PERJANTAI-ILLAN HUUMAA SALIBANDYSSÄ
Perjantai, 25 Marraskuu 2022 21:21

SB Ahmat 

Perjantain pelit tarjosivat todella tiukkoja vääntöjä. 4 peliä loppuivat yhden maalin erolla ja yhdessä pelissä taas haettiin voittajaa rankkareilla. Ainoastaan Ahmat - Weikkoset peli repesi selkeisiin lukemiin. Ahmat ja Hazard jatkavat sarjaa vielä puhtaalla pelillä voitettuaan molemmat ottelunsa toisellakin kierroksella. Ensi viikolla taas divarin vuoro ja liiga jatkuu sitten 9.12.

Tulokset:

  2 7 25.11.2022 18:00 h   Team A-H-M-A - Verkkoverstas   7 - 6
 
  2 8 25.11.2022 18:40 h   Alapiha - Verkkoverstas   2 - 3 (SO)
 
  2 9 25.11.2022 19:20 h   Weikkoset - Team A-H-M-A   2 - 10
 
  2 10 25.11.2022 20:00 h   Alapiha - Hazard   1 - 2
 
  2 11 25.11.2022 20:40 h   Weikkoset - Team KalU   3 - 2
 
  2 12 25.11.2022 21:20 h   Team KalU - Hazard   3 - 4

 

Raportti:

 

Team KalU:

Hieman yllättäen joukkue painelee neljän pelin jälkeen vielä nollassa pisteessä. Ei peli huonolta näytä ollenkaan, mutta pienet virheet maksavat ja pisteet karkaavat. Illan saldona kaksi tappiota ja molemmat karvaisesti molemmat yhden maalin erolla. Molemmista peleistä olisi ollut kyllä saumoja voitotkin kaivaa, mutta pienestä se on välillä kiinni. Joukkueella on hyvä liike ja pallokin liikkuu varsin mallikkaasti. Seuraavalla kierroksella varmasti nähdään sisuuntunut ja nälkäinen KalU !!

 

Weikkoset:

Kyllä voi olla kova kontrasti kahden pelin välillä. Ensimmäinen peli ei jättänyt paljon kerrottavaa ja tuntui, että kentällä ei sitten tapahtunut mitään. Toiseen peliin aivan eri rytinällä ja kova päänahka takataskuun voitettuaan Kalu:n. Ensimmäinen erä mennään tasalukemissa KalU:n ollessa kuitenkin selvästi kuskin paikalla. Viimeisellä kympillä isä ja poika Pappila napauttavat nopeasti molemmat pallo kertaalleen maaliin ja Weikkoset kahden maalin karkumatkalle. KalU kaventaa kuitenkin heti perään. Weikkoset kestää KalU:n painostuksen joka pääsee viimeisellä minuutilla kokeilemaan lähivaparista tasoitusta ja sen jälkeen vielä ylivoimaakin, mutta ei vaan onnistu saamaan palloa Weikkosten maaliin.

 

Alapiha:

Pelasi kaksi erittäin tiukkaa ja vähä maalista ottelua tehden vain kolme maalia ja päästäen neljä. Saldona illan peleistä vain yksi piste joka tuli rankkari tappiosta Verkkoverstasta vastaan. Ei joukkue huonosti suoriutunut, mutta ehkä paras terävyys puuttui ja maalit olivat todella suuren työn takana. Maalipaikkoja oli kyllä vaikka kuinka paljon ja raudat kolisi, mutta ei se vaan aina mene sisään. Varsinkin Hazardia vastaan joukkue pyöritteli ja pyöritteli todeten, että ei tänään.

 

Team A-H-M-A

Lähti illan koitokseen ilman vaihtomiehiä, mutta siitä huolimatta saldona kaksi voittoa, jota voitanee pitää kovana suorituksena. Verkkoverstasta vastaan Ahmat keskittyi vain sumputtamaan keskustaa. Hieman ehkä yllättäen Ahmat karkaa ottelussa ensimmäisellä kympillä jo kolmen maalin etumatkalla rankaisemalla armottomasti Verkkoverstaiden virheistä. Verkkoverstas jatkaa pallon pyörittelemistä, mutta Ahmojen puolustus kestää loppuun asti ja Ahmoille todella kova voitto ilman vaihtomiehiä. Sama kaava jatkuu toisessa pelissä Weikkosia vastaan, keskialue tukkoon ja vastareista palloa maaliin. Ahmat naputtelevat jo 7-0 taululle ennen kuin Weikkoset saavat ensimmäisen maalinsa. Loppulukemat 10-2 ei paljoa selittelyjä jätä.

 

Verkkoverstas:

Vaikea sanoa mikä mätti pelissä Ahmoja vastaan, ehkä Ahmojen tyytyminen pelkkään sumputtamiseen tarttui. Verkkoverstas sai pyöritellä palloa rauhassa, mutta silti joukkue onnistui tekemään läjän isoja virheitä mikä näkyi tulostaululla. Tämä peli oli kyllä sellainen minkä Verkkoverstaan olisi pitänyt voittaa kerta kerrasta, mutta niin kuin aikaisemminkin on todettu niin ei se vaan aina mene sisään. Toisessa pelissä Alapihaa vastaan mentiinkin sitten aivan eri temmolla. Erittäin laadukas ottelu kun puhutaan kuitenkin harrastesarjan pelistä. Summerin soidessa taululla 2-2 lukemat ja Verkkoverstaalle lisäpiste Lahtisen onnituessa rankkarilla, JP-Tiusasen epäonnistuessa.

 

Hazard:

Tasonmittauksessa kone vähän yskähteli ja joukkue meinasikin jäädä divarin puolelle. Nyt liigassa voittanut kaikki neljä peliään. Joukkue puolustaa fiksusti koko viisikolla ja iskee todella nopeasti vastaa. Illan peleissä tylsytti Alapihan vähä maalisessa ottelussa. Lainavahtina ollut Pänkäläinen ja maaliraudat olivat vaan liikaa Alapihalle ottelussa. Toinen ottelu KalU:a vastaan oli hyvin samanlainen kuin edellinen ottelu Alapihaa vastaan. Hazard puolustaa tiiviisti ja antaa vastustajan pyöritellä peliä. KalU karkasi toisen erän alussa 3-1 johtoon. Niin vain Hazard puskee itsensä väkisin tasoihin ja Sami Lindholm siirtää Hazardin muutama minuutti ennen loppua 4-3 johtoon. Hazard kestää lopun mylläkät ja kahdella voitolla palauttaville.