HURU-UKOT HURJANA
Keskiviikko, 18 Tammikuu 2023 14:54

weikkoste muuri

Tällä ja ensi viikolla pelataan poikkeuksellisesti myös keskiviikkoisin, mutta tuleva perjantai huilataan salin ollessa varattuna. Keskiviikkona Verkkoverstas esiintyi vahvasti voittamalla molemmat ottelunsa. Pientä haparointia oli joukkueella, mutta silti täydet pinnat takataskuun. Perjantaina Alapiha oli ainut joukkue joka voitti molemmat ottelunsa. Suurin yllätys perjantaina oli varmasti se kun Huru-Ukot ottivat maukkaan voiton Ahmoista rankkareilla. Neljän kärki on jo karannut muilta joukkueilta ja suorista välierä paikoista kamppaillaan varmasti viimeisiin otteluihin asti. Pienoisena yllätyksenä voidaan pitää sitäkin kun Team KalU on kahdeksan ottelun jälkeen sarjan hännillä kolmella pisteellä.

5 26 20.01.2023 20:40 h   Team KalU - Team A-H-M-A   3 - 8

5 27 20.01.2023 21:20 h   Huru-Ukot - Team A-H-M-A   4 - 3 (SO)

Raportti keskiviikko:

Weikkoset - Huru-Ukot 1-4

Huruille pistetili auki tämän liigassa. Hurut aloitti ottelun vahvasti ja rakentelee heti ottelun alkuun muutaman hyvän maalipaikan. Ensimmäisellä kympillä Hurut onnistuvat maalaan kahdesti Savolaisen ja Häkkisen osuessa. Toinen erä alkaa myös heillä vahvasti ja heti erän alkuun Viljakainen vie joukkueensa 3-0 johtoon. Weikkoset hakevat vimmatusti kavennusta ja saakin palkinnon Tammelinin osuessa 20 minuutin kohdalla. Suurempaa loppukiriä ei kuitenkaan nähdä ja Huruille voitto lukemin 4-1.

Huru-Ukot - Verkkoverstas 2-6

Verkkoverstas aloittaa pyörittämisen heti ensi minuuteista lähtien. Kokeneet ketut jopa hieman namuttelevat ja siirtelevät palloa jopa liiaksikin. Ensimmäisellä kympillä Verkkoverstas maalaa kuitenkin kahdesti. Savolainen kuittaa kuitenkin melkein heti perään ja tuo Hurut maalin päähän. Sitten mennäänkin pitkä pätkä maaleitta kunnes Roini ja Hämäläinen maalavat nopeasti molemmat kertaalleen. Hurut herättelevät vielä itseään mukaan peliin Viljakaisen osuessa, mutta rahkeet ei riitä kuitenkaa sen lähemmäksi. Verkkoverstaalle vielä loppu minuuteilla pari kihautusta.

Weikkoset - Verkkoverstas 1-4

Samaa kaava jatkuu Verkkoverstaalla ja ottelu heti hallintaan. Pitkänen maalaa ensimmäisillä minuuteilla. Weikkoset kampeaa kuitenkin itsensä tasoihin Kutvosen taistelumaalilla, mutta ikävä kyllä kuitti tähän tulee heti seuraavassa vaihdossa. Weikkoset pääsevät toisen erän alkuun kokeilemaan ylivoimaansa, mutta suurempia taikoja ei sillä saada aikaiseksi. Roini siirtää Verkkoverstaan kahden maalin johtoon kahdenkymmenen minuutin kohdalla. Tämän jälkeen Weikkosilla oli muutamia hyviä paikkoja Verkkoverstaan hieman sekoillessa ja pelaten huolimattomasti, mutta tulosta ei tule. Pitkänen maalaa vielä kertaalleen ottelun lopussa ja näin Verkkoverstaalle illan toinen voitto 4-1 lukemin.

Raportti perjantai:

Alapiha - Weikkoset 10-2

Eipä jättänyt toinenkaan kohtaaminen tällä kaudella hirveästi lapsenlapsille kerrottavaa. Alapiha pyöritteli palloa jälleen pelaajalta pelaajalle ja rakenteli jatkuvalla syötöllä maalipaikkoja. Missää vaiheessa ottelua Alapihalla ei suurempaa hätää ollut. Weikkosilta ottelun valopilkku oli nuori Tomi Pappila, joka teki joukkueensa molemmat osumat. Alapihalta Esa Puranen hurjasteli kevyet 4-3 tehot otteluun.

Weikkoset - Hazard 3-2

Edellisestä pyörityksestä sisuuntunut Weikkoset kohtasi heti perään hyvässä vireessä olevan Hazardin. Alku oli todella tasaista vääntöä eikä kumpikaan saanut kunnolla otetta pelistä. Hazard aloittaa ottelussa maalin teon Strömbergin tarkalla viimeistelyllä. Nuorempi Pappila kuitenkin tasoittaa ottelun ensimmäisen erän lopulla. Tämän jälkeen mennään tovi maaleitta kunnens J.Hokkasen tarkka kaukolaukaus viuhahtaa yläkulmaan. Tomi Pappila kuitenkin kuittaa maalin heti seuraavassa vaihdossa ja jälleen ollaan tasoissa. Näyttää jo rankkareilta, mutta niin vain Weikkoset rakentelevat maalin ja ottavat tällä maalilla voiton.

Alapiha - KalU 4-3

Ei ollut Alapiha aivan hereillä ottelun ensimmäisillä hetkillä ja KalU käyttää tilanteen hyödyksi siirtymällä 2-0 johtoon. Alapiha rupesi heräilemään ja hirmu vireessä ollut Puranen kaventaa yhdeksän minuutin kohdalla. Mutka vie kuitenkin melkein heti perään KalU:n kahden maalin karkumatkalle tarkalla laukauksellaan. Minuutti tästä niin Alapiha punnertaa itsensä tasoihin. Toisen erän alussa Maisonen riistää pallon laidassa ja painaa itse loppuun asti vieden Alapihan ensimmäistä kertaa johtoon. Nämä kirjataan myös loppulukemiksi, vaikka molemmilla loistavia paikkoja oli lisätä maaleja omiin sarakkeisiinsa.

Huru-Ukot - Hazard 0-3

Ottelun alku menee hieman tunnustellessa Hazardin ollussa ehkä vähän enemmän pelissä kiinni. Maaleja saadaan hyvistä paikoista huolimatta odottaa melkein ensimmäisen erän loppuun asti kun Hazard osuu nopeasti kaksi kertaa. Toista erää mennään taas hyvä tovi ilman maaleja kunnes ajassa 23:30 T.Hokkanen vie Hazardin turvalliseen kolmen maalin johtoon. Loistavasti Hazardin maalilla pelanneen Hämäläisen nolla kestää loppuun asti näin pisteet ottelusta Hazardille.

KalU - A-H-M-A 3-8

KalU on tässäkin alussa kovana ja aloittaa maalinteon. Kauaa ei KalU johtoaan ehdi pitää kun Helttunen tasoittaa ottelun. Erän lopussa paluun sählykentille tehnyt Pulkka Pulkkinen toimittaa "siniviivalta" ja pallo muutaman pompun kautta KalU:n maaliin ja Ahmat johtoon. KalU kampeaa kuitenkin vielä erän viimeisellä minuuteilla tasoihin Mutkan osuessa. Toinen erä alkaakin sitten täysin Ahmojen komennossa ja joukkue maalaakin tasaiseen tahtiin neljä kertaa peräkkäin. KalU:n eväät ovatkin tämän jälkeen syöty ja suurempi loppukiri jää haaveeksi.

Huru-Ukot - A-H-M-A 4-3 SO

Jos ensimmäisessä ottelussa Huruilla oli ongelmia niin kyllä oli huima parannus toiseen otteluun, toisaalta kyllä jäi Ahmoillekin huomattavasti parannettavaa tämän jälkeen. Hurut aloittaa ottelussa maaliteon Savolaisen toimesta. Ahmat kuitenkin tasoittaa nopeasti ja pääsee kokeilemaan ylivoimaansa heti siihen perään. Ylivoima tuottaa heti tulosta ja Ahmat johtoon. Seuraavat kymmenen minuuttia mennään maaleitta kunnes Hurut tasoittaa kolmekymmentä sekuntia ennen erätaukoa. Heti toisen erän alkuun Lambergin paina veto painuu maaliin ja Hurut joka siirtää Hurut johtoon. Ahmat hakee vimmatusti tasoitusta ja palkinto tulee viisi minuuttia ennen loppua kun Laiho lyö maalin edustalta karat sisään. Maaleja ei enää nähdä vaan ratkaisua haettiin rankkareilla. Ratkaisu nähtiin kolmannessa parissa kun Viljakainen onnistuu maaliteossa. Huruille erittäin kova voitto ottelusta !