti loppua. Liigassa Patteri jo varmisti runkosarjan voiton ja kotiedun päätyyn asti. Patteri otti vakuuttavan 11-3 voiton Hämmingistä. Virve jahtaa vielä DOM:a taistelussa viimeisestä Välieräpaikasta. Divarissa ESE hoiti hommansa MAHL:n kustannuksella. Runkosarjan voitosta taistellessa pallo siirtyi PoNu:lle kun Golf meni häviämään Dynamitelle 6-5. Ensi viikolla paketoidaan runkosarjat ja sitten ne tosipelit alkavat!

DOM - Virve 6-5

Viiko käyntiin kunnon trillerillä. DOM ja Virve tarjosivat tasaisen kamppailun, jossa ensimmäinen erä ei tarjonnut kovin kummoisia. Mikko Hölttä vei DOM:n johtoon ensimmäisestä kunnon paikasta. Erä eteni tasaisesti ja molemmat onnistuivat vielä kertaalleen. Toisessa erässä alettiinkin sitten tehdä maaleja urakalla. Virve tuli rinnallle ja DOM kuittasi heti perään. Loppuun alkoi näyttää että pisteet jaetaan, mutta niin vain Joonas Uimonen iski maalin edestä pelin 6-5 ja DOM:lle näin pisteet, mutta täyden työn sai tehdä noiden pinnojen eteen

Ottelun MVP Sakari Muotka 2+2 Mies oli mukana aina kun tapahtui

Hämminki- Patteri 3-11

Nyt katkesi tasaisten pelien putki kerta laakista. Patteri tuli tehoili ja survoi Hämmingin maanrakoon. Pelistä hävisi panos ekalla kympillä kun Patteri karkasi 4-0 johtoon. Hämminki ei oikein päässyt pelin rytmiin kun jalkeilla oli taas se kolme kentällistä. Loppua kohden Hämminki sai muutaman onnistumisen kun Patteri suoristi selkänsä. Lopussa lukemat olivat selvät 3-11 Patterille.

Ottelun MVP Pauli Homan 4+3 Aina sama mies.

Tiistai 7.2.2023

ESE CXX - MAHL 6-3

Nähtiinpä laadukasta Divari kiekkoa. Ensimmäinen erä kuljettiin käsikädessä. MAHL onnistui johtamaan peliä 1-0 ja 2-1. Kuitenkin Mikko Oksanen onnistui nostamaan ESE:n rinnalle. Mutta ei Oksanen Show siihen jäänyt. Mikko osui vielä kahdesti toisen erän alkuun ja ESE karkasi. kahden maalin johtoon. MAHL ei tästä enää kiriä saanut ja ESE namutteli lopulta lukemiksi 6-3.

Ottelun MVP Mikko Oksanen 4+0 Ettei Mikko vaan ala lämmetä tosipelien lähestyessä.

Dynamite - Golf HT 6-5

Johan oli jännä peli. Golf vei pelin alkua, mutta sitten tehottomuus alkoi kostautua. Dynyt otti komennon kuuden minuutin kohdilla. mutta sitten Golf alkoi saada kiekkoa sisään Lauri Väisäsen ja Jouni HUttusen toimesta. Dynyt tuli rinnalle ja ohi vielä ennen erätaukoa Konsta Hakkaraisen ja Olli leskisen illan toisella osumalla. Huilin jälkeen Dynyt karkasi jo 6-3 johtoon. Sitten Golf heräsi kuin taikaiskusta ja kiri alkoi. viides maali syntyi puoli minuuttia ennen loppua ja vielä viimiesestä hyökkäyksestä saatiin laukaus, mutta Lauri Väisäsen kaaliperhonen ei kuitenkaan yllättänyt Parkkista ja näin Dynyille iso voitto 6-5 lukemin.

Ottelun MVP Eetu Kurri 0+3 Uhrautuvaa puolustamista ja ratkaisevat syötöt napsuivat lapaan