TALVIFUTIKSESSA YLITETTY PUOLIVÄLI
Tiistai, 31 Tammikuu 2023 16:23

TALVIJALKAPALLO 

Talvifutiksessa on nyt kaikki joukkueet pelanneet kahdeksan ottelua eli puoliväli ollaan ylitetty, kun kaikki joukkueet pelaavat neljätoista ottelua. Sarja on tänä vuonna äärimmäisen tasainen ja kuusi joukkuetta taistelee vielä täysillä pytystä. Kaikki kuusi joukkuetta majailevat sarjataulukossa viiden pisteen sisällä toisistaan. Domin ja Wilmertin haaveet pytystä on jo päässeet karkaamaan. Tilastojen puolella kultaisessa kengässä tällä hetkellä on kiinni nuori pallovirtuoosi Miro Palvimo 11 osumalla. Perässä hengittää armoton maaliruisku Toni Hokkanen 9 osumalla. Nollapelejä taas on kirjauttanut Alapihan Yego Paajanen 3 kappaletta ja sillä piikkipaikka. Korttien tilastot pysynyt todella maltillisena ja hyvä niin.

 

 

SARJATAULUKKO:

 

# JoukkueO V T H Pts TM PM +/-
1 up (2)   8 5 2 1 17 12 8 4
2 up (4)   8 4 3 1 15 19 14 5
3 up (6)   8 4 2 2 14 20 14 6
4 up (5)   8 4 2 2 14 19 14 5
5 down (3)   8 4 1 3 13 23 11 12
6 down (1)   8 3 3 2 12 11 10 1
7 same (7)   8 1 1 6 4 12 27 -15
8 same (8)   8 0 0 8 0 7 25 -18

 

Katsaus joukkueisiin:

 

Canarian Pallo:

Tällä hetkellä Canaria on joukkueista ehkä kaikista kovimmassa vireessä. Todella tasavahva joukkue jonka peli kulkee todella hyvällä tempolla ja onnistumia tulee laajalla rintamalla. Suurin miinus lienee pienimuotoinen ylihyökkäys, jota joukkue välillä harrastaa. Hävinnyt ainoastaan yhden ottelun mikä tuli KaLu:a vastaan. Siinäkin joukkue hallitsi peliä miten halusi, mutta KaLu iski nopeilla vastahyökkäyksillä palloa verkkoon. Saa nähdä kestääkö jänne joukkueella loppuun asti.

 

FC Hazard:

Pääasiallisesti tasainen suorittaja, mutta joukkueelle tulee ihmeellisiä mustia hetkiä ja omissa kolisee ennen kuin taas herätään pelaamaan. Kärkikaksikko Hokkanen ja Uusitalo aiheuttavat joka pelissä vastustajalle harmaita hiuksia. Mikäli mustat hetket pysyvät aisoissa ja pelaajia riittää peleihin niin hyvä loppukausi on varmasti Hazardillekin tulossa.

 

Lähemäki Bar:

GM Kakriainen on saanut kasattua erittäin kilpailukykyisen joukkueen sarjaan. Vahvasti puolustava joukkue hyvällä maalivahdilla ja höysteenä pari taitavaa maaliruiskua. Ensimmäisten otteluiden jälkeen löytänyt erittäin hyvän vireen ja tulosta on tullut. Saa nähdä riittää rahkeet päätyyn asti.

 

Wilmert:

Koko kauden operoinut pienehköllä rosterilla ja vaihtopelaajia ei ole liiemmin ollut. Paikka paikoin pallo liikkuu ihan nätistikkin, mutta viimeistelyssä on ollut parantamisen varaa. Haastaa ja kiusaa muita joukkueita, mutta aivan ei riitä potku voittamaan otteluita. Papukaija-merkit Jaakko Väyryselle, joka on ollut pelaamassa kaikki ottelut ja tehnyt eniten maaleja Wilmertissä.

 

FC KaLu:

Kangasniemen nuoriso on todellinen piristysruiske talvifutikselle. Ensimmäisillä kierroksilla selvästi oli pientä jännitystä ilmassa ja pallo ei meinannut totella käskyttäjäänsä. Parantanut otteitaan peli peliltä ja pystyy voittamaan kaikki joukkueet sarjassa hyvänä päivänä. Taistelee varmasti pytystä kynsin ja hampain. Maalien muodossa Miro Palvimo on ottanut isointa roolia ja johtaakin koko sarjan maalipörssiä.

 

FC Alapiha:

Isoin puhein kauteen niin kuin aina. Taistelee toki vielä mestaruudesta, mutta alun jälkeen on kone hieman yskähdellyt. Sai viimeisimmällä kierroksella tappio putken sentään poikki, mutta voittoihin asti ei aivan riittänyt vaan tyytyminen oli tasapeleihin. Vaanii tällä hetkellä kärki kuusikon viimeisenä, mutta jos peli lähtee rullaamaan niin tiedä vaikka pytty voisi pitää paikkansa pölyyntymässä casa de Paajasen varastohuoneessa keihäänheitto mitalien seurana.

 

M3:

Ensimmäiset kierrokset paineli todella kapoisella rosterilla ja viimeisillä kierroksilla GM Ojanen onkin käynyt vähän pelaajakaupoilla. Silloin kun joukkueen peli lähtee rullaamaan, niin se on todella helpon näköistä. Menestymään tottunut M3 tulee varmasti suorittamaan loppu kauden vahvemmin uusien vahvistuksiensa myötä.

 

Dom Sport Academy:

Rosterissa nimiä, vaikka muille jakaa, mutta vaihtuvuus pelaavassa kokoonpanossa on ollut suurta ja yhteinen juoni meinaa olla välillä vähän kateissa. Mestaruus haaveet on jo karannut, joten joukkueelle jää isompien kiusaajaan rooli ja taistelu Wilmertin kanssa häntä sijoista. Kun ihanne rosteri on kasassa, pystyy se pelaamaan ihan hyvänkin näköistä jalista.