DOM KÖLLÄYTTI PATTERIN
Torstai, 08 Joulukuu 2022 00:00

JK karla

Taas vierähti viikon kiekkopelit. Nyt saatiin Virve ja MAHL:kin mukaan peleihin. DOM vastasi viikon kovimmasta suorituksesta kun se kölläytti Patterin 5-3. Iloa toi Divaria vasrten kasattu MAHL joukkue, joka esiintyi varsin pirteästi PoNu:a vastaan. Kunhan yhteisiä pelejä saadaan alle tulee MAHL olemaan varmasti vaikea vastus kenelle tahansa.

Virve - Konkurssi 3-9

Ei muodustunut klassikkoa viikon ensimmäisestä kamppailusta. Virve nappasi johdon ensimmäisestä hyökkäyksestä. Mutta Se ilo jäi lyhyeksi ja Konkurssi laittoi myllyn pyörimään ja Virve sai ottaa vastaan koko rahan edestä. Näinköhän Pasin pelit pakkina on nyt nähty. Avut ovat nykyisin enää hyökkäyspäässä. Virven pelissä näkyi kyllä ajoittain valonpilkahduksia ja niiden pohjalle voi alkaa rakentamaan tarinaa. Konkurssi vain pelailee pelinsä ja vaömistautuu kohti kevättä.

Ottelun MVP Taneli Häkkinen  2+3 Tanu alkaa lämmetä loppuvuotta kohden.

Patteri - DOM  3-5

Tasaisempi kuin illan ensimmäinen kohtaaminen. Ensimmäinen kymppi mentiin tasaisesti ja molemmat veskarit saivat venyä tosissaan että lukemat pysyivät tasaisina. DOM näytti ottavan niskalenkkiä kun se teki kymmeneen sekunttiin kaksi maalia. Patteri kuitenkin kampesi toisessa erässä itsensä rinnalle, mutta momenttumin tappoi Antti Jaatinen heti perään. Ajassa 26.24 Mosse Ahvenainen laittoi homman pakettiin ja DOM:lle pisteet 5-3 lukemin.

Ottelun MVP Roope Parkkinen 27 Torjuntaa Roope venyi useaan huippu torjuntaan ja sammutti näin ilon Patterin pelaamisesta

Torstai 8.12.2022

MAHL - PoNu 3-7

Divaria varten kokoon kasattu MAHL aloitti kautensa varsin pirteästi, eikä se kuvia kumarrellut. PoNu toki sai otteluun todella lentävän lähdön kun Juuso Liutu onnistui pelin ensimmäisellä laukauksella. MAHL ei tästä kuitenkaan masentunut ja ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä. Veeti Nyström tasoitti viiden minuutin korvilla, ja Juuso Liutu vei PoNu:n johtoon 12 minuutin  pelaamisen jälkeen. Toisen erän alkuun MAHL:n Joona Kettukangas toteutti ikivanhaa totuutta. Jos haluaa pitsan pitää mennä pitseriaan, jos haluaa maalin pitää mennä maalille ja sieltähän Kettu survoi kiekon väkisin maaliin. Ratkaisun makua alkoi olla ilmassa kun PoNu pääsi karkaamaan 4-2 johtoon. Erityisesti Tero Pöntisen veivaama 4-2 maali oli komeaa katsottavaa. Eetu Kutvonen toi MAHL:n vielä maalin päähän, mutta vielä ei ollut aika pisteille. PoNu karkasi viimiesen vitosen aikana 7-3 voittoon. MAHL kuitenkin näytti että kunhan yhteinen sävel löytyy on se paha vastus kenelle tahansa.

Ottelun MVP Juuso Liutu 2+1 Juuso otti isoa roolia ratkaisu hetkillä

Golf HT - ESE CXX  8-3

Ottelun ensimmäinen erä oli hieman tunnustelevaa puolin ja toisin. Golf aloitti maalinteon kahden ja puolen minuutin nyhjäämisen jälkeen. Asialla oli Niklas Wilkman. ESE tasoitti Eemeli Hämäläisen toimesta kolme minuuttia myöhemmin. Golf lähti kuitenkin tauolle johdossa Kai Simolan onistumisen myötä. Toisen erän alussa Golf laittoi uuden vaihteen pykälään herrojen Nieminen ja Simolan toimesta. Peli ratkaistiin kolmeen ja puoleen minuuttiin, kun herrat juonivat kolmella maalilla pelin 5-2:n. Tästä alkoi pelin suvantovaihe. ESE ei saanut itseään hilattua peliin mukaan hyvästä yrityksestä huolimatta. Lopullisen ratkaisun iski Kai Simola viitisen minuuttia ennen loppua. Tähän ESE antautui ja Golf leikittwli vielä muutaman osuman. Loppulukemat 8-3

Ottelun MVP Teemu Nieminen/Kai Simola 2+3 mieheen Nyt pitää jakaa kunnia kun ei herrojen välille eroa saanut oikein mitenkään päin