DIVARIKIN KÄYNTIIN SALIBANDYSSÄ
Lauantai, 19 Marraskuu 2022 09:33

SB 23 

 

Näin saatiin käynnistettyä divarinkin puoli salibandyssä kuuden joukkueen osalta. Kyynaamat aloittavat kautensa vasta seuraavalla kierroksella oltuaan ensimmäisen kierroksen huilissa. Illan kierrosta voidaan sanoa jopa hyvän mielen kierrokseksi sillä jokainen joukkue avasi pistetilin kierroksella. XAMK ja Pöyryjen ottelussa pelattiin koko rahan edestä ja rangaistuslaukauksia vedeltiin peräti yhdeksän kierrosta ennen kuin voittaja löytyi. Ensi viikolla pelataan sitten taas liigaa ja divari jatkuu 2.12.

 

Tulokset:

 

 MD # PVM.AikaKoti   VierasTulos
  1 1 18.11.2022 18:00 h  Haipro -  DOM 9 - 5
 
  1 2 18.11.2022 18:40 h  XAMK -  DOM 5 - 7
 
  1 3 18.11.2022 19:20 h  Haipro -  Minttusilmät 8 - 2
 
  1 4 18.11.2022 20:00 h  Pöyryn Pantterit -  XAMK 4 - 3 (SO)
 
  1 5 18.11.2022 20:40 h  Viivelähtö -  Minttusilmät 2 - 3 (SO)
 
  1 6 18.11.2022 21:20 h  Pöyryn Pantterit -  Viivelähtö 7 - 2

 

 

Raportti:

 

Haipro:

 

Joukkue aloitti divari taipaleen todella pirteästi voittamalla molemmat illan ottelunsa. Haipro mätti peräti 17 maalia kahdessa ottelussa. Ensimmäisessä ottelussa Dom:a vastaan verkot pöllysivät molemmissa päissä siihen tahtiin, että toimitsijapöydälläkin piti kiirettä. Haipro:lle kuitenkin voitto tästä maali-ilottelusta. Toisessa ottelussa Minttusilmät sai salama-alun, mutta Haipro otti ottelun nopeasti haltuun ja ajeli selvään 8-2 voittoon. Illan onnistujat Pasi Rikkonen 6+0 ja Antti Putkinen 5+1.

 

Viivelähtö:

 

Jotenkin oli joukkueen peli tänään vähän puuroista, eikä vaan meinannut lähteä. Minttusilmiä vastaan vähä maalinen ottelua jossa Viivelähtö oli selvästi ottavana osapuolena. Vaikka joukkue olikin helisemässä oli se silti viimeisille minuuteille asti kiinni pisteissä, mutta Minttusilmät tasoittaa pelin ajassa 29:10. Rankkareissa Minttusilmät etevämpiä ja Viivelähdöllä tyytyminen yhteen pisteeseen. Toisessa pelissä Pantterit vei ja Viivelähtö vikisi. Ei vaan riittänyt millään ja suunta ei ole kuin ylöspäin.

 

Pöyryn Pantterit:

 

Ihan napakka aloitus sarjaan ja viisi pistettä taskuun. Ensimmäisessä pelissä näytti jo, että pisteet karvaat Xamk:lle. Yego Paajanen tasoittaa kuitenkin ottelun viimeisellä minuutilla maalin edustalta. Ratkaisua haettiinkin sitten pitkän kaavaan mukaan ja voittaja saatiin selville vasta rangaistuslaukauskilpailun yhdeksännessä parissa. Toiseen peliin tuli muutamat lisä vahvistukset ja Viivelähtö ei pysynyt millään mukana pelissä Panttereiden liikutellessa palloa. Tästä Panttereille selvä 7-2 voitto.

 

XAMK:

 

Dom:a vastaan hurlum hei peli päättyi Domin voittoon, mutta toisessa Pantterit joutuivat tiukalle. Joukkueen illassa oli paljon hyvää ja jo pelkästään pisteen nappaaminen Panttereilta on hyvä suoritus. Lähellä oli myös täydet pisteet tästä ottelusta. Joukkueella on erittäin hyvä ja rento meininki päällä otteluissa. Illan ehdoton suonenveto nähtiin Pasi Korhoselta joka naputteli hatullisen Panttereiden maaliin.

 

Minttusilmät:

 

Haipro:a vastaan erittäin hyvä alku ja kahden maalin karkumatkalle. Tämän jälkeen sitten tapahtuikin jotain ja Minttusilmät kaivelivatkin palloa omasta repusta peräti kahdeksan kertaa. Toisessa pelissä meinasi taas tuloksellisesti käydä kylmät ja pisteet olivat karkaamassa. Joukkue kyllä hallitsi ottelua, mutta viimeistely jäi jälleen kerran vähän piipun puolelle. Rankkareilla kuitenkin ekstra piste takataskuun Viivelähdöltä ja matka voi jatkua.

 

Dom:

 

Muutama uusi täsmä hankinta toi selvästi lisää ryhtiä joukkueen peliin. Ensimmäisessä ottelussa hävisi maalinteko kilpailun Haiprolle, mutta toisessa pistetili aukesi Xamk:n kustannuksella. Maalinteko voimaa joukkueelta löytyy, mutta hieman meinaa olla liikaa intoa hyökkäyksiin ja oma alakerta meinaa unohtua. Puolustusta tiiviimmäksi niin pisteitä tulee ropisemaan tällä kaudella.