KETTUKANGAS MAALIPUTKESSA
Tiistai, 13 Joulukuu 2022 19:43

JK maali

Tämä viikko vierähti taas NHL kaukalossa ja se toi peleihin oman mausteensa. Viikon herkkupala nähtiinkin jo maanantai illan kärkeen kun Hämminki teki huiman nousun Virveä vastaan 3-3 tasuriin. Viikon hahmo löytyy tosin Divarin puolelta ja se on MAHL:n Joona Kettukangas, joka liitää JO kahden pelin maaliputkessa. Huikeaa tekemistä Ketulta. Koko MAHL joukkue on näyttänyt hyvää ilmettä, ja onkin vain ajan kysymys milloin pistetili aukeaa.

Hämminki - Virve 3-3

Olipas Hämmentävä ottelu. Kaksijakoinen on oikea sana kuvaamaan tätä kamppailua. Virve vei ensimmäistä erää miten tahtoi ja Hämminki otti vastaan. Virve latoi maalinsa tähän erään, tarkemmin sanottuna Mika Himanen joka viimiesteli kaikki kolme maalia. Ratkaisun makua leijui ilmassa kun Mika survoi pelin 0-3 erän viimiesellä sekunnilla. Hämminki aloitteli kiriään heti toisen erän alkuun Foudilan onnistuttua viimein. Tämän jälkeen molemmilla oli omat paikkansa, mutta kiekkoa ei saatu reppuun ja näyttikin että Virve tämän hoitaa, mutta niiin vain alkoi löpö loppua Virven koneesta ja Hämminki nousi tasoihin viimiesen kahden minuutin aikana. Tasoitus maalia toki avitti Virve veskari Jussi Kuokkasen pikku lapsus, mutta se olisi voinut käydä kenelle tahansa. Näin lopulta oikeutetusti pisteet jaettiin 3-3 lukemin

Ottelun MVP Mika Himanen  3+0 Kentän kingi.

Konkurssi- DOM  10-4

Tästä ei hirveästi jää kerrottavaa. Ensimmäinen erä oli tasaista, ja molemmat saivat hyciä onnistumisia kautta rantain. Erätauko kun koitti oli peli 4-2 Konkurssille. Vielä toisen erän alku mentiin suht tasatahtiin, mutta ratkaisu nähtiin ajassa 20.37 kun Jonne Pulkkinen niittasi YV:llä Konkurssin 7-3 johtoon A-P Pöyryn upeasta passista. Loppu meni aivan pelailuksi ja KOnkurssille voitto 10-4 lukemin.

Ottelun MVP A-P Pöyry 1+1  Ei ne pienet tehot vaan suuret ja näyttävät teot

Tiistai 13.12.2022

Dynamite - MAHL 8-4

Tasainen kamppailu ensimmäiset 25 minuuttia. MAHL:n Niko Syrjäläinen vei MAHL:n johtoon minuutin pelin jälkeen. Tästä Dynyt sisuuntui ja äkkiä peli olikin 3-1. MAHL:n toivat peliin mukaan Joona Kettukangas joka liitää jo kahden ottelun maaliputkessa ja Kalle Korhosen ruoska lauloi ja MAHL tuli tasoihin. Näissä lukemissa mentiin myös tauolle. Toisen erän alkuun Dynyt otti uudelleen johdon ja nyt siitä ei enää luovuttu. MAHL kaatui lopulta jäähyilyyn ja Dynamite nautti hedelmistä karaten lopulta 8-4 voittoon. Kuitenkin MAHL otti taas askeleen eteenpäin ja on vain ajan kysymys milloin jysähtää.

Ottelun MVP Jaro Timonen 4+1 Kuumana oli Jaron maila tässä kamppailussa

PoNu - ESE CXX  6-2

Hieman hajuton väritön ja mauton ottelu. Molemmat latasivat tiskiin oman tasoisensa esityksen ja lukemat kertovat totuuden ottelusta. PoNu katkaisi ESE:n selän minuuttien 7 ja 11 välillä iskien kolmesti ja vielä kertaalleen ennen taukoa. Tämä latisti pelistä tunnelman ja toinen erä oli pelkkää liikunnan riemua eikä mailaa turhaan puristeltu. Lopulta ESE:kin saatiin tulostaululle ja toinen erä sopuisasti 2-2 ja PoNu:lle koko peli 6-2