PERJANTAIN DIVARI SALIBANDYT
Lauantai, 03 Joulukuu 2022 14:08

SB minttusilmät

Perjantai-illassa veivailtiin vuorostaan divaria. Kyynaamatkin pääsivät aloittamaan oman urakkansa oltuaan ensimmäisen kierroksen huilissa. Illan ottelut olivat todella tasaisia ja vauhtia riitti Rantakeitaan liukkaalla parketilla. Salibandya pelataan vielä kahtena seuraavana perjantaina ennen pientä kinkun syönti taukoa.

Viivelähtö - Kyynaamat 2-3 SO

Viivelähdölle nopea alku otteluun ja Hyytiäinen siirtää joukkueensa 1-0 johtoon. Tämän jälkeen Kyynaamat ottavat ottelun haltuunsa ja Lahtinen Viivelähdön maalilla joutuu venymään muutamaan otteeseen oikein kunnolla. Eteläpää tuo Kyynaamat tasoihin 10 minuutin kohdalla ja sama herrasmies vie myös joukkueensa johtoon ottelun loppupuolella. Timo Rautiainen onnistuu tasoittamaan kuitenkin ottelun tarkalla rannelaukauksellaan viimeisellä minuutilla ja näin ratkaisua haettiin rangaistulaukauksilla jossa Ollikainen onnistuu Kyynaamoilta.

Haipro - Kyynaamat 3-4

Kyynaamoilla hyvät lämmittelyt edellisestä pelistä ja ei muuta kun uutta putkeen. Kyynaamat aloittavatkin maalinteon Kähärin toimesta ja Ollikainen lisää johtoa heti perään. Haipro saa rakenneltua muutamia hyviä paikkoja ja saakin palkinnon 13 minuutin kohdalla. Putkonen kuittaa maalin kuitenkin heti seuraavassa vaihdossa. Waris tuo Haipron maalin päähän viimeisellä kympillä. Lokka sammuttaa kuitenkin valot minuutti ennen loppua. Myyryläinen onnistuu kuitenkin vielä kaunistelemaan lukemia pari sekuntia ennen loppua.

Dom - Viivelähtö 2-4

Viivelähtö aloittaa tämän ottelun rytinällä siirtyen ensimmäisellä kympillä 2-0 johtoon. Pientä huolimattomuutta Viivelähdöllä seuraavissa vaihdoissa ja Dom kaventaa maalin päähän. Toiselle erätauolle tasaisessa 2-1 tilanteessa Viivelähdön hyväksi. Hyytiäinen lisää Viivelähdön johtoa ottelun toisella osumalla, mutta kuitti tähänkin tulee heti ja näin ollaan taas maalin erolla. Ajassa 23:45 Neuvonen vie Viivelähdön kahden maalin karkutielle ja nämä ovatkin ottelun loppunumerot.

XAMK - Haipro 2-4

Ottelun alku mennään tunnustelevissa merkeissä ja molemmilla muutamat paikat maalata. Rikkonen aloittaa kuitenkin maalinteon Haipro:lta ja erätauolle 1-0 lukemissa. Myyryläinen lisää johtoa heti erän alkuun, mutta Karvinen kaventaa heti seuraavasta aloituksesta. Taas mennään tunnustellen kunnes Waris onnistuu 5 minuuttia ennen loppua. Kauppinen siirtää Haipro:n kolmen maalin johtoon kaksi minuuttia ennen loppua ja näyttää, että peli on selvä. Karhunen antaa kuitenkin vielä toivoa kaventamalla heti perään. Maaleja ei enää kuitenkaan nähdä ja Haipro ottaa sarjan kärkipaikan haltuun.

Dom - Minttusilmät 1-2

Olipahan tiukka ja vähä maalinen vääntö. Dom aloittaa maalinteon jo reilun minuutin pelin jälkeen Skipparin osuessa. Minttusilmät kuitenkin kuittaa nopeasti Luotisen toimesta. Erän lopussa Ruopio siirtää Minttusilmät 2-1 johtoon. Molemmissa päissä oli loistavia tilanteita laittaa palloa maaliin, mutta 2-1 tulos kestää loppuun asti ja näin Minttusilmille pisteet tästä.

XAMK - Minttusilmät 4-1

Ehkä ei aivan kulje käsi kädessä tulos ja ottelun tapahtumat, mutta tulos on se mikä ratkaisee. XAMK aloittaa vahvasti iskemällä maalin jo parin minuutin pelin jälkeen. Minttusilmät aloittaa pyörittämisen XAMK:n päädyssä ja vyöryttää jatkuvasti hyökkäyksiä. XAMK peittää todella hyvin ja tyytyy puolustamaan iskiessä satunnaisia vastahyökkäyksiä. Toisen erän alussa XAMK siirtää joukkueen jo 3-0 Siitarin ja Karvisen osuessa kertaalleen. Minttusilmät jatkavat painostusta ja saa kuparisen rikki 23 minuutilla Luotisen osuessa. XAMK kestää Minttusilmien painostuksen ja osuu itse vielä kertaalleen ottelun lopussa ja näin XAMK:lle todella maistuva voitto.