HANKKIJA JA HYDO KARKUMATKALLA +40 KIEKOSSA
Maanantai, 30 Tammikuu 2023 11:11

k vainikainen

Hankkija jatkoi vakuuttavaa kulkuaan, vaikka pientä pelaaja pulaa meinasi kierroksella olla. Hankkija ja HydO ovat karkaamassa muilta joukkueilta kolmen pelatun kierroksen jälkeen. Alkukaudesta mestari suosikiksi ilmoittautunut Virve kohtasi kaksi kovinta ja joutui poistumaan molemmista peleistä tappio niskassa. Sarjaa on jäljellä vielä kaksi kierrosta ennen the final dayta. Ironman pinssit jälleen Toni Pulkkiselle rintaan, joka pisti viime kierroksesta paremmaksi urakoimalla sunnuntaina kaikki 6 peliä, kaksi tuomarointia ja pelaten 4 peliä.

Virve:

Ei oikein rullannut Virven peli kierroksella. Liekkö syynä ollut GM Pippurin puuttuminen peleistä vai Edu Nissisen peliin valmistautuminen. Viime kierroksella kaukaloita dominoinut ikinuori oli henkisesti valmistautunut hyökkäjän tontille, mutta maaliruisku vaihdettiinkin kesken kaiken puolustajaksi. No pelihän siinä menee sekaisin, kun olet jo pukukopissa heittänyt lapaan hyökkääjän erkat ja kesken kaiken vaihetaan pelipaikkaa. Mestarin päässä oleva pelitietokone ei oikein missään vaiheessa sitten enää päässyt täysillä peliin mukaan. Ensimmäisessä pelissä kesti hyvin ensimmäisen erän mukana Hankkijan kyydissä, mutta toisessa erässä jo väsy painoi jaloissa eikä pystynyt enää haastamaan Hankkijaa. Toisessa ottelussa HydO:a vastaan peli ratkesi pieniin marginaaleihin ja HydO oli hieman terävämpi maalipaikoissaan korjaten voiton ottelusta.

Observis:

Hurjasteli MAHL:n joukkuetta vastaan karkuun jo ensi minuuteista alkaen eikä antanut paljoa siimaa. HydO:a vastaan rimpuili kovasti vastaan ja ensimmäiselle tauolle mentiinkin tiukassa 1-1 tilanteessa. Toisessa erässä HydO:n paine on kuitenkin liikaa ja Observiksen tehottomuus paikoista jatkui joten voitto lipeää käsistä. Loistavasti Observiksen maalilla pelannut Kaipainen piti joukkueensa mukana pelissä aina viimeisille minuuteille asti.

Vanhat Pukit:

Pelasi todella tasapainoiset pelit. Ensimmäisessä ottelussa tiukka vääntö MAHL:n kanssa ja vasta ottelun lopussa Pukit latoivat kolme maalia ja tulos vähän repsahti selkeämmäksi. Toisessa pelissä jaksoi roikkua mukana koko pelin ja piti ottelun tiukkana. Viimeisille minuuteille asti mentiin kahden maalin erossa, mutta Hankkijan Uimonen katkaisi selkärangan. Kaikin puolin todella hyvät pelit Pukeilta ja taisi kaikki joukkueen pelaajat kirjauttaa itselleen vähintään yhden tehopisteen.

HydO:

Tekee kyllä vahvaa jälkeä ja ainut tappio Hankkijalle kauden ensimmäisessä ottelussa, jossa se oli vielä täysin unessa. Joutui tekemään tosissaan töitä Observistakin vastaan voiton eteen ja peli pysyi tiukkana viimeisille minuuteille asti, kunnes HydO iski nopeaan tahtiin kolme maalia. Ei tullut toisenkaan pelin voitto helpolla, mutta voitto on aina voitto. HydO:n ehdoton mpv kierroksella oli Pauli Homan naputellen 6+3 tehot.

MAHL:

Ensimmäisessä pelissä esitti kauden parasta peliään. Onnistui tukkimaan maalin edustaansa paikka paikoin hyvin ja piti lukemat tiukkana aina viimeisille minuuteille asti. Lopussa väsy painoi ja Pukit kaunistelivat lukemia kolmella osumalla. Toisessa ottelussa jalka taisi jo vähän painaa alusta pitäen ja Observis meni menojaan jo alusta alkaen. Selvää parannusta kuitenkin joukkueelta edellisen kierroksen peleihin.

Hankkija:

On se vaan kova ei siitä mihkään pääse. Kipuili vähän kapoisella rosterilla, mutta silti molemmista peleistä voitot. Pukit antoivat ehkä jopa hieman yllättäen todella kovan vastuksen ja kiusasi täysillä Hankkijaa. Toisessa pelissä Virveä vastaan käänsi ottelun itselleen toisessa erässä, kun Virve osoitti hieman hyytymisen merkkejä. Hankkijan ehdoton selkäranka ja dynamo on Maisteri Miettinen, joka on paukutellut kuuteen peliin ihan hävyttömät tehot 15+15.